|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
05-06-2009, 23:39
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szakadás már napok óta nem volt, pedig előtte sokszor kidobált.
Más eseményeit nem látom, pedig sokat csatázok.
És a klánadóval is minden rendben.
Amiről Toto írt, hogy nem 50 (150) volt a kiírás, akkor épp chat-eltünk közben és szólt, hogy ez van és utánna még mozgott is, mivel azt javasoltam neki, hogy menjen el egy ker.poszthoz, mert ott biztosan frissül a kiírás. Valószínű a kiírás volt a hibás, mivel éppen hajót épített, így valószínüsítem, hogy a nyersanyagot felhasználta, de utánna nem frissítette a zárójelben lévő kiírást, bár azt nem értem, hogy a kézikocsit miért nem számolta hozzá az aktuális teherbírásához.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
05-06-2009, 23:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tehát a kiírás szerint "50 (150)" volt, de TUDTÁL menni? Ilyen adatokkal nem tudsz menni. Ha tudtál, akkor csak a kiírás volt rossz. (Ennek is utána kell nézni, de le kell szűkíteni, hogy mi is lehet a baj.) Mit csináltál, mielőtt ez a helyzet előállt?
|
Tudtam menni, de csak az úton, tehát mint egy szekérrel. Pho azt javasolta menjek a kerposztra és akkor frissül. Odamentem, beléptem, kiléptem, de nem változott az 50 (150). Ezután eldobtam a tajigát és újra felvettem. Ekkor már rendeződött a dolog: 150 (18)
Amikor ez előállt, akkor éppen a mólón építettem a hajómat, és amíg nem végzett el sem mozdultam (mert azt hittem nem szabad ). Amikor onnan elléptem akkor a füves részre akartam menni, de nem tudtam. Ekkor néztem meg a kiírást, és kezdtünk Pho-val tanakodni.
05-06-2009, 23:44
|
|
Member
|
|
|
|
Na Pho, megint egyszerre "dolgozunk"
Last edited by Toto; 05-07-2009 at 11:11..
|
The Following User Says Thank You to Toto For This Useful Post:
|
|
05-07-2009, 06:28
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Rékérdezek néhány régi, függő dologra:
- Szakadás. Mennyire jellemző ez mostanában? Ha neted száll el, vissza tudsz-e jönni reális időn belül?
Köszi.
|
Nekem ilyen volt, hogy kiírta hogy netkapcsolat megszakadt (vmi ilyesmi) illetve helyreállt.
De tegnap 3szor is úgy befagyott a netem a játéktól, hogy újra kellett indítani a gépet.
Egyik karimma pedig olyan történt, hogy harc közben lemaradtak események.
Pl: takarítóval harcoltam, és már régen meghalt a takarító, de mégsem írt ki semmit, nem írta hogy meghalt, és hogy mennyi tpt kapok. Mikor elindítottam a következő csatát, akkor írta ki az előző végét.
|
05-07-2009, 10:10
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
Egyik karimma pedig olyan történt, hogy harc közben lemaradtak események.
Pl: takarítóval harcoltam, és már régen meghalt a takarító, de mégsem írt ki semmit, nem írta hogy meghalt, és hogy mennyi tpt kapok. Mikor elindítottam a következő csatát, akkor írta ki az előző végét.
|
Mikor volt ez? Ha akkor, amikor teszteltük a csatákat, akkor ez normális, akkor többször is leállítottam előtte 1-1 percre a harcokat.
|
05-07-2009, 12:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
1-es hajó tegnap egy segéddel, ma meg segéd nélkül. Ugyanis a mai már az ismétlés volt, és újra produkálta. Csináltam is egy print screent a fordulóról ahol újraindult (látható volt még a 100% de már ott volt az 1 és a 2% is) de azt mondta egy illető nem nevezem meg (Pho ) hogy fölösleges, nem kell az
|
Elkészült azóta a hajó, vagy még mindig épül? Látok egy hajót, ami épül Neked, az az? Vagy ez már egy másik?
|
05-07-2009, 12:16
|
|
Member
|
|
|
|
Az az Otthagytam, mert nem volt türelmem kivárni a második építési fázist
Last edited by Toto; 05-07-2009 at 12:21..
|
05-07-2009, 12:29
|
|
Member
|
|
|
|
Ati: néha elég furán működik a kereskedő poszt. Pl.: tegnap a két kisebbik karakternél volt egy-egy nagy szekér. Ezt kiraktam egy aranyért, hogy a nagy karakter felvegye. Láttam a piacon 2 nagy szekeret 1 aranyért, szval megvettem, aztán látom, hogy a nagy karakternél 3 nagy szekér van, pedig eddig nálla nem volt és az eladási listában is 2 volt. Így a 3 nagy szekeret kiraktam újra 999.999-ért. Másik eset: ma a kisebbik karakterekkel építkezek. 9 segítővel el tudnak vinni 10 fát meg 10 követ. Szval egyik alkalommal megint veszem a 10 fát, oké rendben, venném a 10 követ, erre kiírja, hogy ennyit nem bírsz el. Ekkor látom, hogy 16 fa van nállam. A piacról csak 10-el lett kevesebb, szval odateremtődött még 6 darab fa, aztán ugyan ez történt a másik kicsi karakterrel, de kővel.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
05-07-2009, 12:51
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerintem a kék eléggé olyan varázslós szín. Egy nem vakító világoskék, de bőven jól olvasható, nem túl sötét kék elég jó lene szerintem
|
..............
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Last edited by Iron; 05-07-2009 at 12:53..
Reason: -
|
05-07-2009, 13:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
..............
|
Te részt veszel a tesztben, vagy ez mi akar lenni?!
Nem tudok róla, úgyhogy értékelném, ha nem járnál ide szétoffolni az olyan témákat, amikben nem veszel részt. Köszönöm.
Last edited by Ati; 05-07-2009 at 13:05..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|