|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

01-06-2007, 12:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ugyanúgy lehet azt is kölcsönkérni, mint memóriakártyát.
De szerintem már minden lehetőséget kiveséztünk, szóval ennyi ...

01-06-2007, 13:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
vagy venni meg egy memo kartyat, igazan olcso mostanaban.... es tartaleknak is jo, meg nagyobb kirandulasokra.... egyszeru de nagyszeru megoldas, nem?
esetleg kolcsonkerni is lehet haveroktol, az meg olcsobb 
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Hmm... hmm ..szerintem ebben az esetben pótmemory card
Nah megszünök 
|
Na mivan, write only vagy? 

01-06-2007, 13:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na mivan, write only vagy? 
|
Ööö... én még a magyarral is néha hadilábon állok ezét az angoltól főleg tessék kímélni 
De ha az amire gondolok, akkor nem
, csupán kicsit lassú
Nah de kütyük. Ez nem feltétlenül ide tartozik, de ha más usb + kábel 9+ mittom én, akkor ide írom.
Nos miért van az (nem próbáltam, de azt mondják), hogy 2külön billentyűzetet nem képes a pc felismerni?
Mondom a lényeget;
Egy pc játék, amit lehet többen is játszani (fifa 2007) és olyan kütyü/kábel kellene, ami az egyik billentyűzetet usbre alakítja (minden billentyűzet a házban hagyományos csatlakozóval van) így tudna 2 játékos egymás ellen is játszani azonos időben. Nekem azt mondták, hogy azt úgy nem lehet. Gamepadot, Joystickot + hasoló kütyüket össze lehet kombinálni billentyűzettel, de 2 billentűzetet semmi esetre sem.
Egérhez 100% ban álítom, hogy van hagyományosról USB-re átalakító, de billentyűzethez nem találkoztam ilyennel.
|

01-06-2007, 13:54
|
Member
|
|
|
|
Cece konkrét leszek mert viszonylag sokat és rég óta jáccom konkrétan ezzel az évről évre újuló játékkal: HA két billentyűt összehoznál ahhoz két asztal is kéne... Szerezz be gamepadokat sokkal nagyobb fíling és csak egy + szék kell
De arra énis kiváncsi vagyok hogy két billentyű miért akadna 
Steve`sfield (#324643)
|

01-06-2007, 13:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ööö... én még a magyarral is néha hadilábon állok ezét az angoltól főleg tessék kímélni 
, csupán kicsit lassú
Nah de kütyük. Ez nem feltétlenül ide tartozik, de ha más usb + kábel 9+ mittom én, akkor ide írom.
Nos miért van az (nem próbáltam, de azt mondják), hogy 2külön billentyűzetet nem képes a pc felismerni?
Mondom a lényeget;
Egy pc játék, amit lehet többen is játszani (fifa 2007) és olyan kütyü/kábel kellene, ami az egyik billentyűzetet usbre alakítja (minden billentyűzet a házban hagyományos csatlakozóval van) így tudna 2 játékos egymás ellen is játszani azonos időben. Nekem azt mondták, hogy azt úgy nem lehet. Gamepadot, Joystickot + hasoló kütyüket össze lehet kombinálni billentyűzettel, de 2 billentűzetet semmi esetre sem.
Egérhez 100% ban álítom, hogy van hagyományosról USB-re átalakító, de billentyűzethez nem találkoztam ilyennel.
|
mi azt ugy szoktuk hogy egyikunk gamepadrol nyomja, masik meg billentyuzetrol 

01-06-2007, 13:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
, csupán kicsit lassú
Mondom a lényeget;
|
A számítógép még csak felismerné és kezelné is de a windows nem. Most akarnak valami hasonló kiegészítést csinálni hozzá csak egérre és nem billentyűzetre. 
|

01-06-2007, 14:08
|
Member
|
|
|
|
Nem tudok én gamepadon játszani semmit
Duke nukem annak idején bejáratták az ujjaimat a billentyűzetre és az egér + billentyű kombinációt is nehéz volt megszokni.
Most meg gamepad?  Áhh ... öreg vagok én már ehhez 
Azért köszi az infót mindenkinek.
Egyébként nekem nem kell, hogy működjön mint billentyűzet, csakis a játékon belül. Tudjátok, Arsenal vs Manchester alatta két billntyűzet jelecske és lehessen egyiket balra, a másikat jobbra húzni.
Nah mindegy. Majd más játszik gamepaddal, mert én nem. Az a baj, hogy senki nem tud játszani vele és aki gamepaddal nyomja az szív mint a torkos borz.
Persze mindenre van megoldás. Cipelni a gépet egymáshoz és hálózatival összekötni, de az macerás.
|

01-09-2007, 14:32
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem is lenne egy kérdésem a számítógép gurukhoz.
Létezik e olyan hangkártya ami több kimenettel rendelkezik (min2 de az pont elég is) és még azt is meg lehet vele oldani hogy erről a 2 kimenetről egy időbe 2 különböző zene szóljon? (egyik füles, másik hangcucc)
/off: Member lettem.  off/
|

12-20-2007, 16:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor kütyük no2 
Valahol olvastam egy routerhez csatolható izéről,ami a szgép kikapcsolt állapotában is tud le-fel tölteni torrent cuccokat.
Ha valaki ismeri pls szóljon rám.

02-12-2008, 18:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Jó, használható, minőségi Wi-fi routert. és gépbe vevőt keresek.
Probléma a mostanival, hogy nem bírja pl a DC-zést e-mule-t mellette folyton levágja az msn-t.
A régi 3-com-os routerrel nem volt ilyen gond. De bevallom, marhára nem értek hozzájuk.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|