|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
View Poll Results: Találkoztatok-e már az alábbi dologgal, illetve, ha igen akkor zavar-e titeket?
|
nem találkoztam vele és nem is zavarna, ha találkoznéák vele
|

|
4 |
19.05% |
nem talákoztam vele, de ha találkoznék vele zavarna
|

|
5 |
23.81% |
igen találkoztam vele és zavar
|

|
4 |
19.05% |
igen találkoztam vele és nem zavart
|

|
8 |
38.10% |

01-09-2009, 21:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
a téma lelesz zárva.. de.,. amit mondasz.. vagy Te a 200 kilós díjbirkozó meg Én a 70 kilós kocka queker.. látom, hogy egyszerre értünk a diohoz.. hát Én hagyom , hogy Te szedd le.. nem akarom elveretni magamat.. 
|
De a díbírkózok lehet hogy a lomhasága miatt alulmaradna veled szemben 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

01-09-2009, 23:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Tehát megígéred valakinek, hogy nem támadod, utána amikor vidéken találkoznak seregeitek, agyba főbe verik egymást. Ne mond azt, hogy ez teljesen rendjén van 
Félreértés ne essék, engem aztán teljesen nem érint, hogy változik-e vagy sem, engem úgy is csak elviekben érdekel.
|
Mert az életben nem így van??? hány egymással "békében" élő ország fúrja egymást ott ahol tudja takaró alatt???  ha az életből indulnánk ki akkor általában a nagyobb letolja a kisebbel kötött paktumát ha éppen úgy hozza az érdeke, minden szerződésre tojva 

01-10-2009, 00:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Mert az életben nem így van??? hány egymással "békében" élő ország fúrja egymást ott ahol tudja takaró alatt???  ha az életből indulnánk ki akkor általában a nagyobb letolja a kisebbel kötött paktumát ha éppen úgy hozza az érdeke, minden szerződésre tojva 
|
Természetesen, erre ott van a piac, de ha kötnek egy meg nem támadási egyezményt, akkor nem fogják lemészárolni egymást a seregeik, ha találkoznak valahol. Ha mégis, úgy azt az egyezményt általában semmisnek lehet tekinteni, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy megszegték.
Nem értem, csak nálam összeegyeztethetetlen a meg NEM támadás és a harc? 
Most föl lehetne hozni az amerikaiakat, de ők a szövetségeseiket is céltáblának használják, ha úgy tartja kedvük 
|

10-12-2009, 13:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A seregek útközbeni csatázása a visszaélések elkerülése érdekében van, és ezért, mint a játék szükségszerű eleme, ennek módosítására nincs is lehetőség.
|
Ezügyben lenne egy kérdésem. A minap az egyik szövimre 2 db egymással nem szövetséges ország mért csapást ugyanabban a körben. Ez bug vagy van esetleg valami "random kihagyás" az utban lévő seregek találkozójánál?
Pld. ha fosztani megy az egyik a másik földre akkor is összeakadnak?
|

10-12-2009, 13:51
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ezügyben lenne egy kérdésem. A minap az egyik szövimre 2 db egymással nem szövetséges ország mért csapást ugyanabban a körben. Ez bug vagy van esetleg valami "random kihagyás" az utban lévő seregek találkozójánál?
Pld. ha fosztani megy az egyik a másik földre akkor is összeakadnak?
|
Az útközbeni csata minden esetben csak egy LEHETŐSÉG, nem szükségszerű. Nem minden esetben fognak egymással az ilyen seregek.
A támadás célja (fosztás, földszerzés, mészárlás, pusztítás) lényegtelen a seregek találkozása szempontjából.
|

10-12-2009, 14:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az útközbeni csata minden esetben csak egy LEHETŐSÉG, nem szükségszerű. Nem minden esetben fognak egymással az ilyen seregek.
A támadás célja (fosztás, földszerzés, mészárlás, pusztítás) lényegtelen a seregek találkozása szempontjából.
|
Köszi ismét.  Teljesen random vagy tudatos indítással minimumra csökkenthető a seregek találkájának esélye?
|

10-12-2009, 14:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszi ismét.  Teljesen random vagy tudatos indítással minimumra csökkenthető a seregek találkájának esélye?
|
Nem teljesen random. Minél közelebb vannak a célponthoz, és minél közelebb vannak egymáshoz (2-2 kör közel van, 2-10 kör nincs közel), annál nagyobb a találkozás esélye. Azzal tudod tehát befolyásolni, hogy nem egyszerre támadsz másokkal (minél több körös a csúsztatás, annál jobb). Azonos távolságú támadások esetén semmivel nem tudod befolyásolni a találkozást.
|

10-12-2009, 14:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem teljesen random. Minél közelebb vannak a célponthoz, és minél közelebb vannak egymáshoz (2-2 kör közel van, 2-10 kör nincs közel), annál nagyobb a találkozás esélye. Azzal tudod tehát befolyásolni, hogy nem egyszerre támadsz másokkal (minél több körös a csúsztatás, annál jobb). Azonos távolságú támadások esetén semmivel nem tudod befolyásolni a találkozást.
|
Hát ez a két sereg mindkettő 2-3k pontról jött (ami ugye 2 kör). Az indulásuk körváltása után ütött be a szövim valahová tehát a támadók és a célpont a kv-kor 12-14k pontra kerültek egymástól ami lehet 8-10 kör mindkettővel szemben, de egymáshoz képest maradtak a helyükön. Szóval akkor az időközbeni foglalás miatt nem akadtak össze ezekszerint?
|

10-12-2009, 14:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hát ez a két sereg mindkettő 2-3k pontról jött (ami ugye 2 kör). Az indulásuk körváltása után ütött be a szövim valahová tehát a támadók és a célpont a kv-kor 12-14k pontra kerültek egymástól ami lehet 8-10 kör mindkettővel szemben, de egymáshoz képest maradtak a helyükön. Szóval akkor az időközbeni foglalás miatt nem akadtak össze ezekszerint?
|
Időközi foglalással sem tudod befolyásolni az útközbeni csatát. A két tényező, ami befolyásolja, az a seregek cálponttól való távolsága és a seregek egymástól (köridő a célbaérkezésig) való távolsága.
|

10-12-2009, 14:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
én ezt hétvégi játékban figyeltem meg.
előfordult azonos körben becsapódás is nagyritkán,és olyan is volt amikor a nem azonos körtávról indított seregek is akadtak bár az csak ritkán.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|