|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ember varisabbá és új tolis, vagy új varis faj?
|
Új tolvaj típus.
|
|
17 |
38.64% |
Új varázsló típus.
|
|
27 |
61.36% |
02-21-2006, 08:57
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A hadis faj volt az eredeti ötlet! Azt szavazták le. Részletezném: az alapötlet a következő volt: az ember legyen hadis és helyette legyen új tolis. A hadis lett leszavazva, és nem általam, hiszen azt én javasoltam. Mások azt mondták, a varis a hiánycikk, hadis sok van. Épp hogy mások javaslatára lett elvetve az ember eredetileg hadissá való alakítása. Ezt tök egyszerű igazolni, hiszen csak olvasni kellene ugye. A tegnapi beírásod, amely áthelyezésre került, szintén azt bizonyítja, hogy téged abszolút nem érdekel, milyen témáról van szó, csak azértis elmondod a saját butaságaidat. Amúgy addig, amíg folyamatosan félrevezetsz, igenis mindig korrigálni fogok.
Javaslatom a következő: légyszíves előbb próbálj meg tisztában lenni a játék legalapvetőbb működési mechanizmusával (lásd tegnapi kérdések), és utána próbáld megváltani a világot.
Last edited by Davalon; 02-21-2006 at 09:01..
|
02-21-2006, 14:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
A hadis faj volt az eredeti ötlet! Azt szavazták le. Részletezném: az alapötlet a következő volt: az ember legyen hadis és helyette legyen új tolis. A hadis lett leszavazva, és nem általam, hiszen azt én javasoltam. Mások azt mondták, a varis a hiánycikk, hadis sok van. Épp hogy mások javaslatára lett elvetve az ember eredetileg hadissá való alakítása. Ezt tök egyszerű igazolni, hiszen csak olvasni kellene ugye. A tegnapi beírásod, amely áthelyezésre került, szintén azt bizonyítja, hogy téged abszolút nem érdekel, milyen témáról van szó, csak azértis elmondod a saját butaságaidat. Amúgy addig, amíg folyamatosan félrevezetsz, igenis mindig korrigálni fogok.
Javaslatom a következő: légyszíves előbb próbálj meg tisztában lenni a játék legalapvetőbb működési mechanizmusával (lásd tegnapi kérdések), és utána próbáld megváltani a világot.
|
szerintem az emer hadisitasa a jo otlet ebbol.
lehetne tolvaj hadis. Es varisnak ott az Orias azal nem ertem mi a gond?
Kulonben varis fajnak meg a Hulla lenne a tokeletes mert mindig is varazslatos faj volt. Nekem valahogy Alvilag meg varazslat tartja oket eletben. Vagy lehetne egy Nekromonger faj aminek az lenne a spec varija, hogy az ellenseg foldjenek az egy szazalekat eltudja tulajdonitani maganak persze csak anon sok varival es kozelrol viszonylag... ez nemjo?
Last edited by Half; 02-21-2006 at 14:44..
|
02-21-2006, 16:15
|
|
Member
|
|
|
|
Nem hülyeség. Anno javasoltam én is egy élőhalott varis fajt, Lich néven, de természetesen Davalon ezt is rögtön leszólta. Magyarázat: a Lich élőhalott, punktum. Úh ez az ötlet lehet hogy megint Davalon ellenére lesz. Márpedig ő tökéletes, szóval az csak hülyeség lehet, ami neki nem tetszik.
|
02-21-2006, 17:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Nem hülyeség. Anno javasoltam én is egy élőhalott varis fajt, Lich néven, de természetesen Davalon ezt is rögtön leszólta. Magyarázat: a Lich élőhalott, punktum. Úh ez az ötlet lehet hogy megint Davalon ellenére lesz. Márpedig ő tökéletes, szóval az csak hülyeség lehet, ami neki nem tetszik.
|
ha egyszer a lich élőhalott, akkor élőhalott, ezt nem én találtam ki... Az afroamerikai is ember, hiába feketebőrű, attól még épp olyan ember, mint a fehér. Itt sincs faji különbözőség. Mi pedig fajokról beszélünk. Erről van itt szó.
Last edited by Davalon; 02-21-2006 at 17:22..
|
02-21-2006, 17:34
|
|
Member
|
|
|
|
Csak Halfnak válaszoltam... Vagy a Nekromoger nem élőhalott?
|
02-21-2006, 17:35
|
|
Member
|
|
|
|
De ez egy nyitott fórum, plusz beleírtál az írásodba. Persze nem csoda, hogy ez a legjobb érved Még mindig várok arra az új fajra... tessék, csak tessék...
|
02-21-2006, 18:04
|
|
Member
|
|
|
|
na akkor az új faj
Az új faj lehetne a tauren.
előnyök:
-a varázslók 20 %al erősebbek.
-a templomok 10%al több rúnát termelnek.
-a mágia és lakáshelyzet területén elérhető maximum 40%.
-a mágiatekercsek írása 50%al olcsóbb.
-az építőanyag szükséglet 20%al alacsonyabb.
-a varázslók minden varázslatnál kevésbé fáradnak.
-ételfogyasztásuk 10%al alacsonyabb.
hátrányok:
-felfedezéskor 10%al kisebb eséllyel találnak bányákat.
-a tolvajok minden tolvajakciónál jobban fáradnak.
-a tolvajok támadóereje 10%al alacsonyabb.
-a támadóerő 20%al alacsonyabb
-20%al nagyobb katonai veszteség.
spec varázslat:Éberség
A tauren őrök ezen varázslat hatása alatt jobban őrzik a könyvtárakat, így a tolvajok az eredeti érték 30%-t viszik csak el.
Milyen? A fajhoz tartozó mesét meghagyom másnak.
|
02-21-2006, 18:06
|
|
Member
|
|
|
|
Ja még annyi hogy a katonai tekercsek írása 50%al drágább.
Last edited by BeeLord; 02-21-2006 at 18:10..
|
02-21-2006, 18:13
|
|
Member
|
|
|
|
Ez gagyi mert:
minek lenne valaki ezzel a fajjal az Orias akkor mar jobb varazslo!
02-21-2006, 18:21
|
|
Member
|
|
|
|
Akkor mivel tennéd erősebb varissá? Azt próbáltam összehozni, hogy nagyon erős legyen varázslásban, de hadi és tolvaj országnak alkalmatlan legyen. Így az óriás jó lenne haids-varisnak, és ez lehetne az egyértelmű varázsló faj. Csak hirtelenjében írtam valamit, javíts rajta.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|