Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Változzon-e az ipari tekercs funkciója?
Igen 76 92.68%
Nem 6 7.32%
Voters: 82. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-01-2007, 00:09
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
En azt nem ertem miert eroltetitek annyira ezt a penz tarolasi lehetoseget???
Miert nem lenne jo az ha lenne az Ipari, es a gazdasagi tekinek valamivel tobb haszna, es attol meg aki akarja tudja gyors penzhezjutasi lehetosegnek hasznalni! Max annyival lesz rosszabb helyzetben, hogy aki lopja tart belole... de mindig job mint hogy hasztalan legyen! En szemely szerint azt se bantam volna aktiv hoditos idomben ha megszunik mint az orposzt!

Sponsored Links
Old 03-01-2007, 04:19
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Wanax View Post
En azt nem ertem miert eroltetitek annyira ezt a penz tarolasi lehetoseget???
Miert nem lenne jo az ha lenne az Ipari, es a gazdasagi tekinek valamivel tobb haszna, es attol meg aki akarja tudja gyors penzhezjutasi lehetosegnek hasznalni! Max annyival lesz rosszabb helyzetben, hogy aki lopja tart belole... de mindig job mint hogy hasztalan legyen! En szemely szerint azt se bantam volna aktiv hoditos idomben ha megszunik mint az orposzt!
nah ezzel egyetértek, mert kb a hsz-ek 70%-ban nem arról van szó, amiért indult a téma... (megj.: van egy topik arról, h miben tartsuk a pénzünket... nah ide tartozó hszekkel írjatok oda sztem.) viszont a több katona képzése elképzelhető, bár ez egyáltalán nem biztos, h télleg jó lenne,gondoljátok csak végig,sokat lenne emberhiány (óriásnál kifejezetten nagy hátrány lehet, mert nehezen pótolja az embereket) és ráadásul csak akkor számít, ha éppen leütöttek.igaz viszont, h akkor gyorsabban állna talpra egy ori... (az építkezések nyersanyagignyét is lehetne csökkenteni esetleg... aká gazdasági tekivel is,bár ez lehet, h butaság...)
Old 03-01-2007, 07:43
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

bocsi, hogy irkaltam mint penztarolasi lehetosegrol
de amit irtam otletet, kiallok mellette, de tenyleg jelenleg minimalis a megtakaritasi lehetoseg az ipari tekercs melletti katonakepzesnel...
(de ugyanez a gazdasagi tekercsre is jellemzo....)
Old 03-01-2007, 08:51
LotR LotR is offline
Member

Smile

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Nos, nyilvan ahogy itt irtak a tobbiek is elottem, csak abbol a tekercsbol tudnak lopni Toled, amibol mindkettotoknek is van, abbol is aranyosan.
Ergo, azert erdemesebb vmelyiket venni a kevesbe hasznalatos tekercsek kozul, mert nem biztos, hogy van az ellenfelnek.
A masik dolog, hogy ha pl. van 10k lakitekid és ehhez veszel 40k lakit, akkor 50k lesz. Ha az az ember, aki lop Téged nem kis mennyiseggel jatszik allando jelleggel, akkor Tőled arányában több fog vinni, mintha olyan tekiből vettél volna 40k-t, amiből addig pl. 0 db volt.
huha
Jahogy erről van szó háát nem tudom, de spec én még mindig nem találkoztam olyan tolvajjal aki nem tartott volna minden fajtából...
Tehát ez mondhatni semmi... Aki nem tart az még kezdő tolvaj...
Az tuti ha több van benn neki többet visz, de ez igaz az iparira is..
De legalább mostmár világos, h mire játszotok...
Értem
Old 03-01-2007, 08:55
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
nah ezzel egyetértek, mert kb a hsz-ek 70%-ban nem arról van szó, amiért indult a téma... (megj.: van egy topik arról, h miben tartsuk a pénzünket... nah ide tartozó hszekkel írjatok oda sztem.) viszont a több katona képzése elképzelhető, bár ez egyáltalán nem biztos, h télleg jó lenne,gondoljátok csak végig,sokat lenne emberhiány (óriásnál kifejezetten nagy hátrány lehet, mert nehezen pótolja az embereket) és ráadásul csak akkor számít, ha éppen leütöttek.igaz viszont, h akkor gyorsabban állna talpra egy ori... (az építkezések nyersanyagignyét is lehetne csökkenteni esetleg... aká gazdasági tekivel is,bár ez lehet, h butaság...)
Már megbocsás ,de ez az ipari tekercsről szól, és mégpedig arról ,h legyen-e rajta változtatva mert hasztalan jelen pillanatban...
Márpedig ha épp az alternativ pénztárolási funkciót lát le és az a haszna akkor hasznos és kár változtatni....

