Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-03-2006, 15:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Say View Post
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára
Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb
Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása.
Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé....
Az elsot eleg nagy butasagnak tartom
Meg ha csont tolis vagy, akkor is Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40%
Old 11-09-2006, 15:43
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Sokan vannak ( tudva, vagy nem) főleg kezdők, akik vezérnek, vagy tagnak állítják be magukat, de egy felmérés után ( meg 3 - tag után) megvan az ingyen föld is.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 15:48
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Az elsot eleg nagy butasagnak tartom :)
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :)
:) pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek:) aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem:D

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 16:53
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by director View Post
pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P
Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....
Old 11-09-2006, 17:04
director
Guest

Quote:
Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....
nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod?:) szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. :) mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. :D lehet hogy mázli, de azért működött
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 17:20
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by director View Post
nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod? szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. lehet hogy mázli, de azért működött
mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok
Old 11-09-2006, 17:22
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Hát elég nehéz észrevétlennek maradni, mert sokan szisztematikusan pásztázzák a környéket.
Hullával és mindig kevés készpénzzel, készletekkel nem sokan ütnének be. De lehet, hogy jönne némi ajándék, ha már lopni nincs mit.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 17:25
director
Guest

Quote:
mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok :)
akkor lehet hogy szerencse, hogy nem voltál a közelben:D de fenn azért nagy a leütési veszély.. nemtom, szerintem nem sokan kockáztatnának egy elf miatt ott.. de ez úgyis csak elmélet:) nem is azt mondom, hogy ez az ultimate túlélési útmutató mf-eknek:) viszont lehet így is.
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 17:48
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség.

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz ) és hent vazze!!!!
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad
Reply With Quote
Old 11-09-2006, 18:18
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%

Quote:
Originally Posted by Massza Rex View Post
Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség.

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz ) és hent vazze!!!!
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad

Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules