Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-23-2006, 15:21
Fogi
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Üdv!
Varinak egyértelműen az óriás a legjobb faj, viszont a hadinál már szövi függvénye.
Mert az igaz hogy a gyújtogatás többet visz, de ő is tud gyújtani meg gyilkolni, amit az óriások nem. Tehát egy 3óriás+1toli szövi ellen nagyon jó az 1óriás2gnóm1toli pl sztem, mert ugye az óriások nem tudnak gyújtani, gyilkolni, a tolit kiveszik a varik mindkét oldalon, és akkor ott már a gnómok vannak előnyben, mert ők beférnek tolival az óriáshoz gyújtani és gyilkolni. De ha nem túl aktív a szövi, akkor a gnómot semmiképp nem ajánlom... Kicsit nem figyelsz, és ugrik 90 házad 700 hekin...
Velem megtörtént, 2en gyújtogattak, a szövitől segítséget nem tudtam kapni, mert nem voltak gépnél, így 2 ori 2 készülit tudott gyújtani rajtam...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-26-2006, 22:14
drhb
Guest

Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Azt most megmondom neked, hogy editelni könnyű utólag, és biza az eredeti szöveged úgy szólt,hogy véd a tűlélő a gyújtogatás ellen Szal nem ér itten átverni .)
"... akkor az emberei elleni akciók ellen még védettebb, és a gyújtogatás az épületek elleni."

Ez volt az eredeti szövegem. Na szerinted mit jelent? Ha az emberei elleni akcióknál véd, és a gyújtogatás épületek elleni, ezt állítom, akkor szerinted azt írtam, hogy az ellen is véd? Szerencsésebb lett volna az hogy 'de', ám így is csak első ránézésre félreérthető. Ráadásul ezzel a hozzászólásommal azokét akartam cáfolni, akik hadisként az óriást nagyságrendekkel a gnóm fölé akarták helyezni, különösen azt, hogy túlélő személyiséggel. Mert szerintem a túlélő személyiség nem sokat ér, az épületeket és a vagyont gyakrabban éri támadás.

Amúgy a súgó szerint a szieszta csak zsákmányszerzés ellen véd, és néhány hozzászólásból azt szűrtem ki, hogy vannak akik szerint ártó tolvajakciók ellen is. Ezzel kapcsolatban mi az igazság?
Reply With Quote
Old 02-26-2006, 22:28
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by drhb
"...
Amúgy a súgó szerint a szieszta csak zsákmányszerzés ellen véd, és néhány hozzászólásból azt szűrtem ki, hogy vannak akik szerint ártó tolvajakciók ellen is. Ezzel kapcsolatban mi az igazság?
Akkor lejebb is olvashattad volna, mivel a következő sor ez:

A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb.

Vagyis ha a varigyilok ártó toliakciónak minősül a nézetedben,/ mert az enyémben annak és zokon szoktam venni/ akkor véd.
Old 02-27-2006, 16:07
drhb
Guest

Quote:
Originally Posted by Békés
Akkor lejebb is olvashattad volna, mivel a következő sor ez:

A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb.

Vagyis ha a varigyilok ártó toliakciónak minősül a nézetedben,/ mert az enyémben annak és zokon szoktam venni/ akkor véd.
Hm, a varázslókat figyelmen kívül hagytam, mert hadisban gondolkodok. Viszont a katonák gyilkolása és a gyújtogatás ellen véd-e?
Reply With Quote
Old 02-27-2006, 17:12
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by drhb
Hm, a varázslókat figyelmen kívül hagytam, mert hadisban gondolkodok. Viszont a katonák gyilkolása és a gyújtogatás ellen véd-e?
A szieszta minden ártó toliakciót 80%-kal, pusztán vagyon elleni akciókat 50%-kal gyengíti -a tekilopás az ártónak minősül (nálam), hiszen gyengül tőle a célország
Old 02-27-2006, 17:28
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper
A szieszta minden ártó toliakciót 80%-kal, pusztán vagyon elleni akciókat 50%-kal gyengíti -a tekilopás az ártónak minősül (nálam), hiszen gyengül tőle a célország

A varázslat hatása alatt minden, az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb.

Eza kettő közel sem jeletni az összes ártó akciót....
Reply With Quote
Old 02-27-2006, 17:34
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma
A varázslat hatása alatt minden, az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb.

Míg nem próbáltad, kérlek ne szólj be!
Old 02-27-2006, 17:52
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Míg nem próbáltad, kérlek ne szólj be!

Most minek írsz olyanokat, aminek semmi valóság alapja nincs?
Reply With Quote
Old 02-27-2006, 17:58
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma

Akkor ezt minek tulajdonítsam?
Arról nem én tehetek hogy a katonagyilok, emberrablás és a gyújtás nem került be a súgóba.
Old 02-27-2006, 18:00
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Akkor ezt minek tulajdonítsam?
Arról nem én tehetek hogy a katonagyilok, emberrablás és a gyújtás nem került be a súgóba.

De arról te tehetsz, hogy azt hiszed azok is 20%osak miközben 50%osak....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules