|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-01-2008, 20:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
 15öt egybe, egy kör alatt, és akkor még nem számoltam a régebbieket, ami volt szintén 1nap 15, meg bizonyos időközönként 5. Összesen tőletek eddig az elmúlt hónapban kb 45-50mészárt kaptam.Lehet sokat mondok, de tuti 30felett! (persze itt arról nem nyitok vitát, hogy megérdemeltem -e az elsőket  )
|
Lesz olyan topik is hogy melyik nagy játékos kapott több mészárt Remytöl?  DDD
Gyulaword (#79796)
|

06-01-2008, 20:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Lesz olyan topik is hogy melyik nagy játékos kapott több mészárt Remytöl?  DDD
|
Akkor én utolsó helyen végeznék ott  
|

06-01-2008, 20:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt biztos nekem akartad irni? Sajnalom, akkor eltevedtel, en ok nelkul sosem meszarolok, mindig van kivalto ok. Valamint a valasz sem ez lett volna. Kerlek ne allits valotlansagokat, koszonom.
ps: ennyi meszart meg meg nem is kapott tolunk senki 
|
Már szabin van az ori, így nem tudom megnézni. De külöm kérdezgettem kié lehet az ori, mert két tippen volt, amiből az egyik Te voltál. Az egész úhy kezdődött. hogy pár napja hajnali 1.39-kor 3x kifosztottál, utánna meg mire délután hazaértem én is, szövim is 5-5 mészár- lehet szövi csak 3 nem tudom. Aztán úgy jártatok hozzánk, mintha mi hívtunk volna. Végül miután már semmink sem volt leföldeltétek egy szövimet így 11 körre kerültetek. Csak az ország pusztitása volt a lényeg mert a tekijeimhez- amiből félelfként volt bőven- hozzá se nyultatok. Én csak egyik szövidet próbáltam gömbölni sikertelenül. Csak ennyi volt a "bűnöm". és mivel én voltam a tolis, így kétlem, hogy a többiek bármit tettek volna. Pár száz elitekkel nem fogunk egy 4 szemes szövetségnek nekiállni.
|

06-01-2008, 20:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Már szabin van az ori, így nem tudom megnézni. De külöm kérdezgettem kié lehet az ori, mert két tippen volt, amiből az egyik Te voltál. Az egész úhy kezdődött. hogy pár napja hajnali 1.39-kor 3x kifosztottál, utánna meg mire délután hazaértem én is, szövim is 5-5 mészár- lehet szövi csak 3 nem tudom. Aztán úgy jártatok hozzánk, mintha mi hívtunk volna. Végül miután már semmink sem volt leföldeltétek egy szövimet így 11 körre kerültetek. Csak az ország pusztitása volt a lényeg mert a tekijeimhez- amiből félelfként volt bőven- hozzá se nyultatok. Én csak egyik szövidet próbáltam gömbölni sikertelenül. Csak ennyi volt a "bűnöm". és mivel én voltam a tolis, így kétlem, hogy a többiek bármit tettek volna. Pár száz elitekkel nem fogunk egy 4 szemes szövetségnek nekiállni.
|
Ha tenyleg rolatok van szo, akkor miattatok nyilt ez a topic es a kedves szovetsegesed irogatta a nyitohozzaszolasban idezett zoldeket. Ne haragudj, ennyire nem kommunikalsz a szovijeiddel, es ennyire nem nezed az akcioikat?
Ha te lennel a Megkostolod a tibit ori, akkor rolatok van szo, es az emlitett zoldeket, a szovid irta.
Nem csak sikertelen gombrol volt szo, hanem tobb tekizesrol. A torpetek kezdte, az elfetek is tuti volt, neztem a hirnevet....
Tekit nem veletlen nem loptunk, nem tudunk, ezt nem arulnam el, hogy miert...
Maskor javasolnam hogy nezd meg az alvilagi esemenyeket, esetleg egyeztess a szovijeiddel hogy milyen zoldeket irnak, mielott olyat irsz, hogy "mi nem csinaltunk semmit"
Ha nem a Tibi-rol van szo, szolj, mert akkor osszekeversz vkivel...
Last edited by Remedy; 06-01-2008 at 20:39..
|

