|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha megszünne a hodito egyik napról a másikra!?
|
Keresnél valami hasonlót???
|

|
20 |
46.51% |
Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!??
|

|
23 |
53.49% |

03-21-2007, 21:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
elnezzuk, semmi gond 
van egy Teszt topic az altalanos beszelgetesek kozott, ott siman csinalhatsz sok ilyen topicot is, gyakorolhatsz
egyebkent, komolyra forditva a szot, amit leirt Hupike is, hogy tenyleg nem erdemes megcsinalni 20 orival x ido alatt azt, amit egy orival 20x ido alatt megcsinalhatsz 
|
kivéve ha magas hekin gyüjtögetsz a top30%ban és ne adj isten ez az x idő mondjuk 3k top kör környékén jár... amikor már megéri törölni és újra kezdeni...
azzal nekem sincs semmi bajom, ha vmiért törölni akar, új orit csinál és akkor nem veszik el az eddigi munkája gyümölcse,

03-21-2007, 22:05
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by casper
mr herr
akkor ki fejteném a többieknek miről is van szó...
azzal kezdődött az egész hogy egy xy csopiban el kezdődött egy háború vagyis mi azt hittük 300 hekin két gnóm tudós 6k paci 1.5k ijj 3.7k vari 2.4k toli mi ketten.
jött a szövi beléjük kötöttünk majdnem ugyan evvel (2 gnom tudós, 1 törpe full ugyan így néztek ki kicst kevesebbel) a paraméterekkel sőt ...
el kezdődött a részünkről a háború be találtuk a varist erre ők arra sem méltattak hogy vissza jöjjenek mi hagytuk őket erre el kezdtek sértegetni üziben erre foglaltak hekit mi utánuk mentünk annak rendje módja szerint küldtünk hadüzit ütöttük tovább a varist erre ahelyett hogy kaptunk volna jött az üzi hogy tuti multisok vagyunk a nevünk miatt meg hogy ennyire hasonlít az
orink és hogy nem háboruznak velünk arra nem voltak képesek hogy a varisnak ijjat küldjenek védeni és váltig állítottak mikor msnen beszéltünk velük hogy 1 személy irányítja az orikat és ebből fakadt ez a topic is mert hogy hogy lehet hogy a "tanítványnak" régebbi sorszáma van mint nekem és hogy biztos már a lentebbi csoportban csaltunk .....
csak azért irom ezt meg mert mióta el kezdtem játszani és az nem ma volt ilyet nem láttam még ilyennel nem találkoztam de ma is tanultam valamit 
Köszönöm 
|
Üdv!
Akkor kifejteném a másik oldal véleményét, hogy még se egy alapján döntsetek. Megtalált minket ez a 2 figura. Fullra ugyanazzal a felállással. Mindig ugyanakkor voltak fenn. A távolbalátással mindig korábban ki lehetett szurni őket, ha mindketen egyénileg jöttek (ebből arra következtettünk, hogy a net bontás /gyk.: IP cím miatt/ miatt kell korábban küldenie a sereget, mert amugy vérprofiknak állították be magukat.) Leveleikben visszatérő motivum volt a 'hagyátok' és az 'ártassz' szavak azonos elírása. Kérdeztük mire a csiszre ugyanaz felállás, erre azt a választ kaptuk, hogy mester és margarita, akarom mondani: mester és tanítványa. Igen ám, de a mesternek nagyobb volt a sorszáma. Valamint elárulta az egyikőjük, hogy lejjebb is van országa, aminek mind2nél kisebb volt a sorozatszáma (ergo lenn egyszerre több orija lehetett). Későbbiekben már egy rokonra hivatkozott, hogy ő irányítja. Ezek mellett a leveleikben, szinte már mint a mazochisták "kérték", hogy üssük őket. Gyanús volt ez is, de ne inkább nem vártuk meg, hogy esetlegesen hány MF fog azonnal lecsapni ránk (csak feltételezés!). Írtunk supportnak, nem feljelentést, csak kérdést, hogy nézzen utána, hogy megbizonyosodhassunk. Még választ nem kaptunk, de ami furcsa, hogy hadüzenetután, azt írták levélben, hogy kiszabiznak, mi ebből arra gondoltuk, azért mert megijedtek, hogy a support figyelheti most őket, amit szabi alatt nem tud. (Miért küld valaki hadüzenetet és vár 24 kört, hogy utána pár körrel kiszabizzon, mind1). Én megmondtam neked is Casper, nem mondom, hogy bűnös vagy, csak azt, hogy nagyon gyanús. Szerintem fordított esetben te is gyanakodtál volna. Mások véleményére is kiváncsi vagyok.
Ui.: Off volt a hozzászólás, hosszú is, de ismertetnem kellett a másik oldal véleményét is.
Fő kérdés: Rendben okosaknak igazat adok, nem nagy előny, szabályos. De szerintem akkor sem etikus, ha valaki kimenti a tartalékát, küldje el szépen az smseket és zéró-start, akkor azt mondom megérdemli, hogy megtartsa a tartalékát.
Mindenkinek további jó hódítást!
M.
|

