|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-06-2007, 12:43
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Érdekes ötlet, de bizonyos faji varázslatokat nem támogatnék a GENUS-nál, azokat nem leherne választani!
A másik, akkor a mágia felderítést is módosítani kellene, h mutassa a fennt lévő faji varázslatokat! Enélkül nem lehetne látni, tudni, kideríteni, hogy milyen faji varázslata van az illetőnek...
|
Maximum úgy tudnám elfogadni, ha mindegyik faj egy meghatározott második varit kapna, aminek semmi köze nem lenne a mot létező fajok fajivariaihoz, hanem pl az elf kapna 10% védelem vari vagy ilyesmik.
Az annyira nem lenne durva és lehetne tudni mit ad.
De én nem tartom túlságosan jó ötletnek 
|

03-06-2007, 13:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A személyiség javaslatom:
Szerintem egyszerübb és használható személyiség lenne
az Építész: lényege,h olcsobban épít/bont, épületfenntartási ktg-ek alacsonyabbak, végül ha ez nem tenné elég vonzóvá, akkor lehetne ,h a bontott épületek nyersanyagai a raktárodba kerülnek vissza...
Nos?

03-06-2007, 14:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
A személyiség javaslatom:
Szerintem egyszerübb és használható személyiség lenne
az Építész: lényege,h olcsobban épít/bont, épületfenntartási ktg-ek alacsonyabbak, végül ha ez nem tenné elég vonzóvá, akkor lehetne ,h a bontott épületek nyersanyagai a raktárodba kerülnek vissza...
Nos?
|
Az olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható, de a nyersi teljes visszanyerése szerintem túl táp, a tudós után a második legerősebb személyiséggé tenné.
|

03-06-2007, 14:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható, de a nyersi teljes visszanyerése szerintem túl táp, a tudós után a második legerősebb személyiséggé tenné.
|
spec azzal mi lenne a gond a mostani személyiségeknél akkor ezek alapján még mindig nem lenne erősebb, vagyis be illene a képbe...
De sztem is ez tul erőssé tenné + Ati részéről nem tudom egyáltalán mennyire lehetne kivitelezhető...
De amugy én is csak az alapvető "olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható"-ra gondoltam...   
Elég feladat kitalálni hány %-os legyen az a kedvezmény , amivel olcsobb az építés-bontás, +a fenntartás...
|
|
Posting Rules
|