|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Zene Beszélgetés kedvenc előadóidról, koncertek stb. |
02-12-2006, 18:31
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
szerintem arra nincs is szuksege
egyebkent a regi Edda melle a regi Bikinit is betennem, legalabbis nalunk az ment meg...
es hogy egy igazan minosegit irjak, akit szerintem nehez lesz leszolni: Zoran. lehet hogy van aki nem kedveli, de sok szomorkas hangulatomban (ez is idezes egy masik magyar egyuttestol ) mindig ot hallgattam.
|
Én is szeretem őket
|
02-12-2006, 19:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
A filmnek kb. 5%-a igaz. Kb, hogy annyi, hogy létezik Eminem és örülök, hogy szereted a régi Eddát:-)
|
Hüm jó hogy ennyire jól ismered Eminemet
02-12-2006, 20:51
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
es ha mar itt tartunk, Ati, te is bovebben kifejthetned, kik a kedvenc eloadoid :P
|
Én elég mindenevő vagyok, inkább az van, amit utálok: metal, illetve az igénytelen zene, mint pl a fuckolós emimen és társai. Jennifer Lopezzel alapból nincs bajom, de ki nem állhatom a "Jenny from the block"-ot.
A többivel többnyire nincs gond, a klasszikusoktól kezdve a transz-zenéig, RnB, pop, reggae, a normálisabb rock, sokminden bejön nekem.
|
02-12-2006, 20:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Half: D-12 en is szeretem, dehat ez alapveto, ha Eminemet szereti az ember
Egy masik nagy kedvencem (eddig nem is irtam, nem tom mer'): U2
|
02-12-2006, 20:56
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A többivel többnyire nincs gond, a klasszikusoktól kezdve a transz-zenéig, RnB, pop, reggae, a normálisabb rock, sokminden bejön nekem.
|
Reggae: amit abszolut sose tudok megunni: Bob Marley. Mikor Szolnokon voltam fosulin (fel evig), nagyon meg nem ismertem senkit eleinte... mindig kimentem a Tiszaligetbe setalni a walkmannel meg Bob Marley-val
Es most van egy uj kedvencem, tutira nem tom leirni rendesen a nevet: Israel Kamikazawe vagy valami ilyesmi...
|
02-12-2006, 20:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Half: D-12 en is szeretem, dehat ez alapveto, ha Eminemet szereti az ember
Egy masik nagy kedvencem (eddig nem is irtam, nem tom mer'): U2
|
))))))))))))
télleg mindenevő vagy
Most küldenek msnen átnekem kis Shaman zenét woodoosodok
02-12-2006, 21:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Reggae: amit abszolut sose tudok megunni: Bob Marley. Mikor Szolnokon voltam fosulin (fel evig), nagyon meg nem ismertem senkit eleinte... mindig kimentem a Tiszaligetbe setalni a walkmannel meg Bob Marley-val
Es most van egy uj kedvencem, tutira nem tom leirni rendesen a nevet: Israel Kamikazawe vagy valami ilyesmi...
|
Dragam nem a : Israel Kamakawiwo`ole ra gondolsz?
davalon : tenyleg ha ennyire ismered Eminemet akkor autogrammot nem tudsz szerezeni? jol jonne... vannak akik csipazzak...
A mostani uj kedvencem a B.E.P. (Black Eyed Peas) legujabb szama... a cimet sajna nem tom de a ponyvaregeny zenejet dolgoztak fel...(a gitarszolos porgos reszt..)
|
02-12-2006, 21:04
|
Guest
|
|
|
|
Ati: ha eminemet nem szereted akkor gondolom a ganxta Zolee-t se komalod tulsagossan... Regen nagyon imadtam...mostanra mar kiment a divatbol...
en jokat mosolyogtam a szovegen... jo kis rimeket kihoztak(attol fuggetlen hogy csunyan beszeltek) es egy csomo megmaradt bennem ...
|
02-12-2006, 21:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Kamikaze, igen, japán repülőpilóta volt, onnan lett zenész egy sikertelen bevetés után.
|
02-12-2006, 21:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Ati: ha eminemet nem szereted akkor gondolom a ganxta Zolee-t se komalod tulsagossan... Regen nagyon imadtam...mostanra mar kiment a divatbol...
|
Így van, ugyanaz a kategória, nem értem, hogy miért az ilyen stílusra kell a mai fiatalokat tanítani.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|