|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

09-09-2010, 07:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
egyébként meg tiltom is a témát, mert megint piros lesz. bár nem tudtam még rájönni mire is jó, de nem akarok kapni, mert marha félelmetes 
|

09-09-2010, 07:51
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Inkább csak az egyenlő bánásmódra gondolt szerintem, és teljesen jogosan. Kár, hogy itt sosem volt olyan...
|
Mivel a döntéshozók nem gépek, akik adatokat kielemezve hozzák meg az ítéleteket, ezért szerintem elfér annyi szubjektivitás, annyi részrehajlás, amennyi időnként fellelhető. Nekem sem kenyerem a pozitív diszkrimináció, de a notórius (visszaeső) offolókat igenis sújtsa más elbánás.
Más: személyeskedés és személyeskedés közt is van különbség. Más az, ha lehülyézek valakit és megint más, ha burkoltan megfenyegetem, hogy a féltonnás családommal leutazok hozzá és kiosztok pár pofont.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

09-09-2010, 07:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
hihetetlen vagy ember. ilyen kétszínű elfuserált alakot ritkán lehet találni. az én piros lapomat többek között te eszközölted ki...akkor jó volt most nem az. öcsém nem vagy semmi.
|
Azt hiszed annak a hányinger stílusnak szüksége volt bármiféle eszközölésre?
Elintézte az magát, amint leírtad. 
|

09-09-2010, 08:02
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Szar földleadós senkikkel nem tárgyalok...
oszt jónapot!
|
tsobi! ilyesmi beszólások, meg a másik kishúgának a verbális kefélése 2 oldalon keresztül az nem téma. ha viszont én azt mondom valakinek, hogy rendezze le magát ha tele van feszültséggel az sokkal durvább  ) gratulálok, menjél ujjazzál tovább 
Last edited by Rob; 09-09-2010 at 08:04..
|

09-09-2010, 08:02
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Mivel a döntéshozók nem gépek, akik adatokat kielemezve hozzák meg az ítéleteket, ezért szerintem elfér annyi szubjektivitás, annyi részrehajlás, amennyi időnként fellelhető. Nekem sem kenyerem a pozitív diszkrimináció, de a notórius (visszaeső) offolókat igenis sújtsa más elbánás.
Más: személyeskedés és személyeskedés közt is van különbség. Más az, ha lehülyézek valakit és megint más, ha burkoltan megfenyegetem, hogy a féltonnás családommal leutazok hozzá és kiosztok pár pofont.
|
Te vak vagy? Vagy mit sikerült elolvasnod a tegnapi hozzászólásokból?
Nem kezdem inkább elmagyarázni, úgy látszik eléggé elvakult vagy...
|

09-09-2010, 08:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
tsobi! ilyesmi beszólások, meg a másik kishúgának a verbális kefélése 2 oldalon keresztül az nem téma. ha viszont én azt mondom valakinek, hogy rendezze le magát ha tele van feszültséggel az sokkal durvább  ) gratulálok, mennyél ujjazzál tovább 
|
Hagyd, az ilyeneket nem veszi észre, ki van takarva egy árpádsávos lobogóval az említett rész 
|

09-09-2010, 08:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Hagyd, az ilyeneket nem veszi észre, ki van takarva egy árpádsávos lobogóval az említett rész 
|
Érvhiány esetén mindig előkerül az ultima ratio? Pool is ezzel jött és mindig hangosan kikacagtam.
Egyébként vettem a tegnapi adást, ahogy mindenki, csak épp volt egy ilyen szájíze is a dolognak, ami tagadhatatlan. De persze, magyarázd el kérlek nekem, mert úgy tűnik alábbhagyott az agyműködésem. 
|

09-09-2010, 08:08
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ki nyitja a Ne-offoljunk máshol III.-ik kiadást ?
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

09-09-2010, 08:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Érvhiány esetén mindig előkerül az ultima ratio? Pool is ezzel jött és mindig hangosan kikacagtam.
Egyébként vettem a tegnapi adást, ahogy mindenki, csak épp volt egy ilyen szájíze is a dolognak, ami tagadhatatlan. De persze, magyarázd el kérlek nekem, mert úgy tűnik alábbhagyott az agyműködésem. 
|
Olvasgass, aztán ha nem jösz rá magadtól akkor így jártál, nem fogok magyarázni neked mint egy kisgyereknek.
Egyébként Pool egész mással jött neked, én csak a legvalószínűbb tárgyat említettem amivel eltakarhattad a monitorod, vagy fejedet  Bors Vezér század tagjaként nincs bajom semmiféle hasonló szervezettel...
Közben elgondolkoztam, egyáltalán minek is állok le itt vitatkozni bárkivel. Hosszú évekig nagyon jól elvoltam a külső nélkül, csak a MUD miatt regeltem, hogy tudjam hova írkálni a játék hibáit, aztán valahogy itt ragadtam sajnos. Ezt a hibámat megpróbálom most kijavítani, (Púúl legnagyobb örömére, nem lesz aki megkérdőjelezze a nagyotmondásait  )
Szóval ez volt az utolsó hsz tőlem külsőn, vagy többé ne lássam a tengert 
|

09-09-2010, 14:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Akkor most végre abbahagyjátok?
|
The Following 2 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
|
|
Posting Rules
|