06-01-2008, 20:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Az én vagyok. Bár nem tartozik ide, de két napig nem is voltam gépközelbe, ma is csak a szabi miatt léptem be. Én elleneztem volna minden levélírást. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy bárkinek is írni kellene.
|

06-01-2008, 20:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
mielott olyat irsz, hogy "mi nem csinaltunk semmit"
|
Én tartom anniyra jó játékosnak a szövijeimet, hogy tudják mérlegelni az akcióik következményeit. Te minden zöldedről beszámolsz a szövijeidnek, amit küldesz? Szerintem azért hívják privátnak, mert két ember közötti.
|

06-01-2008, 20:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Remy, nem teregettem a szennyest, és még csak at sem írtam, hogy miért írtam azokat a zöldeket. Mert az sem volt túl szép, amit csak úgy kaptam Orsitól. Mert nem csináltam kárt nektek. Lefosztanak, lefosztotok, nem érdekel, de mészárra bejönni mindenféle indok nélkül, elsőre? Ez asszem nem a legszebb dolog. Te azzal szerzed a pénzt, hogy kifosztassz termelőket, tekercsírókat. Így csak annyit tudok mondani, hogy ha az "életképtelen" termelőket fikázod, akkor abba is gondolj bele, hogy belőlük élsz ott, ha nem lennének, neked kellene leállni termelni. Más téma, hogy az életképtelent egy olyan országra írod, ahol a környék tele van kezdőkkel, így egy élőhalott varázsló is életképes.
Persze nagy szégyen, hogy 15sereggel befértek egy körben, de nem árt azt elfelejteni, hogy két folyamatosan akciózó orknak a morálja nem ott van, ahol az enyém, amiről mindig gondoskodtok. Azért nem mindegy, hogy a pénztermelő épületek vannak 50%körül, vagy a barakkok...
Egyetlen üzenetet sem küldtem, csak az elején, kiakadva. Azóta beláttam, hogy VELETEK NEM LEHET beszélni. Próbált Beni is meg Fefe is, de felsőbbrendűnek érzitek magatokat és ezt éreztetitek is!
Sosem volt vita, hogy jobb játékos vagy mint én, sőt, ha a legjobbakról kérdez valaki, mindig benne vagy, de egy kis emberség is lehetne benned...
(Ezután, mint mindig, ha visszalépek szabiról, jönni fog a sereg, és most már talán elintéztem, hogy törölöm kelljen, de már nem érdekel, mert azok, akikre az elején felnéztem, kiderült, hogy semmivel sem jobb emberek, mint én vagyok...Én soha semmiért nem tennék tönkre egy országot, mert ez egy játék, ez egy kikapcsolódás, és amikor már idegeskedem, akkor elmegy a játéktól minden kedvem)
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni! Soha többet nem fogok topicodba írni, mert mindegyik egy újabb csalódás... 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

06-01-2008, 20:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én tartom anniyra jó játékosnak a szövijeimet, hogy tudják mérlegelni az akcióik következményeit. Te minden zöldedről beszámolsz a szövijeidnek, amit küldesz? Szerintem azért hívják privátnak, mert két ember közötti.
|
Hat akkor olvasd el szepen a nyitohozzaszolast. Nem tudtak.
Asszem errol ennyit. Gondolom annyira jo jatekosnak is tartod oket, hogy anarchhal fenyegetozzenek, csak gratulalni tudok. 

06-01-2008, 20:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hat akkor olvasd el szepen a nyitohozzaszolast. Nem tudtak.
Asszem errol ennyit. Gondolom annyira jo jatekosnak is tartod oket, hogy anarchhal fenyegetozzenek, csak gratulalni tudok. 
|
Volt régen egy topicom Meddig retorzió a retorzió? címmel. Ha tényleg csak pár tekilopás történt, akkor a nagyonsokadik mészát már csak azért ment, mert nem tetszett amit a szövim írt?
Én is kaptam már sok kérő-könyörgő zöldet és annak tartalmától függően cselekedtem, de sosem élveztem azt, hogy "csakazértis", mert megtehetem.
|

