|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-29-2009, 19:56
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Nekem többször írta már ki, hogy nem bírok el ennyit, és nem engedett vásárolni...Nálam jól műkszik
|
Én is ezt próbáltam most, de nem tudtam túlvenni.
|
04-29-2009, 20:04
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt pedig hogy? Mármint olyat tudsz persze, hogy van rajtad Erő varázslat, bevásárolsz, az elmúlik, és nem tudsz mozdulni. Ezen kívül másra gondolsz?
|
Rendes vásárlásra gondolok.
Quote:
Originally Posted by Dus
Nekem többször írta már ki, hogy nem bírok el ennyit, és nem engedett vásárolni...Nálam jól műkszik
|
Nállam is többször előfordult, hogy kiírja, hogy nem bírom el.
Meg is lepődtem, hogy megint előjött. Megpróbálom még megint előhozni.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
04-29-2009, 21:10
|
Administrator
|
|
|
|
Aki most hatalmas várost épít, és rengeteg energiát beletesz, az készüljön fel arra, hogy a jövőhéten napi 24 órát lennie kell, különben semmivé válik mindez! Persze a többieknek is, de a többiek nem feccölnek bele ekkora energiát.
Hosszútávon pedig mnindenképp le lesz minden rombolva, hiszen most még csak teszt-fázisban vagyunk.
|
04-29-2009, 21:13
|
Administrator
|
|
|
|
És egy gyors körkérdés: mi az a legerősebb ellenfél, amivel most elbírtok, ha egyedül van? És mi az, amivel akkor is elbírnátok, ha többen vannak? És mi az, amivel már nem bírnátok el, ha többen lennének csapatban? És ha Ti is csapatban vagytok? Mondjuk a telejs klán? Vagy több klán összefogásával?
A kérdés célja, hogy egy normális erősségű ellenfél legyen tesztnek betéve banditának, mert a funkcionalitás tesztelése a cél, nem az, hogy mindenki haljon 5 percenként.
|
04-29-2009, 21:24
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Aki most hatalmas várost épít, és rengeteg energiát beletesz, az készüljön fel arra, hogy a jövőhéten napi 24 órát lennie kell, különben semmivé válik mindez! Persze a többieknek is, de a többiek nem feccölnek bele ekkora energiát.
Hosszútávon pedig mnindenképp le lesz minden rombolva, hiszen most még csak teszt-fázisban vagyunk.
|
Felkészültem Miért, meg fog növekedni a klánkiadás??
Vagy a banditák rombolgatnak majd??
Esetleg több támadás éri a nagyobb várost??
Quote:
Originally Posted by Ati
És egy gyors körkérdés: mi az a legerősebb ellenfél, amivel most elbírtok, ha egyedül van? És mi az, amivel akkor is elbírnátok, ha többen vannak? És mi az, amivel már nem bírnátok el, ha többen lennének csapatban? És ha Ti is csapatban vagytok? Mondjuk a telejs klán? Vagy több klán összefogásával?
A kérdés célja, hogy egy normális erősségű ellenfél legyen tesztnek betéve banditának, mert a funkcionalitás tesztelése a cél, nem az, hogy mindenki haljon 5 percenként.
|
Őrt magában könnyedén lenyomok, szerintem kettőt is egyszerre, de hármat már nem hiszem...
És elég sokan vagyunk a klánban
|
04-29-2009, 21:38
|
|
Member
|
|
|
|
Kb hasonló...egy őr igen, kettő talán...3 egyszerre már lehet hogy sok. A banditák majd bandázva támadnak? Vagy egyenként
És létszives válaszolj arra, hogy az őrtorony mire jó
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
04-29-2009, 21:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Felkészültem Miért, meg fog növekedni a klánkiadás??
Vagy a banditák rombolgatnak majd??
|
Ez utóbbi. Jelenleg a teszt-terület kicsi, ráadásul senki nem is rejtette el a városát, úgyhogy hamar rá fognak találni a városokra...
De most ezt még csak előrevetítettem, mert látom, hogy rengeteget dolgoztok vele. Ha egy kicsit erősebbre sikerülnek a banditák, mint kéne, akkor huss, volt város, nincs város.
|
04-29-2009, 21:49
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez utóbbi. Jelenleg a teszt-terület kicsi, ráadásul senki nem is rejtette el a városát, úgyhogy hamar rá fognak találni a városokra...
De most ezt még csak előrevetítettem, mert látom, hogy rengeteget dolgoztok vele. Ha egy kicsit erősebbre sikerülnek a banditák, mint kéne, akkor huss, volt város, nincs város.
|
Akkor így jártam
Tesztelünk
Amúgy rengeteg elit lesz állomásoztatva...holnap délelőtt itthon vagyok, össze 14 barakk lesz feltöltve elittel...+rakás torony + fal
Most már engem is izgat, hogy mire jó az őrtorony...
|
04-29-2009, 21:52
|
|
Member
|
|
|
|
A randomnak mekkora szerepe lesz a játékban, mert az egyik farkastól 12 sebzést kapok, a másiktól meg 28-at.
04-29-2009, 21:54
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
A randomnak mekkora szerepe lesz a játékban, mert az egyik farkastól 12 sebzést kapok, a másiktól meg 28-at.
|
MINDEN random. Na jó, egy maximum van, de azon belül lehet 1 is és 50 is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|