|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-16-2006, 11:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
MF-ek esetében valóban, de szövetségek esetében lenne idő még segítséget hívni. Jelenleg ugye ez nem működik (eddig se működött, tehát semmi nem változott ilyen téren). De ez tényleg más téma, majd idővel felvetem, előbb ülepedjen mindenkiben a mostani változás.
|
Azért ez nem ugyanaz a téma mint az 1A-s klántámadásoknál. Eddig ha nehéz is volt de meg lehetett oldani a szembemenetelt ha egy klán figyelt és felkészült elötte. Ezentúl ez nem lehetséges bárhogy akarom és bármilyen okosnak érzem magam. Marad a lutri... Szembemegyek vagy nem.... nagysereggel vagy kicsivel... fej vagy írás, mert távolt nem tudok nézni csak azelött hogy a támadást el tudnám indítani időben.
A szövis oriknál azért más a szitu. Ott ez csak a védelmet befolyásolja! A körváltás után nyugodtan vissza lehet támadni akár. Ez az egész szitu a klánháborúzást befolyásolja leginkább.
De nem lenne nehéz megoldani... csak ki kell venni a pontlistarendezést a körváltásból. Vagy betenni mégegyet kör közben ahogy régebben volt mondjuk.
|

05-16-2006, 11:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
MF-ek esetében valóban, de szövetségek esetében lenne idő még segítséget hívni. Jelenleg ugye ez nem működik (eddig se működött, tehát semmi nem változott ilyen téren). De ez tényleg más téma, majd idővel felvetem, előbb ülepedjen mindenkiben a mostani változás.
|
Hát ez már csak attól függ, hogy mi van megengedve ugyibár támadáson kívüli időben, de mivel ez tényleg egy kicsit más téma, így folytatom, majd ha felveted újra...
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Igen, de ez mindig is így volt.
|
Nah akkor erre rosszul emlékeztem... 
És születnek emberek.
|

05-16-2006, 12:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A távolságok 2 tényezőből állnak össze, az értékből és a helyezésből. A helyezés a kör elején rendeződik az érték mindig aktuális. Kör közben is el tudsz kerülni sok-sok körre a környezetedtől, ahogyan eddig.
|
És ez így jó Atis?
Fokozok, 2 körre kerülök, kiküldöm a seregeket, bontok, merülök.
Védhetetlen, és hazakísérhetetlen...
Szerintem a távolság se legyen online...
|

05-16-2006, 12:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
És ez így jó Atis?
Fokozok, 2 körre kerülök, kiküldöm a seregeket, bontok, merülök.
Védhetetlen, és hazakísérhetetlen...
Szerintem a távolság se legyen online...
|
Ha Te megtetted, akkor ugyanezt az ellenfeled is meg tudja tenni, és máris visszatámad 2 körre.
Ez különben nem változás.
|

05-16-2006, 12:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha Te megtetted, akkor ugyanezt az ellenfeled is meg tudja tenni, és máris visszatámad 2 körre.
Ez különben nem változás.
|
Már mi nem változás? Az, hogy a távolságrendezést körváltásba tesszük? Dehogynem...
|

05-16-2006, 12:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ez így nem igaz...
Ezt egy igen egyszerű számpélda is be tudja bizonyítani:
4500 pont különbség van 2 ori között... az egyszerűség kedvéért ezt vegyük 100 heki különbségnek... kimegyek a piacra, veszek 22500 katonát, lefokozom és már is ott vagyok a felettem lévő orinál... elindítom a sereget, majd gyorsan bontok egy kicsit (lehetőleg tanyát, hogy éhezzek is kicsit,), illetve szépen képzést is küldök, mindezt a körváltás előtt nemsokkal...
Így az ellen mikor észrevesz akkor se tud sokat tenni, mert neki, ahhoz, hogy 4500 pontot csökkenjen, 300 hekit kell bontani... de még ennek a feléhez is 150 épületet kell bontania...
És születnek emberek.
|

05-16-2006, 12:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ez így nem igaz...
Ezt egy igen egyszerű számpélda is be tudja bizonyítani:
4500 pont különbség van 2 ori között... az egyszerűség kedvéért ezt vegyük 100 heki különbségnek... kimegyek a piacra, veszek 22500 katonát, lefokozom és már is ott vagyok a felettem lévő orinál... elindítom a sereget, majd gyorsan bontok egy kicsit (lehetőleg tanyát, hogy éhezzek is kicsit,), illetve szépen képzést is küldök, mindezt a körváltás előtt nemsokkal...
Így az ellen mikor észrevesz akkor se tud sokat tenni, mert neki, ahhoz, hogy 4500 pontot csökkenjen, 300 hekit kell bontani... de még ennek a feléhez is 150 épületet kell bontania...
|
Továbbra sem értem, hogy ennek mi köze van a körváltáshoz, ezt eddig is meg tudtad csinálni.
|

05-16-2006, 12:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Továbbra sem értem, hogy ennek mi köze van a körváltáshoz, ezt eddig is meg tudtad csinálni.
|
Egyszerű, mert most nem tudok lefokozni, vagy építeni körváltás közben, hogy utolérjem azt akit észerevettem, hogy jön rám, tehát szembe menni sem tudok vele... mindössze ennyi. Meg persze csak reagáltam arra amit írtál, hogy ugyanazt meg tudja csinálni az ellen is...
De ez valószínű nem fog változni ha jól gondolom, hisz akkor amit az elmúlt napokban csináltál, annak egy részét kéni a visszájára fordítani, az meg marhaság lenne...
És születnek emberek.
|

05-16-2006, 12:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Egyszerű, mert most nem tudok lefokozni, vagy építeni körváltás közben, hogy utolérjem azt akit észerevettem, hogy jön rám, tehát szembe menni sem tudok vele... mindössze ennyi.
|
Ha ilyen módszerrel az utolsó pillanatban támadt, akkor eddig se tudtál szembemenni vele.
|

05-16-2006, 12:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha ilyen módszerrel az utolsó pillanatban támadt, akkor eddig se tudtál szembemenni vele.
|
Nem, nem tudtam szembe menni vele, de ha a távolság is szekvenciális lenne, azaz 59 percig ugyanaz a távolság, akkor nem lenne ilyen gond.
Hiszen hiába ugrasz fel, hogy last-minute 3 kör helyett 2 kör alatt megüsd, nem tudsz visszamerülni, mert a köv. körváltásig 2 körön maradsz.
Így az ellenfél szembe tud jönni veled...
Ugyanez a helyzet klánszinten is... Lemerül/emelkedik a klán körváltás előtt 2 perccel, elküldi a seregeket, 1 órája van reagálni az ellenfélnek, mert ha megvárja a csapódást utána x perccel már messze lesz az ellenfél hozzájuk képest.
Régen voltam már magyar A-ban, nem tudom, hogy ez változtatva volt-e, de ha én 2 körre megtámadtam egy illetőt, és a becsapódáskor 2 körre vagyok tőle, akkor az legalább a csapódás utáni körváltásig maradjon már 2 kör!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|