|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-31-2008, 19:41
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
A mágikus három betű 
|
Csak nem "Ati"? 
|

03-31-2008, 19:50
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Taky: ha rám hallgatol, soha senkinek semmikor nem írsz privit a H-ban 
|
Pedig ez a helyes módja a kommunikációnak.
Többen siránkoznak amiatt, hogy megfenyegették őket, és tegyük ki a másikat, de csak msn-en beszéltek.
Hát akkor az illető így járt. Ha van olyan buta valaki, hogy a játékon kívül beszél az ellenségeivel (ellenséget írtam direkt, nem ellenfelet, hiszen a fenyegetés az már azt hiszem, hogy túllép az "ellenfél" határán).
Ha valakit rá tudnak bármi trükkel venni arra, hogy ne a játékon belül beszéljenek, akkor azzal nem tudok mit tenni. Mit gondol, miért akarja, hogy olyan helyen beszéljenek, ami nem használható fel bizonyítékként? Talán vacsorára akarja meghívni?
Az ilyen trükköknek ne dőljön be senki.
Ha egy játékostársad nem tudja a játékon belül elmondani, hogy mit szeretne, akkor kár vele foglalkozni.
|

03-31-2008, 20:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati: az is egy szempont. Meg az is mikor a sima szövi lebeszélést felnyomja a másik, mert miért ne...stb.. tovább nem fejtem :P
|

03-31-2008, 20:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Ati: az is egy szempont. Meg az is mikor a sima szövi lebeszélést felnyomja a másik, mert miért ne...stb.. tovább nem fejtem :P
|
Persze, a jelentett üzenetek jelentős részével az égvilágon semmi probléma nincs. Ezzel kapcsolatban elsőkézből vannak információid.  Ezért lényeges, hogy minden egyes jelentett üzenet emberi ellenőrzés alkalmával van elbírálva, nem kulcsszavak segítségével. Súlyosabb esetben, mint például áthelyezés, törlés, egynél több ember is megvizsgálja az üzenetet, hogy ne legyen tévedés.
|

03-31-2008, 20:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért akarsz mindenáron a játék keretein túllépni, és a valós életet belekeverni? Ez egy JÁTÉK! Meg szoktad fenyegetni a sakkpartnereidet, amikor leütik az egyik futódat?
|
Igen volt rá példa    Söt elég gyakori eset.Igaz a hódban még nem fordult elö,szerintem nem is fog.De Synkel állitásának helyt adok,a fenyegetés is egy stratégia.persze elfogadhato hangnemben.
|

03-31-2008, 20:34
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Van ilyen, ezt aláírom. Nem is ritka.
De odáig azért ne jussunk ismét el, hogy valaki azzal fenyegeti a játékostársát, hogy felgyújtja az éttermét (valós példa), esetleg nyomozásba kezd, hogy hol lakik, és naponta hivogatja telefonon a gyerekeit azzal, hogy meg fognak halni.
|
gondolom ez mindennapos... nem az extrém példákkal kellene dobálózni... de az tényleg furcsa, hogy ha valaki rámgyújtja a fél országomat és írok neki, hogy ezért addig ütöm míg mozog és kivágnak az anarchba..
csendben megjegyezném, hogy a szándékot csak a világ diktatórikus rendszereiben büntetik..
|

03-31-2008, 20:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
de az tényleg furcsa, hogy ha valaki rámgyújtja a fél országomat és írok neki, hogy ezért addig ütöm míg mozog és kivágnak az anarchba..
|
Mi ebben a furcsa?
Ez teljesen világosan le van írva, hogy szabálytalan, és ezért anarch jár.
Iskolapéldája más játékának tönkretételének.
Regisztrációkor külön ki is van emelve, hogy olvasd el.
|

03-31-2008, 20:41
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mi ebben a furcsa?
Ez teljesen világosan le van írva, hogy szabálytalan, és ezért anarch jár.
Iskolapéldája más játékának tönkretételének.
Regisztrációkor külön ki is van emelve, hogy olvasd el.
|
szerintem az is más játékának tönkretétele ha felgyújtják a fele országát. 
akkor azt mért nem büntetik???
volt is 5U csoportfórumon, egy ilyen srác akivel ez történt. felgyújtották, ő 3x bepusztított, és ezért nyomták anarchba 
szerintem ez igazságtalanság, de ha Ati szerint így jól van, akkor jólvan.
|

03-31-2008, 20:43
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
volt is 5U csoportfórumon, egy ilyen srác akivel ez történt. felgyújtották, ő 3x bepusztított, és ezért nyomták anarchba 
|
Nyilvánvaló,hogy nem azért rakták át,mert 3x bepuszilta.
|

03-31-2008, 20:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
|
Ezeréves témát kár ismét felhozni, 65 oldalon keresztül ki lett tárgyalva, újat ahhoz hozzáfűzni már nem lehet. Kérlek, hogy olvasd el azt a beszélgetést.
És ne arra számíts, hogy majd lesz egy "esküdtszék", akik közül hátha lesz valaki, aki a teljesen egyértelmű szabályszegésed felett szemet huny, mert haver. Nem. Ne arra számíts, amikor játszol, hogy hátha valaki jóindulatú lesz veled, amikor megszeged a szabályokat. Tartsd be a szabályokat. Azért vannak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|