|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-24-2010, 12:21
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
hemo, nekem 8 és 6 személyiséges orim is van, a legelső 2003-09-12 óta, szal olyan sokat nem tudsz nekem mondani...
De még mindig találok dolgokat, amik miatt érdemes játszanom...
a travian meg egy rakás szar, kipróbáltam, nyomják a tápolást+1 játékosnak van 100 faluja regnél+verik rá a pénzt, és mit lehet? csak támadni
itt meg sok út van ahhoz, hogy jól szórakozz
a b-s oridat meg bármilyenné építed szétkapom 1 nap alatt a szövimmel, akkor majd látni fogod, hogy mit ér a bevédésed
annyit tudok írni, amit páran megtettek, ha nem tetszik, akkor nem kell játszanod...
end
|

03-24-2010, 12:22
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Azért azt hozzátenném (főleg Gabro-nak címezve), hogy szerintem 2002-2006 között sokkal többet változott, mint 2006-2010 között.
kiegészítés:
Én pont azt szeretném elérni, hogy itt maradjon, és találjon magának az "új" Hódítóban játékélményt. Én nem elküldeni szeretném.
kiegészítés2:
Játszottam Travian-t, sőt, sokszáz falvas csoportokhoz is kaptam meghívást, de én azt a játékot gyorsan abbahagytam, mert úgy látom, csak a lóvé számít. Ha sokat költesz a játékra, sokkal erősebb leszel, mint akik kevesebbet költenek, vagy éppen semmit.
Az összes többi netes játékkal ez a bajom!!! Hogy csak a lóvéra mennek rá. Sokáig játszottam egy vámpíros játékkal (nem írom a nevét, gondolom tudjátok melyik, de nem akarom reklámozni), egy igen előkelő klán tagja voltam, azon belül is elég magas rangban. Eljutottunk oda, hogy (mint igazi pénzt a játékra nem áldozó játékosok) elértük a nekünk lehetséges maximumot. És mit láttunk? Hogy a toplistán felettünk olyanok vannak, akik tizedannyira se tudtak játszani mint mi, és nem is élték bele magukat, csak nyomták a játékba a pénzt, ezért olyan felszerelésük volt, hogy agyonvertek minket, amikor akartak... (Ott igazi pénzért olyan tárgyakat vehetsz, amiket "sima" játékos nem tud megszerezni, tehát ha fizetsz a játékért, fixen erősebb leszel azoknál, akik nem fizetnek.)
Abbahagytam az ÖSSZES ilyen játékot, mert számomra elfogadhatatlan volt, hogy nálam rosszabb játékosok simán agyonvernek, csak azért, mert több forintot költenek a játékra. Nekem ez a fajta "bankóprés" nem tetszik! Sőt... undorítónak tartom.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 03-24-2010 at 12:31..
|
The Following 10 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

03-24-2010, 12:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by hemo
De akkor már védjünk meg még jobban mindent és akkor csak bámuljuk majd egymást a pályán....
|
Azért rossz a gondolatmeneted, mert igenis lehet lopni, mégpedig sokat is. Több tízmilliárd arany értékben is lehet cuccot eltulajdonítani, B-ben is.
Hogy könnyű-e? Nem valószínű.
De miért is kellene könnyűnek lennie annak, hogy akkora vagyonokat szerezhess mástól, amiből kétszer-háromszor körbefordulhatnál az alsó szinteken? Ez szerintem könnyen beláthatóan nem lenne logikus egyáltalán.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