06-01-2008, 21:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Remy, nem teregettem a szennyest, és még csak at sem írtam, hogy miért írtam azokat a zöldeket. Mert az sem volt túl szép, amit csak úgy kaptam Orsitól. Mert nem csináltam kárt nektek. Lefosztanak, lefosztotok, nem érdekel, de mészárra bejönni mindenféle indok nélkül, elsőre? Ez asszem nem a legszebb dolog. Te azzal szerzed a pénzt, hogy kifosztassz termelőket, tekercsírókat. Így csak annyit tudok mondani, hogy ha az "életképtelen" termelőket fikázod, akkor abba is gondolj bele, hogy belőlük élsz ott, ha nem lennének, neked kellene leállni termelni. Más téma, hogy az életképtelent egy olyan országra írod, ahol a környék tele van kezdőkkel, így egy élőhalott varázsló is életképes.
Persze nagy szégyen, hogy 15sereggel befértek egy körben, de nem árt azt elfelejteni, hogy két folyamatosan akciózó orknak a morálja nem ott van, ahol az enyém, amiről mindig gondoskodtok. Azért nem mindegy, hogy a pénztermelő épületek vannak 50%körül, vagy a barakkok...
Egyetlen üzenetet sem küldtem, csak az elején, kiakadva. Azóta beláttam, hogy VELETEK NEM LEHET beszélni. Próbált Beni is meg Fefe is, de felsőbbrendűnek érzitek magatokat és ezt éreztetitek is!
Sosem volt vita, hogy jobb játékos vagy mint én, sőt, ha a legjobbakról kérdez valaki, mindig benne vagy, de egy kis emberség is lehetne benned...
(Ezután, mint mindig, ha visszalépek szabiról, jönni fog a sereg, és most már talán elintéztem, hogy törölöm kelljen, de már nem érdekel, mert azok, akikre az elején felnéztem, kiderült, hogy semmivel sem jobb emberek, mint én vagyok...Én soha semmiért nem tennék tönkre egy országot, mert ez egy játék, ez egy kikapcsolódás, és amikor már idegeskedem, akkor elmegy a játéktól minden kedvem)
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni! Soha többet nem fogok topicodba írni, mert mindegyik egy újabb csalódás... 
|
Huhh, ebben meg csomo ferdites van.
1. nem azzal szerzem a penzt, hogy kifosztok termeloket, tekercsirokat, ne haragudj. Normalis tekercsiroban se penz nincs, se lelophato teki. Nem, nekem nem jobb attol, hogy 100 tekiiro ori van a csopi aljan, en attol nem leszek gazdagabb, es a piac sem lesz jobb.
2. Hadd ne irjam mar be milyen zoldet irtal, meg pontosan emlekszem ra, Rad nezve serto, ezert is nem irom be... De pontosan emlekszem ra.... Nem is fogom elfelejteni...
3. Nem lehet velunk beszelni? Felsobbrendunek erezzuk magunkat? Ez egesz egyszeruen hazugsag, es a sajat szovijeid fogjak megcafolni. Amikor Beni irt Orsinak, rogton megertette, miert kapod a meszart, sot ebben a topicban irta is. Amikor Fefe megkeresett engem, hogy ne bantsunk titeket, mert harcoltok egy szovi ellen, egy db akcio nem ment ellenetek azon a hetvegen, sot a kov het elejen se.
4. Ugy allitod be, mintha egyfolytaban azt lestuk volna, hogy mikor vagy itt, hogy banthassunk. Mint elobb leirtam, talan osszesen 4-5 tamadas indult ellened 1500 kor alatt. Ne haragudj, ezert sirni egyszeruen nevetseges, es szanalmas... Es azt hasznalni, hogy tonkretettunk, ne haragudj... El vagy te tevedve, de nagyon...
5. Ha eszrevetted volna, elindultunk felfele, es mar nem fog radmenni egy sereg sem tolunk.... Persze rengeteg strategiai dolgot tudnal tenni, ha tamadnanak, de Te inkabb elszabiztal, es most sirsz a kulson, ne haragudj, nevetseges
Utoljara irom le: ha csinalsz egy extrem termelo orit, amit be lehet utni 15x egy korben, akkor
1. szegyelld magad
2. ezt direkt bevallaltad, ez esetben ne sirj...
Megkoszonnem, hogy ha a totalis ferditeseidtol, es valotlansagaidtol a kozeljovoben megkimelnel, es nem offolnad szet a topicot.
Vagy legalabbis hazugsagokkal ne irkald tele...
Koszonom.
|
|
Posting Rules
|