|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 14:14
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az én szerény véleményem az,hogy ezzel még egy szöget vertetek abba a bizonyosba. Ami az utóbbi egy évben bevezetésre került,abból egyetlenegyet nem tudok kiemelni, főleg olyat nem,ami a játékosoknak jó lett volna. Ez már régen nem a játékról szól, mert az már élvezhetetlen lett, annak ellenére,hogy én Vip-es vagyok. Ez az egész már nem ér annyit,hogy fizessek érte. Tudom,erre az a válasz,hogy akkor töröljem magam. Ha ez így megy tovább nem én leszek az egyetlen,aki törli az oriját. Nem tudom végül kinek lesz rosszabb.
A legjobban az A lett tönkretéve. Ez az én saját véleményem,de olvastam már hasonlóakat máshol.....

05-07-2007, 16:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ok h. az elf hadividelme megmaradt, de ha az ork megy ellene a hazgyujtasoknak annyi.Amivel kicsit kedvet szeghettne Majd bekesen vegignezi.
Ha jol emlexem a tolvajok felfedese is arto varazslatnak szamit ,tehat ha jol ertelmezem a felelfek ezentul megjobban tekizhetik az elfet mert a varazsloi jobban faradnak meg tobbe is lesz neki a felfedes.
|

05-07-2007, 16:43
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lion
Ok h. az elf hadividelme megmaradt, de ha az ork megy ellene a hazgyujtasoknak annyi.Amivel kicsit kedvet szeghettne Majd bekesen vegignezi.
Ha jol emlexem a tolvajok felfedese is arto varazslatnak szamit ,tehat ha jol ertelmezem a felelfek ezentul megjobban tekizhetik az elfet mert a varazsloi jobban faradnak meg tobbe is lesz neki a felfedes.
|
Hát igen de ne feledd hogy az Elf az egy békés és birka faj ezért szereti végig nézni ahogy földbedöngölik 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-09-2007, 07:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
kevesebb elf
sziasztok
ezekkel a változásokkal,szntem kevesebb elf marad a játékban. +kellene hagyni a régi ártó értékeket,de csak az elfekkel szemben. mint hogy a gnóm csak gnómtol lophat tekit. nem örlök a változásoknak,most egy kicsivel több ideig tart +nyomorítani a kedves gnómokat.
|

05-07-2007, 13:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az elf nem tolvaj, az elf békés, tamagocsi faj. A haladáshoz szükséges javakat változatlanul össze tudod szedni, ilyen téren nincsen változás, ha tolvaj fajt szeretnél, az elf nem a megfelelő választás.
|
Aztán ha a "békés, tamagocsi fajt" netán mégis megtámadják, akkor esélye nem lesz visszavágni, mert szemberöhögik, amint ártózni próbál.
|

05-07-2007, 13:31
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Aztán ha a "békés, tamagocsi fajt" netán mégis megtámadják, akkor esélye nem lesz visszavágni, mert szemberöhögik, amint ártózni próbál.
|
Nem igaz. Majd jól leöli az sziesztás óriást... 

05-07-2007, 13:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem igaz. Majd jól leöli az sziesztás óriást... 
|
Ja télleg, erről megfeledkeztem 
|

05-07-2007, 13:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hát, igen én is kedveltem az elfet mert békés védekezésre volt berendezkedve, de mindig is gondot okozott a terület felfedezési korlát.
Teljesen ellentétes volt a többi faji sajátosságokkal mert amikor már elértem arra a szintre, hogy jólenne majd tovább lépni mindig kevésnek bizonyult a terület. Aztán meg lehetett volna csatázni.
Na de ha berendezkedik az ember az ijjasokra a békés védekezésre, akkor mivel támadna a szegény elf.
Szóval sajnálom, hogy a változtatás csak rontott az elf helyzetén mert jó faj volt a békés országok számára, de így már szinte csak kiszolgáltatott faj lett más fajoknak....   
|

05-07-2007, 19:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nagyon gáz ez gyerekek, az elf kimúlt, lassan olyan szinten lesz mint a hulla ha így haladunk.
No sebaj, legalább vissza lehet térni az 1A-ban a tolvaj gnómhoz, az sem olyan rossz :-)
|

05-07-2007, 20:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by sanci100
Nagyon gáz ez gyerekek, az elf kimúlt, lassan olyan szinten lesz mint a hulla ha így haladunk.
No sebaj, legalább vissza lehet térni az 1A-ban a tolvaj gnómhoz, az sem olyan rossz :-)
|
azért hülyeséget ne beszélj.
talán a seregcserés ember toli is üti?
talán egykocsmás óriás is lopja?
talán beártja egy ork?
nem gyengült a védelme semmilyen téren, hanem támadóképességét vesztette el minden téren, de továbbra is beton!
tisztelettel lemarházok mindenkit aki a hullához hasonlítja 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|