03-24-2010, 12:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Végigolvastam párszor, úgyhogy csak annyit fűzök hozzá, hogy mindkét félnek igaza van.
Én pont a jelentősebb változások bevezetése előtt hagytam abba a játékot, és utána tértem vissza.
Bevallom: teljesen más játékot találtam itt, mint amilyen volt azelőtt.
Ez nem jelenti, hogy rosszabbat! Mást. Ez igaz. De szerintem játszható maradt a játék.
A témanyitóval nem kívánok szembehelyezkedni, ugyanis szerintem elég sokan tudják, hogy tolis vagyok(voltam?), és a kedvenc fajaim az elf, és a félelf lett.
Nekem a mai napig egyetlen fájó pont a játékban, az pedig ugye ami az elffel történt. Akkor sem tetszett, hangot is adtam neki, mégis bevezetésre került, és most ez van. Az, hogy azóta több elfet is csináltam, azt bizonyítja, hogy el lehet fogadni a módosításokat, akkor is, ha nem pont neked kedveznek.
Ettől függetlenül, üde színfoltnak találom a játékban azt, hogy a kialakult kliséktől el lehet térni.
Imádom a hadis elfeket, és a legnagyobb öröm számomra, ha a könnyen törő elf lovakkal meg tudok valakit csapkodni... Mert ugye erre kevesen számítanak, mert hát az elf az direkt, kimondottan tamagocsi faj. Slussz poén, hogy ütsz vele.
Hozzáteszem, abban van némi igazság, hogy sok faj csoportspecifikus. (Pl az élőhalott ugye épp most esett át némi változáson, szerintem jó irányba.)
Ettől függetlenül nem szabadna eltagadni, hogy régen akármelyik fajjal "végig lehetett játszani" a játékot, most pedig nem lehet. Ez, akármennyire is tiltakoznak egyesek, tény.
Én pusztán azzal nem értek egyet, hogy a játék ettől sokat romlott. Nem romlott, fel lehet ezt úgy is fogni, hogy tessék minden szinten az adott körülményeknek megfelelő fajt választani!
Szerintem, ez éppenhogy színesíti a játékot.
Ha nincs időd játszani (mint ahogy nekem pl nincs) akkor vannak "univerzális" fajok, amikkel igenis el lehet mászkálni az összes csoporton át: elf, gnóm, óriás.
Ha ezekkel az országokkal nem nagyon kezdesz el piszkálni másokat, téged se fognak, így kevés belépéssel is szintet lehet lépni. Igaz, hozzá tartozik, hogy nagyon hosszú idő alatt. (Nem fejtem ki részletesen mennyivel több idő pénzt termelni, majd fedezni, mint földre támadni, feltételezem a jelenlévők ezt mind tudják - kivétel a felső szinteket, ahol pénztől függően elképzelhető egy fedezéses haladás is gyorsan (mint például: 1/A, 2/B).)
Úgyhogy tessék a "régieknek" és az "újaknak" nem egymást tépázni, hanem a régiek próbáljanak meg alkalmazkodni a mostani szabályokhoz, az újak meg értsék meg, hogy nem minden régi játékos elmebeteg. (Na jó, én egy kicsit talán...  )
|
Tetszett ez a hozzászólás, és a hozzáállás.. ez előző is jó volt....
Persze igazatok van, hogy alkalkazkodni kell... de ennyire?
Szerintem úgy izgalmasabb ez a játék ha több fajnak is van esélye és egy klán ahol minden van nagyon kis izgalmas játékot tud játszani...
Régen pl és nem csak az 5-ön a min 2 db félelf volt a király, hozzá egy jó kis óriás és az utolsón lehet vitatkozni...
Most gyakorlatilag úgy le van minden védve... meg még a bank is..., hogy marad a gnóm... de egy gnóm, az meg "szerintem unalmas"
Főleg akinek nem az lenne a célja, hogy gyorsan átmenni és újrakezdeni...
Horlandot mikor régen elfel volt úgy zúztuk, hogy csak na... gyorsan erősebbé lett téve az elf... pedig jól állta még akkor is a csapást és végül is persze, hogy jóban lettünk vele...
De 1 jó elf most komoly ellenfél és nem tud csinálni ellene egy félelf... ember ellen sem...
óriás, hogy nem tud ölni... most azért csinálni csak, hogy kukkoljon...meg 2-3 tűzgolyó mielőtt lemerül....
Nem csak az a játék lényege, hogy ki ér át előbb... és az, hogy hóditó az nem feltétlenül csak a csúcson legyen igaz..
egy adott szakaszon is lehetek én a hóditó....
Úgy kellene valahogy megvariálni a fajokat, hogy mindegyik tudjon valami jó fogást találni a másikon és ne csak katonával...
ott is valamit kéne csinálni a védő-támadóval, mert égvilágon semmi szerepe csak, hogy több legyen a lista vannak benne....
Mégegyszer irom nem bántani akartam a hóditó készitőit...jó kis játék, ügyesek a készitői... én is használom a vipet... de csináljuk izgalmasabbra....
több szálon futóra....
|

