Elösször gondolkodtam, hogy a megbeszélések közé nyissam, vagy a hódos általános beszélgetések közé. de végülis itt biztos nem lesz senkinek sem útban.

Azért nyitottam ezt a topicot, mert szerény véleményem szerint, kezd már sok lenni csofikából. És nem azért mert az idegeinken táncol, hanem mert sztem elég negativ hatássa van a fórumon. Sztem nem a legjobb ha a kezdő hódosok idejönnek és azt látják mindenhol csofikától, hogy milyen jó mindenkit saját passzióból lerengetni, és még sokan azt is elhiszik, hogy ezt majd észrevétlenül tehetik, nem beszélve azokról akik ezeknek szenvedő felei lehetnek. A szabályokkal nem törödömségéről nem is beszélve. A játékon belül ez olyan mentalitást képvisel amit szerintem nem kéne terjeszteni, nem hiszem hogy ez a játék arról szólna hogy itt éljük ki eme perverzióinkat. Nem tudom kinek mi a véleménye erről, de erre várok hozzászólásokat, mert én nem látom szivesen, az ilyen gyerekes, értetlen, agresszív hozzáállást. És szerintem, nem a legjobb ha ezzel okoz magának örömet a fórumon, mert még poénnak is rossz amiket ír, nemhogyha komolyan gondolja.