|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
03-14-2011, 12:09
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ujra kernem, hogy ezt a "szalat" tessek a masik topicban folytatni, ha egy mod van ra.
Itt ugyanis nem 3 naprol van szo, hanem tobb hetrol, raadasul szetszakitott, csonka szovetsegekkel a csoport tetejen.
03-14-2011, 12:12
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wolfi
ebben az esetben is legalább 5-6-szor kellene fordulnom mire esélyem lenne befogni, ja és számoljátok ki az hány napba telne!
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Itt ugyanis nem 3 naprol van szo, hanem tobb hetrol
|
5-6 támadáshoz nem kell több hét. Mindenesetre valóban nincs köze ennek az eredeti javaslathoz, de ha lenne is, 3 napért cserébe ne akarjátok már átiratni a játékot.
|
03-14-2011, 12:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
5-6 támadáshoz nem kell több hét. Mindenesetre valóban nincs köze ennek az eredeti javaslathoz, de ha lenne is, 3 napért cserébe ne akarjátok már átiratni a játékot.
|
Valoban nem kell, a tobb hetet a sajat peldamra hoztam (amikor 2 heteket kell varni az elso helyre csonka szovetsegekkel).
(Mi is "megszenvedtunk" W-ben, pedig ott csak top 1% kellett).
Jo ideig kellett lefele maszkalni.
03-14-2011, 14:09
|
Junior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 83%
|
|
Sziasztok,most nem értem a problémát ti kezdtétek gyüjteni a kékszámokat ismertétek a szabályokat nem? Vagy a szabályokat mindíg hozzátok igazítják ha szükségetek van rá?
|
03-14-2011, 14:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by jani
Sziasztok,most nem értem a problémát ti kezdtétek gyüjteni a kékszámokat ismertétek a szabályokat nem? Vagy a szabályokat mindíg hozzátok igazítják ha szükségetek van rá?
|
Ennek ehhez semmi köze. Eddig nem volt ilyenből probléma, senki nem gondolt rá. Most már látszik, hogy lesz, meg kell oldani, szerintem jogos a kérés, ne várd el senkitől, hogy emiatt lemondjon egy, vagy több szemről is akár. És igen, sok változtatás azért lett bevezetve, mert egy játékos kérte, a többi megszavazta, Ati, meg ha nem talált benne kivetni valót, megcsinálta.
(pl anarchban az oriátírás intézményesítése)
Fölöslegesen kötekedsz.
The Following User Says Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|
03-14-2011, 16:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
|
kívánom neked, hogy egyszer legyen 8 szemed és a szövijeidnek is, akkor majd rájössz.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|
03-14-2011, 18:40
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
|
Ez a téma tényleg nem ide illik de szerintem nem kéne beleszólnod ha nincs hozzá közöd!
Rólam nem mondható el, hogy a saját játékom szerint alakítsam a szabályokat de ez égető probléma
valahogy megoldom de sztem nem az a megoldás hogy másfél napot kell mennem egy sikeres támadásért minimum 5*
|
03-14-2011, 18:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Ez a téma tényleg nem ide illik de szerintem nem kéne beleszólnod ha nincs hozzá közöd!
Rólam nem mondható el, hogy a saját játékom szerint alakítsam a szabályokat de ez égető probléma
valahogy megoldom de sztem nem az a megoldás hogy másfél napot kell mennem egy sikeres támadásért minimum 5*
|
Valamilyen szinten ez a probléma is kapcsolódhat a játékosok csökkenéséhez (csak fogalmam sincs hogyan idézzem abba a topicba)
Szóval, találkoztam már olyan játékossal, gondolom más is, hogy lefele támadtál sok körre, mondjuk egy kezdő játékoshoz, hogy kizárd a rádfokozás esélyét. Nagyon sok játékos nem tud mit tenni ez ellen, hiába lenne elvileg ideje átépülni, ezért töröl és vissza se néz.
|
03-14-2011, 18:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Számomra már most aktuálissá vált a téma legalább is érintőlegesen!
A problémám, hogy az 5-ös szinten a sok személyiség miatt az első helyet kellene birtokolnom! Max hekin vagyok fedezni nem tudok már, a legközelebbi célpont a sok szabis miatt 17 körre azonban csak a 3. helyen vagyok értékileg pedig elhihetitek több házam is van mint kellene. A baj azonban, hogy az első helyen lévő ország foglalkoztatottsága 41% aminek következtében természetesen ugyanakkora hekin magasabb értéket képvisel! (gondolom egységek mentek el nála mielőtt szabizott)
Kérdésem mi a teendő? Támadjak lefelé 17 körre pár hekiért? Mert ebben az esetben is legalább 5-6-szor kellene fordulnom mire esélyem lenne befogni, ja és számoljátok ki az hány napba telne!
Szóval szerintem itt mindenképpen változtatni kellene valamitu: Konkrét ötlet esetleg később, de mindenképpen beszélni kell róla
|
Emiatt járok én gyorsba, ott megoldható az első hely, ha más nem, mnt és házakkal...
Ajánlom legközelebbi körnél neked is...
|
03-14-2011, 19:00
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|