03-21-2007, 22:13
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja és tényleg teljesen off: Casper elvárható, hogy ha én le tudom írni normálisan a nevedet, akkor ezt te is megteszed?. 
|

03-22-2007, 07:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Herr M.
Üdv!
Akkor kifejteném a másik oldal véleményét, hogy még se egy alapján döntsetek. Megtalált minket ez a 2 figura. Fullra ugyanazzal a felállással. Mindig ugyanakkor voltak fenn. A távolbalátással mindig korábban ki lehetett szurni őket, ha mindketen egyénileg jöttek (ebből arra következtettünk, hogy a net bontás /gyk.: IP cím miatt/ miatt kell korábban küldenie a sereget, mert amugy vérprofiknak állították be magukat.) Leveleikben visszatérő motivum volt a 'hagyátok' és az 'ártassz' szavak azonos elírása. Kérdeztük mire a csiszre ugyanaz felállás, erre azt a választ kaptuk, hogy mester és margarita, akarom mondani: mester és tanítványa. Igen ám, de a mesternek nagyobb volt a sorszáma. Valamint elárulta az egyikőjük, hogy lejjebb is van országa, aminek mind2nél kisebb volt a sorozatszáma (ergo lenn egyszerre több orija lehetett). Későbbiekben már egy rokonra hivatkozott, hogy ő irányítja. Ezek mellett a leveleikben, szinte már mint a mazochisták "kérték", hogy üssük őket. Gyanús volt ez is, de ne inkább nem vártuk meg, hogy esetlegesen hány MF fog azonnal lecsapni ránk (csak feltételezés!). Írtunk supportnak, nem feljelentést, csak kérdést, hogy nézzen utána, hogy megbizonyosodhassunk. Még választ nem kaptunk, de ami furcsa, hogy hadüzenetután, azt írták levélben, hogy kiszabiznak, mi ebből arra gondoltuk, azért mert megijedtek, hogy a support figyelheti most őket, amit szabi alatt nem tud. (Miért küld valaki hadüzenetet és vár 24 kört, hogy utána pár körrel kiszabizzon, mind1). Én megmondtam neked is Casper, nem mondom, hogy bűnös vagy, csak azt, hogy nagyon gyanús. Szerintem fordított esetben te is gyanakodtál volna. Mások véleményére is kiváncsi vagyok.
Ui.: Off volt a hozzászólás, hosszú is, de ismertetnem kellett a másik oldal véleményét is.
Fő kérdés: Rendben okosaknak igazat adok, nem nagy előny, szabályos. De szerintem akkor sem etikus, ha valaki kimenti a tartalékát, küldje el szépen az smseket és zéró-start, akkor azt mondom megérdemli, hogy megtartsa a tartalékát.
Mindenkinek további jó hódítást!
M.
|
Nem nem tehetem meg mert téged szerintem ha elutaznál ide hozzánk akkor sem lehetne meggyőzni arrol hogy nincs igazad neked valami baj van ott bent...
nem épp igy volt ahogy te leirtad de mind1 ....
gondolj azt amit akarsz várd meg hogy mit ir a supp neked ...
mi nem arra kértünk titeket hogy üssetek hanem hogy lépjetek valamit vissza miket te meg itt leirtál ezek mind feltételezések semmi más semmi bizonyitékod sincs és mint leirtam a szövitagodnak letelt az 500 kör és ujjrázunk szal hol itt a csalás .....
a lenti orimnak azért régebbi a sorszáma mint mondtam már neked mert levágták 4ből anarhba akkor a másik orim 5ben volt megvártam mig fellépek evvel és volt 3k vipkör azon az orin de megszerettem és zéróztam vele normál csopiba de te ezt ugyis üres dumának veszed mivel te agyontanultnak érzed magad és most is ahelyett hogy visszatámadnátok elmenekültök pedig mi ketten vagyunk nem 4en aki itt ezt olvassa szerintem senki nem ad neked igazat mert amiket leirtál mind feltéelezés és semmi más meg annak a bizonysága hogy nem tudsz játszani és szerintem ezt itt zárjuk is le.. 
és nem hivatkoztam semmilyen rokonra el is küldtem neked hogy a két ori mind hozzám tartozik....
az is leirtam ha nem teszik ez a játék akkor keress valami olyat ami nem készit igy ki idegileg 
jah és olvass utána hogy a hadüzit nektek küldtük hogy segitségetekre legyen pluszt kaptok érte és nem kell megvárni ám a 24 kört nem de 1 állo napig nem csináltatok semmit akkor mit vártok addig üssünk mig már nem szégyeljük vagy le nem raknak azért mert szegény gyerekeknek elrontottuk a játékukat 4 embernek mi ketten hát mi ezt nem szeretnénk:PP
Last edited by casper; 03-22-2007 at 07:50..
|

