Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Mit javasolnál a 9-ik személyiség után?
új és teljesen egyedi faj bevezetését 11 12.79%
új személyiség bevezetését 24 27.91%
új katonai egység bevezetését 3 3.49%
+1% tekercsbónuszt fordulásonként 2 2.33%
+3% tekercsbónuszt fordulásonként (max. 5 fordulásig) 3 3.49%
egyedileg fejleszthető opciót (külön hadi, toli, vagy vari irányban) 11 12.79%
pontlistás kiemelt rank jelölést 13 15.12%
legtöbb személyiségű hódítósok top100-as pontlistát 19 22.09%
Voters: 86. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-22-2006, 14:07
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by King
Hajtani tényleg nem érdemes a plusz személyiségekért. Valami pluszt viszont a plusz is megérdemel.
- akár 1%-os tekibónuszt, minden egyes 9-iken felül,
- akár egy pontlistás kiemelést,
- akár a legsikeresebb hódítósok közé iratkozást
stb.
Az utolsó kettőt támogatom.. bár egy (10) jel szerintem eléggé kiemel a pontlistából
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával
Old 03-22-2006, 14:29
King
Guest

Longevity: 0%
Talking

Quote:
Originally Posted by Xeper
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával
inkább top 100, ha már erről van szó. vagyunk bőven a játékban többszázezren regelve, bár valaki szabin, egy csomó ori törölve lett, stb...
egy 10-es listán kevésbbé férnek el az (5)-ös, (6)-osok. mert valószínüleg rövidesen lesznek páran, akik ezt elérik...
Old 03-22-2006, 14:31
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Xeper
Az utolsó kettőt támogatom.. bár egy (10) jel szerintem eléggé kiemel a pontlistából :D
A legsikeresebb hódítósok szerintem kibővülhetne a legtöbb személyiségű országok top10 listájával :)
hm, ez a legsikeresebb hódos dolog tetszene.. azonos személyiségszám esetén az kerül előbbre, aki magasabb csoportban van.. ha ez is egyezik, akkor az ország értéke dönt.. mondjuk:)
Old 03-22-2006, 15:56
King
Guest

Quote:
Originally Posted by director
hm, ez a legsikeresebb hódos dolog tetszene.. azonos személyiségszám esetén az kerül előbbre, aki magasabb csoportban van.. ha ez is egyezik, akkor az ország értéke dönt.. mondjuk
máris szavazhattok rá, hogy kinek mi. megoldottam a kérdést.
Old 03-22-2006, 16:04
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Utolsó kettőre szavaznék, de csak egyre lehet
Old 03-22-2006, 20:27
King
Guest

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Utolsó kettőre szavaznék, de csak egyre lehet
sajna, nem akarom megterhelni a fejlesztőket rengeteg új bevezetés megvalósításával. no, meg még ez odébb van azért, így egyenlőre egy választást engedélyeztem, az valszeg megoldható lesz. feltéve, hogy Ati is lát benne fantáziát, kiwi lennék a véleményére...

nyugodtan dobjátok az 5leteket, legfeljebb nyitok még egy szavazást kizárólagos jogon. jelenleg az eddig felvetett gondolatok kerültek be, de ha jönnek a tippek, teszek róla, hogy kikerülhessen a legtöbbünk által legmefelelőbbnek tartott variáció...
Old 03-23-2006, 18:31
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Red face Sárkányok

Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...

Sárkányok:

Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek.

Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb.

Előnyök:
- a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%;
- a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%;
- a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég.

Hátrányok:
- a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell;
- az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez;
- a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek.

Tessék, lehet szétszedni! Hisz elsősorban viccnek szántam.

Last edited by Életfa#2; 03-23-2006 at 18:35..
Old 03-23-2006, 18:38
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Elég vicces, hogy előkerült ez a téma, mert épp sikerült kidolgoznom egy bónusz fajt! De nem a Megbeszélések alfórumba írtam volna, mert eléggé vicces, amit kitaláltam...

Sárkányok:

Óriási, fenséges, vagy épp rettenetes lények ők, a halandó fajok legerőssebjei közé tartoznak. A Hódító világában két alfajuk jelenik meg, a vörös sárkányok, kik a mágia urai, és az ezüst sárkányok, akik inkább harcolni szeretnek.

Faji varázslat: Sárkányröpte - ha egy sárkány árnyéka tűnik fel az égen, mindenki reszketve lapul. A varázslat hatása alatt minden, őket érő kár 30%-kal kisebb.

Előnyök:
- a lakáshelyzeti, és a mezőgazdasági tudományok maximuma 40%;
- a drágaköveket nem adják el a császárnak, hanem a saját kincstárukba helyezik el. Az ott elhelyezett drágakövek a tekercsekhez hasonló módon adnak bónuszt a vörös sárkányok esetében a mágikus, az ezüst sárkányok esetén a harci erejükre. Szintén a tekercsekhez hasonlóan kopik, az általuk adott maximális bónusz 30%;
- a pozitív hírnév kaja módjára felhasználódhat, ha az országban épp nincs elég.

Hátrányok:
- a faj kiválasztása esetén az adott szinten a választható személyiségek száma annyival csökken, ahány személyiség éppen létezik, de legalább egynek maradnia kell;
- az adott szinten eltöltött körök számának 10-szerese (gyors csoportban esetleg az 5-szöröse) hozzáadódik az ország értékéhez;
- a kincstárba berakott drágakövek már nem nyerhetőek vissza, a szintlépéskor elvesznek.

Tessék, lehet szétszedni! :D Hisz elsősorban viccnek szántam. :p

:) nem kritizálom, mert aranyos, a hibái meg elég egyértelműek.. de a specvarija nagyon tetszik:)
Old 03-23-2006, 19:20
King
Guest

Quote:
Originally Posted by director
a specvarija nagyon tetszik
hiába, ha a fantázia elszabadul.
a specvariról annyit, hogy ez majdnem megvan az elfnél alapból.

én inkább troll, goblin felé húzok, ha már hadis.
troll - nagyjából az óriás és az ork kereszteződése, valami értelmes specvarival...
goblin - nagyjából a törpe és gnóm kereszteződése lehetne. modván kicsik, és hordába tömörülve érvényesülhetne a sok lúd disznót győz mondás.

a varison még töröm a fejem.

meg az egyedi fajon is, amelyik szakosodhatna...

és a vita folyhat tovább... Ati hol van ilyenkor pár értelmes ötlettel?
Old 03-23-2006, 19:28
King
Guest

Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Tessék, lehet szétszedni! Hisz elsősorban viccnek szántam.
kár szétszedni nagyon, inkább még dolgozni kéne rajta. még ha csak tervben de lehet belőle valami.
mint ahogy valami úgyis lesz.
egy voksot dobhatnál rá.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules