|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit javasolnál a 9-ik személyiség után?
|
új és teljesen egyedi faj bevezetését
|

|
11 |
12.79% |
új személyiség bevezetését
|

|
24 |
27.91% |
új katonai egység bevezetését
|

|
3 |
3.49% |
+1% tekercsbónuszt fordulásonként
|

|
2 |
2.33% |
+3% tekercsbónuszt fordulásonként (max. 5 fordulásig)
|

|
3 |
3.49% |
egyedileg fejleszthető opciót (külön hadi, toli, vagy vari irányban)
|

|
11 |
12.79% |
pontlistás kiemelt rank jelölést
|

|
13 |
15.12% |
legtöbb személyiségű hódítósok top100-as pontlistát
|

|
19 |
22.09% |

03-22-2006, 14:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by King
Hajtani tényleg nem érdemes a plusz személyiségekért. Valami pluszt viszont a plusz is megérdemel.
- akár 1%-os tekibónuszt, minden egyes 9-iken felül,
- akár egy pontlistás kiemelést,
- akár a legsikeresebb hódítósok közé iratkozást
stb.
|
Az utolsó kettőt támogatom.. bár egy (10) jel szerintem eléggé kiemel a pontlistából
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával 

03-22-2006, 14:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával 
|
inkább top 100, ha már erről van szó. vagyunk bőven a játékban többszázezren regelve, bár valaki szabin, egy csomó ori törölve lett, stb...
egy 10-es listán kevésbbé férnek el az (5)-ös, (6)-osok. mert valószínüleg rövidesen lesznek páran, akik ezt elérik... 
|

03-22-2006, 14:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Az utolsó kettőt támogatom.. bár egy (10) jel szerintem eléggé kiemel a pontlistából :D
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával :)
|
hm, ez a legsikeresebb hódos dolog tetszene.. azonos személyiségszám esetén az kerül előbbre, aki magasabb csoportban van.. ha ez is egyezik, akkor az ország értéke dönt.. mondjuk:)
|

03-22-2006, 15:56
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hm, ez a legsikeresebb hódos dolog tetszene.. azonos személyiségszám esetén az kerül előbbre, aki magasabb csoportban van.. ha ez is egyezik, akkor az ország értéke dönt.. mondjuk 
|
máris szavazhattok rá, hogy kinek mi. megoldottam a kérdést. 
|

03-22-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
Utolsó kettőre szavaznék, de csak egyre lehet 

03-22-2006, 20:27
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Utolsó kettőre szavaznék, de csak egyre lehet
|
sajna, nem akarom megterhelni a fejlesztőket rengeteg új bevezetés megvalósításával.  no, meg még ez odébb van azért, így egyenlőre egy választást engedélyeztem, az valszeg megoldható lesz. feltéve, hogy Ati is lát benne fantáziát, kiwi lennék a véleményére...
nyugodtan dobjátok az 5leteket, legfeljebb nyitok még egy szavazást kizárólagos jogon.  jelenleg az eddig felvetett gondolatok kerültek be, de ha jönnek a tippek, teszek róla, hogy kikerülhessen a legtöbbünk által legmefelelőbbnek tartott variáció... 
|

03-23-2006, 18:31
|
Member
|
|
|
|
Sárkányok
Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...
Sárkányok:
Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek.
Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb.
Előnyök:
- a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%;
- a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%;
- a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég.
Hátrányok:
- a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell;
- az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez;
- a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek.
Tessék, lehet szétszedni!  Hisz elsősorban viccnek szántam. 
Last edited by Életfa#2; 03-23-2006 at 18:35..
|

03-23-2006, 18:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...
Sárkányok:
Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek.
Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb.
Előnyök:
- a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%;
- a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%;
- a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég.
Hátrányok:
- a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell;
- az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez;
- a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek.
Tessék, lehet szétszedni! :D Hisz elsősorban viccnek szántam. :p
|
:) nem kritizálom, mert aranyos, a hibái meg elég egyértelműek.. de a specvarija nagyon tetszik:)
|

03-23-2006, 19:20
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
a specvarija nagyon tetszik
|
hiába, ha a fantázia elszabadul.
a specvariról annyit, hogy ez majdnem megvan az elfnél alapból.
én inkább troll, goblin felé húzok, ha már hadis.
troll - nagyjából az óriás és az ork kereszteződése, valami értelmes specvarival...
goblin - nagyjából a törpe és gnóm kereszteződése lehetne. modván kicsik, és hordába tömörülve érvényesülhetne a sok lúd disznót győz mondás.
a varison még töröm a fejem.
meg az egyedi fajon is, amelyik szakosodhatna...
és a vita folyhat tovább... Ati hol van ilyenkor pár értelmes ötlettel? 
|

03-23-2006, 19:28
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Tessék, lehet szétszedni!  Hisz elsősorban viccnek szántam. 
|
kár szétszedni nagyon, inkább még dolgozni kéne rajta. még ha csak tervben de lehet belőle valami.
mint ahogy valami úgyis lesz.
egy voksot dobhatnál rá. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|