03-22-2007, 07:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Központozás, Casper, központozás, alig lehet követni amit írsz 
|

03-22-2007, 08:35
|
Guest
|
|
|
|
Az egész egyben
Akkor elmondom az egészet egyben és igy akkor tisztán láttok! 
MI kette vagyunk 1 szöviben keressük a bajt a háborúkat nagyobb szövikkel hogy tanuljunk és a pénzt sem sajnáljuk rá...
Mindkettönknek össze van köte 2 db ori lentebbi szinten 1 fentebbi szinten 1
A fentebbi orimnak ujabb a sorszáma mint a lentebbi orimnak abbol kifolyólag hogy levágták, mert mikor testvérem is fellépett arra a szintre rögtön levágták minkettő orit amit mi nem tudtunk hogy igy szabály ellenes lenne mert az van a szabályban hogy éljenek külön életet ezt mi be is tartottuk alig lépett fel pár órája máris levágtak minket pedig vagy 30 körre voltunk egymástól.
én azt az orit anarhban beszabiztattam mert a lenti szinten volt orim megvártam mig fellépek avval az orival és mivel volt 3k vip köröm azon az orin zéróztam vele és összekötöttem annak rendje módja szerint.
a fentebbi orimnak meg azért van ujjabb sorszáma mint a szövitagomnak mert a lentebbi szinten egyszerre inditottuk az orikat de nekem nem jössz össze az és töröltem azt és inditottam egy másikat ez volt végülis az ok ami miatt inditottam a topicot.(mivel ez őszerintük csalásnak számit)
Kiszurtuk ezt a szövit is 4en voltak jol feltápolva leloptam őket gondoltuk majd csak lessz háboru erre a varisuk rengetett mi ugy vettük akkor hogy háboruzhatunk elkezdtük ütni a varist erre ők elmenekültek földet foglalva ugy láttuk akkor hogy ez jol is van.
Erre jött az üzenet hogy a nevünk meg ahogy kinéz az ori tuti hogy csalunk és hogy multisok vagyunk ....
Mi ekkor utánuk mentünk küldtünk hadüzenetet és elkezdtük ütni megen a varist közben jöttek az üzenetek folyamatosan hogy csalok vagyunk meg bla bla bla erre ők nem támadtak vissza semmit se egy rengés se semmi még arra sem voltak képesek hogy védelmet küldjenek a varisuknak .....
megadtam az msn cimem hogy lássák ketten vagyunk erre ők ott is avval jöttek hogy tuti hogy otthon ülök és két ember nevében irok ....
egyszóval sehogy sem sikerült őket meggyözni arrol hogy mi teljesen korektül játszunk senki más nem szolt bele a háborúba ....
azért idegesit ez a solog mert ahelyett hogy leáltak volna hadakozni üres (mint láthajátok fentebb az indokaikat ) rágalmakkal dobáloztak ......
ezt ugye senki nem szokta hagyni erre irtam este hogy ennek igy semmi értelme szegény varisuk fázik rá a legjobb meg hogy mi ugyis ujjrázunk (ami nem szabály ellenes) szabizunk erre ő meg most hogy tuti azért mert akkor nem tudnak minket ellenőrizni ....
a lényeg az lenne hogy nem találkoztam még egy ilyen önfejű emberrel aki csak a maga belemagyarázott igazát probálja mindendféle nevetséges okkal igazolni amikor felhivtam a figyelmüket hogy tiszta lelkiismerettel nyugodtan irjanak a supportnak ....
nagyábol ennyi lenne 
lehet hogy nem épp a topic nyitása erre való lenne de szivesen várnám a meglátásotokat ebben az ügyben még ha nem is a köz érdekét szolgálja..... 
|