03-24-2010, 12:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
hemo, nekem 8 és 6 személyiséges orim is van, a legelső 2003-09-12 óta, szal olyan sokat nem tudsz nekem mondani...
De még mindig találok dolgokat, amik miatt érdemes játszanom...
a travian meg egy rakás szar, kipróbáltam, nyomják a tápolást+1 játékosnak van 100 faluja regnél+verik rá a pénzt, és mit lehet? csak támadni
itt meg sok út van ahhoz, hogy jól szórakozz
a b-s oridat meg bármilyenné építed szétkapom 1 nap alatt a szövimmel, akkor majd látni fogod, hogy mit ér a bevédésed
annyit tudok írni, amit páran megtettek, ha nem tetszik, akkor nem kell játszanod...
end
|
De liverpool... most ha te tényleg ilyen régóta játszol pont neked kéne legjobban látnod, hogy régen jobb volt..
vagy te most egész komolyan nem látod? hogy régen sokkal sokoldalúbb volt ez a játék?
hogy lezúzol a 2-őn? Egy szövövel? Hát persze, hogy lezúzol.. az lenne az égő ha nem igy lenne... de most ezzel kár felvágni, ez természetes
De most ha ellent merek mondani a készitőknek akkor inkább takarodjak máshova? nem hiszem, hogy ennek kellene lennie a megoldásnak...
Higyjétek el nem lehet vinni semmit a 2-őn...
ha ki van maxolva az ori akkor azért... mert pont azokat változtattátok, hogy nehogy lehessen rendesen lopni...
ha meg nincs kimaxolva akkor meg nincs az égvilágon semmijük...
Itt jó orikról beszélek nem olyanról akik bénáznak....
Régen 2 kimaxolt falu... nem szövi de akár az is lehet... simán tudtak bármivel ártani rendesen a másiknak... ez most megszűnt...
Én nem azt mondtam, hogy a travi egy kurva jó játék... csak egy tényt közöltem, hogy ott játszom.. meg itt is...
Igen nem mondom azt, hogy az jajj de jó, nagyon elrontották, hogy annyira rámentek a pénzre...megmondom én azt is őszintén....
És nem is volt semmi hátsó szándékom, hogy irtam... gondoltam hátha valaki elgondolkozik rajta, hogy milyen jó lenne ha minden fajjal és a fajon belül mindent lehetne rendesen használni és itt jó orikról beszélek...
|

03-24-2010, 12:59
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
De most ha ellent merek mondani a készitőknek akkor inkább takarodjak máshova? nem hiszem, hogy ennek kellene lennie a megoldásnak...
|
Én annyit látok, hogy saját állításod szerint évek óta nem játszol, majd hirtelen ötlettől vezérelve megjelensz, és javaslod, hogy azonnal változtassuk meg az összes fajt, a legtöbb épületet és a katonai egységeket.
Szerintem ha valaki évek óta nem játszik, akkor először meg kell ismerkednie a játékkal. Játssz, tapasztald ki, hogy mi mire való. Olvasd el a stratégiai kézikönyvet. Tapasztald ki a játékon belül a lehetőségeket.
Ne a játékot akard megváltoztatni, hanem a meglevő játékkal játssz.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

03-24-2010, 13:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Régen is lehetett jó embert csinálni, de jó kis munka volt... ezzel a tükrözéssel már vicces...
Most csináltatok egy elfet a lustáknak és a többieknek gnómot...
Régen nem csak az 5-4 szinten volt jó a többi faj... a 3-an csatáztunk mi több éjszakán át....
Nézzétek meg most milyen a 2-es szint? Unatkozom rendesen....
|
remélem egyszer találkozol Tibu bácsival
ennyi marhaságot egy embertől rég láttam már egy topicban 
|

03-24-2010, 13:44
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Horlandot mikor régen elfel volt úgy zúztuk, hogy csak na... gyorsan erősebbé lett téve az elf...
|
én nem tudtam, hogy ezért olyan erős az elf 
|

03-24-2010, 13:49
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
én nem tudtam, hogy ezért olyan erős az elf 
|
Nem tudtad? Nahát, pedig ha tudnád, hogy most milyen fajjal vagyok, egyből megértenéd, hogy miért történnek azok a módosítások, amik.  Vagy nem? Dehát annyian mondják, biztos igaz... 
|

03-24-2010, 13:59
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudtad? Nahát, pedig ha tudnád, hogy most milyen fajjal vagyok, egyből megértenéd, hogy miért történnek azok a módosítások, amik.  Vagy nem? Dehát annyian mondják, biztos igaz... 
|
Hullával vagy??

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|