|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-31-2006, 12:36
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Én már szinte szólni sem merek, pedig szerettem volna némi tanácsot kérni az 1/A-ba való lépés eshetősége esetén felmerülő kérdéseimmel kapcsolatban
|
01-31-2006, 12:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vektro & Kvark
Én már szinte szólni sem merek, pedig szerettem volna némi tanácsot kérni az 1/A-ba való lépés eshetősége esetén felmerülő kérdéseimmel kapcsolatban
|
Ne félj, nem harapunk
01-31-2006, 13:01
|
Guest
|
|
|
|
Nem arrol van szó, hogy haraptok-e, hanem némi tanácsokat fogadnék el esetlegesen konkrétan faji és személyiségi kérdésben ill. milen felépítésü orival lehet kezdeni valamit arrafelé?
|
01-31-2006, 13:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nyugodtan kérj tanácsot... az hogy perpill egymást öljük itt értelmetlenül, az nem jelenti azt hogy nem szívesen adnánk azért tudásunkból legjobbnak kitelő tanácsot
|
01-31-2006, 13:08
|
Guest
|
|
|
|
azéé is mertem beleugatni az eddigi szócséplésbe, hogy hátha valami használható is kihozható ebből a spec fórumból
|
01-31-2006, 13:13
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
azéé is mertem beleugatni az eddigi szócséplésbe, hogy hátha valami használható is kihozható ebből a spec fórumból
|
persze hogy kihozható... de mit szeretnél játtszani 1/Aban: fordulni akarsz, nagy csapatot akarsz, inkább passzív, vagy aktív játékot, aztán tudunk is konkrét dolgokat javasolni...
|
01-31-2006, 13:25
|
Guest
|
|
|
|
a passzív játéknak sok értelme nincs, max naon nyugis.
egyáltalán egyenlőre az érdekel, hogy milen fajjal lehet létezni egyáltalán van-e ott értelme pl. varisnak?
|
01-31-2006, 13:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
a passzív játéknak sok értelme nincs, max naon nyugis.
egyáltalán egyenlőre az érdekel, hogy milen fajjal lehet létezni egyáltalán van-e ott értelme pl. varisnak?
|
varis ori igzábol nem tul jo az 1/a -ba vagy hadakozol vagy termelsz de a klántol is függ amibe kerülsz ..tekiböl ahogy látom vagyonokat nem lehet összehozni ..
|
01-31-2006, 13:32
|
Member
|
|
|
|
nekem is tipp kéne hogy az oriás mivel tud pénzt csinálni 1/a ban...
|
01-31-2006, 13:42
|
|
Member
|
|
|
|
hűűű... sok kérdés: hadinak a legjobb az ork, aztán vitatkozzatok óriások és gnómok egymás között mi a jó, kaját termelni és klánt bevédeni az elf a jó az igazi kemény termelő meg a törpe... szóval ork hadi, elf etető/védő törpe termelő.. erre szavazok: etető és termelő a passzív játékos mert csak tömi a raktárat az aktív meg ahadis blokk aki szerzi a földet és klánverekszik ha tud ütni értelmes távon belül a klán...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|