03-22-2007, 08:49
|
Guest
|
|
|
|
ilyet en is jatszottam ám 
hosszu tavon ez is uncsi, sajnos 
|

03-22-2007, 08:55
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
ilyet en is jatszottam ám 
hosszu tavon ez is uncsi, sajnos 
|
ezért is hagytuk abba mert semmi értelmét nem láttuk tovább folytatni 
semmi örömöt nem leltünk a végén benne..... 
|

03-22-2007, 12:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Nos Casper.
Tudod mi a jó világban? Az, hogy mindent meg lehet magyarázni. És tudod mi a rossz a világban? Az, hogy mindent meg lehet magyarázni.
Ismét felötlődött bennem pár gondolat: Minek újrázol, ha összeszedtél 300 hekiig 18 milliárdot, amire oly annyira büszke voltál? Miért csak ketten vagytok szövibe? (Az esetleges másik két szövitag, rájöhetne valami turpisságra?)
Valamint, ha ennyire tisztán nyomod, akkor hogy lehet, hogy már nem egy országodat vágták át anarchiába? Plusz az előző kérdéseim még mindig élnek.
Ha egy-egy ilyen kérdés röppent volna fel veletek kapcsolatban, biztos nem gyanúsítunk, de nagyon sok az egybeesés, ami szerintünk már több, mint érdekes.
Persze ezekre is tudsz kimerítő választ adni, nem kérdés.
Az MSN beszélgetésben nem állítottuk határozottan, hogy 2 gépről nyomod szimultán, csak megpendítettük, hogy megoldható, mivel te ezt tartottad sziklaszilárd védelmednek. (Inkább arra gyanakodtunk, hogy megkértél egy ismerőst, hogy húzzon ki a helyzetből.)
Elmondtuk neked is, hogy a varisunkkal mi volt a probléma, nagyon nem ért rá, és napi 2 belépéssel nem volt vmi erős. Mi meg nem akartuk elkérni a jelszavát, mert az nyilván nem szabályos.
Nem vettem észre, hogy idegileg kikészítene a játék, inkább mintha te fröcsögnél állandóan, és mintha te személyeskednél. Viszont, akkor már én is hozzádvágok egy ilyet: Állítólag diplomás informatikus vagy, de helyesírásból még most se kapnál 2est. Meg légyszi ne mondd ránk, hogy "gyerekek", az olyan lekezelő  .
Egyelőre ennyi, lehet valamit kihagytam. Amúgy a többiek véleményére én is kiváncsi lennék.
(Casper a topicnyitó kérdésben már elfogadtam, hogy szabályos, ezt légyszi ne hozd fel megint. Szabályos, de nem etikus, ez a véleményem.)
Üdv mindenkinek, M.
|

03-22-2007, 12:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ezt nem tudjátok üziben/mesin megbeszélni? minek ehhez nyílvánosság? csak magatokat égetitek
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|