|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

10-04-2010, 22:01
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Kérlek tényekkel támaszd alá ezeket. Kíváncsi lennék rá 
|
Nem mondod Dragi, hogy nem látod??!!  
Hát az úgy van, hogy a Pannon direkt húzatta fel a gunt, hogy aztán majd jól leverje, de a gun-ba így túl sok pénz áramlott, így ők leadták nekünk, hogy majd ha egyszer szükség lesz rá, akkor visszavehessék földben. Jelzett a Gun, hogy kéne a föld, ezért továbbadtuk a pénzt az utazónak, akin majd mi elverjük, hogy aztán rajtunk a gun elverje, hogy a végén a pannon jöjjön ki jól... nem mondod, hogy nem látod át!    
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

10-04-2010, 22:03
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hát az úgy van, hogy a Pannon direkt húzatta fel a gunt, hogy aztán majd jól leverje, de a gun-ba így túl sok pénz áramlott, így ők leadták nekünk, hogy majd ha egyszer szükség lesz rá, akkor visszavehessék földben. Jelzett a Gun, hogy kéne a föld, ezért továbbadtuk a pénzt az utazónak, akin majd mi elverjük, hogy aztán rajtunk a gun elverje, hogy a végén a pannon jöjjön ki jól... nem mondod, hogy nem látod át!    
|
én asszittem pókerpartyn nyertetek a Big ellen és azért vándorolt hozzátok a cash  de hát nekem ilyen összeesküvés elmélet gyártások nem mennek bocsi 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-04-2010, 22:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
én asszittem pókerpartyn nyertetek a Big ellen és azért vándorolt hozzátok a cash  de hát nekem ilyen összeesküvés elmélet gyártások nem mennek bocsi 
|
az Ts vót Monrópapánál 
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|

10-04-2010, 22:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
az Ts vót Monrópapánál 
|
A masodik partit mar en nyertem, ami reggel 8-ig tartott asszem. Kutty kitartott, meg ket senior versenyzo... 
|
|

10-04-2010, 22:14
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
|
Ámen  Vityu velünk van!!
|

10-04-2010, 22:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
Ámen  Vityu velünk van!!
|
Mindebben már csak az tetszik, hogy nem mi vagyunk legalul.  Ezt sem volt túl egyszerű elérni 
|

10-04-2010, 22:34
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Nem is, rájöttem  a Big gun hatalmas Euró mrd-okért igazolta a csapatba Csabit  így már érthető minden  tiszta Foci 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

10-04-2010, 22:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Nem is, rájöttem  a Big gun hatalmas Euró mrd-okért igazolta a csapatba Csabit  így már érthető minden  tiszta Foci 
|
A Pannon pedig azért fizetett a Bignek, hogy műveljék a földjüket. Így már összeállt a cash áramlása 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

10-15-2010, 16:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
tudod, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Ha valamit elvársz mástól, várd el saját magadtól is.
szóval nem kötekedsz  xd
nem járok plázába, iwiwre, facebookra. nem érdekelnek. kb. ennyi, szóval maradj csendben.
|
Jól van, azt hiszem befejeztem veled... Azonnal felhúzod magad minden, nem fogok hozzád szólni, mert mindig csak kiakadsz, és egyből próbálod magad igazolni mindenféle hülyeségekkel... Menj, azizd le az orikat, mert ha nem fogod, nem termelik majd neked a gabcsit...
|

10-15-2010, 17:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Jól van, azt hiszem befejeztem veled... Azonnal felhúzod magad minden, nem fogok hozzád szólni, mert mindig csak kiakadsz, és egyből próbálod magad igazolni mindenféle hülyeségekkel... Menj, azizd le az orikat, mert ha nem fogod, nem termelik majd neked a gabcsit...
|
ahogy te mondanád nem gabcsi termelő országaim vannak. 
jobb dolgom is van péntek este mint neked.
1. nem vagy vitapartner
2. nem a gép előtt töltöm ah estét, mint te
3. és legfontosabb, párom fontosabb, mint hogy veled meddő vitát folytassak
4. te kötöttél belém és nem fordítva
5. nem próbálom igazolni magam, csak rámutattam, hogy ha elvársz mástól valamit, akkor azt te is tartsd be.
további szép hétvégét. fórumra néha ránézek, de nyugodtan írhatsz, majd talán válaszolok, ha olyan kedvem lesz.
nem vagyok ideges típus 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|