|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-30-2009, 11:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
ehhez nem kell a piacra lépnie, azaz nem vesz le 1 alkalmat se?
vagy ha már nem léphetek piacra, akkor is megoldható lenne?
|
Ez jogos! Lehet bele kellene gondolni, hogy levonjon-e egy piacot...

10-30-2009, 11:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindez cserébe azért, hogy se hadi bónsza nincs, sem smemi más bónusza nincs.
Ne csak önmagában nézzük, hogy ez mire jó, hanem úgy is, hogy más bónusz elől elvesz egy helyet.
|
Persze, én csak arra akartam figyelmet irányítani, hogy így is lehetne használni, de azt nem mondtam, hogy ez jó vagy rossz lenne 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

10-30-2009, 12:08
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
ehhez nem kell a piacra lépnie, azaz nem vesz le 1 alkalmat se?
vagy ha már nem léphetek piacra, akkor is megoldható lenne?
|
Ez jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam. Szerintem egy köztes megoldás az igazi: MOST el kell menned a piacra megmondani, hogy tartsák még ott az árut, ezért MOST nyitva kell lennie a piacnak, amikor megnyomod a gombot. Ha már nincs több piacod, akkor nem hosszabbíthatsz.
|

10-30-2009, 12:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam. Szerintem egy köztes megoldás az igazi: MOST el kell menned a piacra megmondani, hogy tartsák még ott az árut, ezért MOST nyitva kell lennie a piacnak, amikor megnyomod a gombot. Ha már nincs több piacod, akkor nem hosszabbíthatsz.
|
Magyarán nem kerül piaclalépésbe,de ha nincs több belőle,akkor nem hosszabbíthatod meg?
|

10-30-2009, 12:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Magyarán nem kerül piaclalépésbe,de ha nincs több belőle,akkor nem hosszabbíthatod meg?
|
Nyitott piac kell a hosszabbításhoz. Tehát kerül piacbelépőbe, de ha épp nyitva van (3 órával a visszaérkezés előtt valamikor), akkor azt használhatod.
|

10-30-2009, 12:18
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nyitott piac kell a hosszabbításhoz. Tehát kerül piacbelépőbe, de ha épp nyitva van (3 órával a visszaérkezés előtt valamikor), akkor azt használhatod.
|
Ebben a formában már támogatható 
|

10-30-2009, 18:44
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
kezd tetszeni az ötlet
mivel a hod stratégiai játék ha jol tudom (remélem jol tudom  ),
1 piacot levesz
hetente mondjuk 4x hosszabithatsz összesen, mindegy mit
tehát agyalni kénne ezerrel hetente hogy most melyikre használjam el a 4 lehetöséget
egy kis agyteszt lehetne, ugyis már a helytartó szinte már helyettünk megnyomja a játék megnyerési gombot
|

10-30-2009, 19:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
tehát agyalni kénne ezerrel hetente hogy most melyikre használjam el a 4 lehetöséget
|
Mindegyikre.
Nem az a cél, hogy olyan személyiséget csináljunk, ami semmire nem jó, hanem olyat, amiért igenis megéri beáldozni azt a 7x5%-ot, vagy a körönkénti többszázezer aranyat, esetleg a többit.
|

10-30-2009, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
azért ha 3 órával a lejárat előtt bármikor meghosszabítható, akkor igenis áldozhat rá az ember egy piacbelépést... főleg, ha még +1 belépést is kapunk mellé...  igazából nekem ez (+1 piacbelépés) a legszimpatikusabb benne, illetve, hogy ha valaki lenyomta az árat, én meg kiraktam pár százezer valamit, akkor azt visszahívhatom...
viszont megnövelhetnénk a visszahívás számát is, majdnem annyira, mint a meghosszabításét, és ez is lehetne belépésköteles...
(valamint megfelelő reklám, tájékoztatás hiányában nem bolygatnám meg az eddigi személyiségelnevezéseket... értem ez alatt, hogy valaki belép, és azt látja, hogy nem kereskedő a személyisége, és súgót meg nem olvas, akkor Atinak nem kevés munkája lesz az erre irányuló levelek türelmes, kedves hangnemben történő megválaszolásával... én biztos kijönnék a sodromból...  )
Last edited by Dynosaur; 10-30-2009 at 20:23..
Reason: nem volt egyértelmű
|

11-01-2009, 17:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Amúgy a piacról visszahívós dolog nem lenne túlságosan erős dolog A-ban, főleg a nagy oriknak? Ugyan nem vagyok járatos az A-s harcmodorban, de nagy oriknál a maximális pénz folyamatos problémát jelent seregvásárláskor. Így viszont egy pénzzel teli klán egyszerre visszahívhatná az összes lovát, amivel általában nehéz lenne egyszerre föltölteni az orikat, vagy sok kajába kerülne addig etetni az összeset (amíg mindenkinek hazaér a megfelelő mennyiségű lova), és utána maradna még egy rakás pénzük védekezésre is.
Bár az is lehet, hogy kicsit felpezsdítené az A-t, ami annyira talán nem is probléma.
Szóljatok, ha valami hatalmas hülyeséget írtam 
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|