Spec mivel sztem nem hangzott el olyan hasznos érv, tulajdonság ,ami egyedül és kizárólag az ipari tekit jellemezné, ezért még mindig érdemes lenne változtatni rajta! Vmi +-os tulajdonsággal felruházni...
Old 03-01-2007, 08:59
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
az szerintem egész emészthető lenne, ha több katit lehetne egyszerre képezni az ipari tekikkel
viszont ezzel a lendülettel a gazdasági tekercs szerepköre is változhatna, pl hogy a pénzigényes feladatok lennének tőle olcsóbbak
értem ez alatt az építési költséget / bontást, tekercsírást, katiképzést, esetleg a fedezést és a támadást is, habár az utóbbit nehéz lenne magyarázni a jó gazdasági háttérrel, kifejezetten a támadó katonák zsoldját
h több katit lehessen az iparival képezni azt nem támogatom...
a gazdaságinál támogatom az építési /bontási ktsg -et csökkentse és a felfedezési ktsg-et..
A többit nem támogatom..
Old 03-01-2007, 09:16
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
h több katit lehessen az iparival képezni azt nem támogatom...
a gazdaságinál támogatom az építési /bontási ktsg -et csökkentse és a felfedezési ktsg-et..
A többit nem támogatom..
Igen igen
Én is el tudom képzelni, ha valaki kap 2-3 pusztítást, rengést, és építkezni kell akkor kimenjen a piacra. Hogy esetlegesen vegyen ipari tekit...
Szóval az a piac is egy kicsit aktivizálódhatna.
Old 03-01-2007, 15:08
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Már megbocsás ,de ez az ipari tekercsről szól, és mégpedig arról ,h legyen-e rajta változtatva mert hasztalan jelen pillanatban...
Márpedig ha épp az alternativ pénztárolási funkciót lát le és az a haszna akkor hasznos és kár változtatni....
már megbocsájtottam, de ha pénztárolásra kéne használni kizárólag, azt már írták előttem, hogy (mégha megérné, és működne is, ami persze lehet, de akkor is) baromökörség... akkor egyetértek azzal, h be kéne vezetni egy dolgot, ami kifejezetten pénztárolásra való... mert tekercset ezért tartani (a játékban, nem az országodban) az nem magyarázható meg játékon belül,úgy mint pl.: ha okosabbak az emberek az oridban, akkor rájönnek, h ipari tekercsbe kell fektetnia pénzöket,mert az jó... szal ez tekercsként nem alternatíva
Old 03-01-2007, 15:36
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
már megbocsájtottam, de ha pénztárolásra kéne használni kizárólag, azt már írták előttem, hogy (mégha megérné, és működne is, ami persze lehet, de akkor is) baromökörség... akkor egyetértek azzal, h be kéne vezetni egy dolgot, ami kifejezetten pénztárolásra való... mert tekercset ezért tartani (a játékban, nem az országodban) az nem magyarázható meg játékon belül,úgy mint pl.: ha okosabbak az emberek az oridban, akkor rájönnek, h ipari tekercsbe kell fektetnia pénzöket,mert az jó... szal ez tekercsként nem alternatíva
igen többek között én írtam, h ez nem ipari tekercs funkció és azt is mért nem.. Ez általánosságban tekercs funkció...
Tehát az iparinak kellene vmi erősítés amiért egyenrangubb lenne a mezgazd, laki,bánya,hadi ,mágia és toli tekercsekkel....

A pénztárolásra még vmi mást kitalálni? Minek hamár megvan ami ellátja?
Vannak dolgok amik nem naon magyarázhatoak játékon belül ,de ha muszály megmagyarázhatóak:P

Tehát még mindig a lényeg, mire jó az ipari teki most? Hol használják, hol nem?
Kell-e rajta változtatni?
Ha kell, akkor ,Mivel lehetne jobbítani, hogy használják, ami nem túl drasztikus?
Old 03-01-2007, 17:13
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

akkor én megpróbálkoznék konkrét javaslattal előállni
én az ipari tekinek, mint tápolást, azt a funkciót tudnám elképzelni hogy ne csak a kélpzést tegye olcsóbbá, hanem (és ezzel mégiscsak az eredeti funkciójánál maradunk) az alap képzési lehetőséget ami ugye a lakosság 10%-a, is emelje meg annyival ameddig a teki van írva az oriban, tehát 30% ipari tekinél nem a lakosság 10 hanem 13%-a lehetne képzésen egyszerre.
egyből volna értelme és mégsem olyan durva mértékben
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules