Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-06-2007, 12:59
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ugyanúgy lehet azt is kölcsönkérni, mint memóriakártyát.
De szerintem már minden lehetőséget kiveséztünk, szóval ennyi ...
Old 01-06-2007, 13:35
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
vagy venni meg egy memo kartyat, igazan olcso mostanaban.... es tartaleknak is jo, meg nagyobb kirandulasokra.... egyszeru de nagyszeru megoldas, nem?

esetleg kolcsonkerni is lehet haveroktol, az meg olcsobb
Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Hmm... hmm ..szerintem ebben az esetben pótmemory card
Nah megszünök
Na mivan, write only vagy?
Old 01-06-2007, 13:49
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Na mivan, write only vagy?
Ööö... én még a magyarral is néha hadilábon állok ezét az angoltól főleg tessék kímélni
De ha az amire gondolok, akkor nem
, csupán kicsit lassú

Nah de kütyük. Ez nem feltétlenül ide tartozik, de ha más usb + kábel 9+ mittom én, akkor ide írom.
Nos miért van az (nem próbáltam, de azt mondják), hogy 2külön billentyűzetet nem képes a pc felismerni?
Mondom a lényeget;
Egy pc játék, amit lehet többen is játszani (fifa 2007) és olyan kütyü/kábel kellene, ami az egyik billentyűzetet usbre alakítja (minden billentyűzet a házban hagyományos csatlakozóval van) így tudna 2 játékos egymás ellen is játszani azonos időben. Nekem azt mondták, hogy azt úgy nem lehet. Gamepadot, Joystickot + hasoló kütyüket össze lehet kombinálni billentyűzettel, de 2 billentűzetet semmi esetre sem.
Egérhez 100% ban álítom, hogy van hagyományosról USB-re átalakító, de billentyűzethez nem találkoztam ilyennel.
Reply With Quote
Old 01-06-2007, 13:54
Steve Steve is offline
Member

Cece konkrét leszek mert viszonylag sokat és rég óta jáccom konkrétan ezzel az évről évre újuló játékkal: HA két billentyűt összehoznál ahhoz két asztal is kéne... Szerezz be gamepadokat sokkal nagyobb fíling és csak egy + szék kell

De arra énis kiváncsi vagyok hogy két billentyű miért akadna
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 01-06-2007, 13:55
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ööö... én még a magyarral is néha hadilábon állok ezét az angoltól főleg tessék kímélni
, csupán kicsit lassú

Nah de kütyük. Ez nem feltétlenül ide tartozik, de ha más usb + kábel 9+ mittom én, akkor ide írom.
Nos miért van az (nem próbáltam, de azt mondják), hogy 2külön billentyűzetet nem képes a pc felismerni?
Mondom a lényeget;
Egy pc játék, amit lehet többen is játszani (fifa 2007) és olyan kütyü/kábel kellene, ami az egyik billentyűzetet usbre alakítja (minden billentyűzet a házban hagyományos csatlakozóval van) így tudna 2 játékos egymás ellen is játszani azonos időben. Nekem azt mondták, hogy azt úgy nem lehet. Gamepadot, Joystickot + hasoló kütyüket össze lehet kombinálni billentyűzettel, de 2 billentűzetet semmi esetre sem.
Egérhez 100% ban álítom, hogy van hagyományosról USB-re átalakító, de billentyűzethez nem találkoztam ilyennel.
mi azt ugy szoktuk hogy egyikunk gamepadrol nyomja, masik meg billentyuzetrol
Old 01-06-2007, 13:56
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
, csupán kicsit lassú

Mondom a lényeget;
A számítógép még csak felismerné és kezelné is de a windows nem. Most akarnak valami hasonló kiegészítést csinálni hozzá csak egérre és nem billentyűzetre.
Reply With Quote
Old 01-06-2007, 14:08
Cece Cece is offline
Member

Nem tudok én gamepadon játszani semmit
Duke nukem annak idején bejáratták az ujjaimat a billentyűzetre és az egér + billentyű kombinációt is nehéz volt megszokni.
Most meg gamepad? Áhh ... öreg vagok én már ehhez
Azért köszi az infót mindenkinek.

Egyébként nekem nem kell, hogy működjön mint billentyűzet, csakis a játékon belül. Tudjátok, Arsenal vs Manchester alatta két billntyűzet jelecske és lehessen egyiket balra, a másikat jobbra húzni.

Nah mindegy. Majd más játszik gamepaddal, mert én nem. Az a baj, hogy senki nem tud játszani vele és aki gamepaddal nyomja az szív mint a torkos borz.

Persze mindenre van megoldás. Cipelni a gépet egymáshoz és hálózatival összekötni, de az macerás.
Reply With Quote
Old 01-09-2007, 14:32
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Nekem is lenne egy kérdésem a számítógép gurukhoz.
Létezik e olyan hangkártya ami több kimenettel rendelkezik (min2 de az pont elég is) és még azt is meg lehet vele oldani hogy erről a 2 kimenetről egy időbe 2 különböző zene szóljon? (egyik füles, másik hangcucc)

/off: Member lettem. off/
Reply With Quote
Old 12-20-2007, 16:00
puma's Avatar
puma puma is offline
Member

Akkor kütyük no2
Valahol olvastam egy routerhez csatolható izéről,ami a szgép kikapcsolt állapotában is tud le-fel tölteni torrent cuccokat.
Ha valaki ismeri pls szóljon rám.
Old 02-12-2008, 18:57
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Jó, használható, minőségi Wi-fi routert. és gépbe vevőt keresek.
Probléma a mostanival, hogy nem bírja pl a DC-zést e-mule-t mellette folyton levágja az msn-t.
A régi 3-com-os routerrel nem volt ilyen gond. De bevallom, marhára nem értek hozzájuk.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules