|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-07-2008, 18:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Nekem olyat is jelent, hogy hordozó lesz, de tünet mentes. Ez alapján szintlépéskor elveszíti az immunitását, tényleg beleférne egy kis kiegészítés. Ha viszont a másik oldalt nézem, hogy ez is olyan kitapasztalod, vagy elolvasod itt a külsőn akkor nem feltétlenül szükséges a súgóba.
Elvi kérdés
|
Sztem nem Elvi kérdés, úgyanis a súgóval ellentétben a külső fórum használata nem szükséges a játékhoz, és a játékosok nagy többsége nem is jön ide...

04-13-2008, 12:42
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Na most lehet hogy valami blőd idiotizmust fogok írni, ha igen akkor elnézést kérek mindenkitől előre is.
Az jutott eszembe, hogy...
Gondolom az egész Hódító kézikönyv kész verziója sem kerül bele egyben a súgóba.
Viszont a külső fórumot javarészt nem a kezdők látogatják (bár azért szerencsére van itt a hsz-ek alapján nem egy kezdő is, pld én :Đ).
Javaslatom, hogy a súgóban konkrét utalást kellene tenni arra hogy létezik egy külső fórum (lehet hogy ez most is benne van valahol, akkor sorry), vde ami a fontosabb, hogy szerintem jó lenne a kész hódító kézikönyv elérhetőségét (linkjét) a súgóban valahol jól látható módon elhelyezni.
Így szerintem sokkal nagyobb esély lenne arra, hogy a totál kezdő is elolvassa, ( feltéve hogy a súgó elolvasásáig eljut egyáltalán) hisz ha jól sejtem ez lenne a lényeg mert elsősorban nekik szól. (Gondolom  )
Még egyszer bocs ha nagyon nagy baromságot írtam
Azt már meg se merem említeni h esetleg jó lenne a külső fórumhoz is egy rövid F.a.q esetleg a kezdőknek
Last edited by N.a.t.; 04-13-2008 at 15:18..
|

04-13-2008, 14:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Azt már meg se merem említeni h esetleg jó lenne a külső fórumhoz is egy rövid F.a.q esetleg a kezdőknek
|
VAn...  
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

04-13-2008, 14:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Bocsánat, akkor én voltam figyelmetlen, de eddig nem láttam :$
|
Fejlécnél olvasd el mit ír a Vezérlőpult mellett 

04-13-2008, 14:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Fejlécnél olvasd el mit ír a Vezérlőpult mellett 
|
Köszi Synk :]]
|

04-13-2008, 15:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Javaslatom, hogy a súgóban konkrét utalást kellene tenni arra hogy létezik egy külső fórum (lehet hogy ez most is benne van valahol, akkor sorry), vde ami a fontosabb, hogy szerintem jó lenne a kész hódító kézikönyv elérhetőségét (linkjét) a súgóban valahol jól látható módon elhelyezni.
|
A Kézikönyv gyakorlatilag egy ötletláda, jobbára a Kezdőhöz címezve. (igaz, cerberusok őrzik). 
Szóval semmivel sem jobb, mint a fórum többi része. A külső fórumra meg van utalás a súgóban, konkrétan egy 3x4 cm-es nagy szürke gomb, ami szvsz bőven elég. Sőt, a főlapon is kint van, meg még normál linkben is, amit most nem találok.
|

04-13-2008, 15:20
|
Member
|
|
|
|
Na akkor most jön az hogy sorry bocs meg mea culpa, ha hallgattam volna okosabb lettem volna :]]
De annyiból a KK azért csak jobb, hogy ottegy helyre össze lesz szedve minden. Vagy nem? :O
És mint látod én a KK linkjét raktam volna be :$
Na de N.a.t már semmiben se biztos, főképpen magában nem :$
Még egyszer elnézést, máskor én is jobban figyelek és nem pazarlom értelmetlenül a helyet a szerveren :ĐĐ
Last edited by N.a.t.; 04-13-2008 at 15:23..
|

04-13-2008, 16:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Még egyszer elnézést, máskor én is jobban figyelek és nem pazarlom értelmetlenül a helyet a szerveren :ĐĐ
|
Szó sincs róla, csak épp nem egyeznek a vélemények.
Last edited by Princ; 04-13-2008 at 16:40..
|

04-13-2008, 16:12
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
szerintem jó lenne a kész hódító kézikönyv elérhetőségét (linkjét) a súgóban valahol jól látható módon elhelyezni.
|
Lemaradtam valamiről, és már elkészült volna a kézikönyv?
Ide nem igazán olyan javaslatokat várok, hogy "ha majd a Hódító 49. verziójában lesz az a változás, h ogy az elfet 2 f-fel írjuk, akkor ne felejtsük majd el a súgóban sem átírni"...
Köszönöm.
|

04-14-2008, 20:50
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
A MOSTANI játékkal kapcsolatban van még valakinek észrevétele a súgó hiányosságairól, vagy esetleg javaslata a bővítésre?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|