|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-16-2009, 22:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Egyetértek teljes mértékben. 
Az a baj mikor ki lett véve a kék háttér meg az ilyenek, akkor meg lett krédezve mi a véleményed róla..és szinte csak azok irtak akik nem is játszanak hv-t, akkor meg kit érdekel a véleményük, és miattuk lett ez ilyen.
nem nagy dolgo lenne visszatenni, és megnézni változna-e valami, szerintem merőben az egész hv megváltozna, ez a pár kis dolog miatt. Az a baj egyre inkább úgy tűnik nekem is, hogy Attinak könnyebb azt irnia, hogy nem, meg hogy leszavazták, meg hogy nincs ok, mint hogy tényleg belefolnya jobban és az érdekeinket nézné, elvégre fizetünk azért, hogy jól érezzük magunkat...
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

03-16-2009, 22:41
|
 |
Member
|
|
|
|
A fórumrendszer is ami eddig volt, hibátlanúl működött szerintem, szerettem oda vésni mindig, ez az új rendszer, hogy van vagy 500.000 fórum és bevesznek, vagy nem vesznek...(régen jobban áttekinthetőbb volt, mint most.)
Csupán ez azért lett megvariálva, hogy ne irhassanak olyanok be akiket nem látok szivesen...istenem...akkor nem kell a fórumot nézni, és irni, amíg ott az ellenszimpatizáns. Nekem is van nem egy nem kedvelt játékos, mégse balhézok, hogy mért ír a fórumra.....mindenkinek ugyanannyi joga van minden egyes menüt hazsnálni, mint a másiknak.
nah puff, sokat pofáztam 
Jóéjt!
Iron (#486000) 2/B
|

03-17-2009, 06:08
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A saját topicodat offolod szét?!! 
|

03-17-2009, 07:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Ati, valami comment esetleg azokra a postokra amiket irtam? mert igazabol hozzad lettek cimezve 
|

03-17-2009, 07:39
|
Administrator
|
|
Activity: 15%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Durean
Ati, valami comment esetleg azokra a postokra amiket irtam? mert igazabol hozzad lettek cimezve 
|
Jelenleg nincs napirenden ez a kérdés, ezért nem követem aktívan a témát. Amint aktuális lesz az ilyen irányú esetleges változtatás, végig fogom nézni és érdemben reagálok.
|

03-17-2009, 12:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Tsobi, te is, csak odabiggyezted, hogy nem értessz egyet, de leírni a konkrét okot már lusta vagy...jellemző...:S
Iron (#486000) 2/B
|

03-18-2009, 05:37
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Tsobi, te is, csak odabiggyezted, hogy nem értessz egyet, de leírni a konkrét okot már lusta vagy...jellemző...:S
|
Ritka alkalmak egyike,mikor megindoklom a kezecskét. Nem szeretem,ha valakinek más érve nincs azon kívül,mint hogy Ő fizet ezért a játékért.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

03-18-2009, 09:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
nem nagy dolgo lenne visszatenni, és megnézni változna-e valami, szerintem merőben az egész hv megváltozna, ez a pár kis dolog miatt. Az a baj egyre inkább úgy tűnik nekem is, hogy Attinak könnyebb azt irnia, hogy nem, meg hogy leszavazták, meg hogy nincs ok, mint hogy tényleg belefolnya jobban és az érdekeinket nézné, elvégre fizetünk azért, hogy jól érezzük magunkat...
|
Milyen indok már ez egy egyszer már egyértelműen elvetett javaslatra?              
A hétvégi játék ugyanúgy működik, ahogy eddig működött. Ha eddig tetszett, és most nem tetszik, akkor belefáradtál, ez esetben egy ideig ne játssz vele, majd visszatérsz később. Az, hogy valamibe belefáradtál, nem ok a változtatásra.
|

03-18-2009, 10:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Működni működik..., az egy dolog.
Csak senkit sem érdekel, mert nincs "sehol" eredménye. Így max az megy oda, aki nagyon fanatikus és "feleslegesen" fent szeretne lenni egész hétvégén.
Vagy az, aki nem ismerte eddig és ki szeretné próbálni, mert nem tudja mi ez.
Lehet kicsit többen lennénk/ lennének, ha lenne egy kis motiváció (látható nyoma a győzelemnek) és akkor már ők játszanának:
- fanatikusok
- azok akik ki szeretnék próbálni...
- azok, akik szeretnék, hogy a pontlistán az Ő nevük mellett legyen kiírva a (HV)
Hétről-hétre elég komoly harcok alakulnának ki azért, hogy ki legyen "kiemelve" a pontlistán.
És akkor tényleg részt vehetnénk egy: "egész hétvégén át tartó nagy csatában"
Egyébként szerintem, ha így marad, akkor lassan bekerül "Démontojás, és más érdekességek a Hódító gyerek korából..." topicba...
|

03-18-2009, 10:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Purode
Hétről-hétre elég komoly harcok alakulnának ki azért, hogy ki legyen "kiemelve" a pontlistán.
|
Egyszer meg lett már beszélve, hogy nagyon zavaró ez a kiemelés. Azóta nem hiszem, hogy változott volna bármi is, azon kívül, hogy mégtöbb kényelmi információ került be a pontlistába, amitől mégzavaróbb lenne egy újabb -- funkció nélküli -- plusz jelzés.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|