|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a superbowl-t idén?
|
New York Giants
|
|
3 |
42.86% |
New England Patriots
|
|
4 |
57.14% |
01-20-2008, 21:50
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
és akkor elérkeztünk a főcsoport döntőkhöz
remélem a SD megállítja a Pats-et és lesz egy SD-GB döntő
ebben a pillanatban ért el TD-t a Pats így átvette a vezetést
01-20-2008, 21:53
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Elme
és akkor elérkeztünk a főcsoport döntőkhöz
remélem a SD megállítja a Pats-et és lesz egy SD-GB döntő
ebben a pillanatban ért el TD-t a Pats így átvette a vezetést
|
Nem tudom de én nem szurkolok a Pats ellen, szimpatikus a játékuk.
|
01-20-2008, 22:09
|
|
Member
|
|
|
|
jogodban állk a Patsnek szurkolni...
a Pats a Colts-al együtt valamennyire divatcsapat kis hazánkban, mivel mki ismeri őket vagy kizárólag őket ismeri:P
kétségtelen, hogy egy jól összevásárolt és jól összerakott csapat, de én valamiért nem szeretem őket és bárkivel is játsszanak ellenük szurkolok (és ezzel vagyunk így páran)
ahogy a hokiban sem igazán szeretem a dúsgazdag amerikai csapatokat így a Pats és a Colts sem tartozik a kedvenceim közé
de ezen nem fogunk összeveszni ))
go Steelers
01-21-2008, 01:04
|
|
Member
|
|
|
|
hát...majd talán a döntőben elkapják őket
grat a Patsnek ismét
01-22-2008, 19:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Én azért szeretem a Pats-et. idén lett igazán ismert itthon a pats sztem,és azért ne felejtsd el hogy egy "öregedő" védelmü csapatról beszélsz, ahol a legnagyobb receivert már rég leirták az elöző csapatában, és hát Brady sem sztárként került oda. ráadásul a csapat mentalitása is szimpatikus, hogy erős fegyelmet "vernek" beléjük, és ahogy mondják "mindenki a saját dolgát csinálja" és nem törödik a többivel.
Ettől függetlenül remélem a Giants megszorongatja a pats-et és Eli is hozza a mostani formáját.
Igazából nekem már csak az számit hogy szép és szoros meccset lássak amióta Big Benék kiestek
saját véleményem az, hogy ha a Giants védelme úgy játszik mint a Green bay ellen és Eli se mondja be az unalmast, akkor esélyesebbek.
01-22-2008, 20:39
|
|
Member
|
|
|
|
való iagz,hogy a NG az utolsó alapszakaszbéli (éppen a Pats elleni) és a rájátszás mérkőzéseire fantasztikusan összekapta magát,míg a Pats rájátszásbeli játéka felejthető - igaz nem jó játékkal is hozták a meccseiket
nemtom, hogy a Giantsből a GBP ellen megsérülni látszó emberek rendbejönnek-e teljesen a döntőre
ha igen,akkor nem lesz egyszerű feladat megverni őket
és asszem az alapszakaszban is ők szorították meg a legjobban a Pats-et
a Patset egyébként nem szeretem, de mindenképpen elismerem, a szezonnal pedig ugyanúgy vagyok, mint te, kiesett a Steelers kvázi közömbös, hogy mi történik, de a játék szeretete miatt nézni kell a meccseket (még a Bengalst szeretem, de idén ők is felejthetően játszottak)
szóval remélem, hogy egy színvonalas döntőt fogunk látni Giants győzelemmel
01-23-2008, 04:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ha jól láttam, igazán komolyabb sérülés nem történt,úgyhogy optimista vagyok ilyen téren.
emellett igazából magammal hasonulok meg,hogy a Giantsnek szurkolok a superbowl-on, mert szeretem a Pats-et. Ráadásul a Manning testvéreket meg egyenesen ki nem állhatom főleg Eli-t miután frissen draftolt irányitóként kijelentette nagy pofával,hogy nem érdekli ő nem fog a Chargersben játszani.
De vhogy a Giants mostani játéka, kitartása, és az óriási győzni akarása , hát nagyon szimpatikussá tette őket. amúgy Eli-ra jellemző,hogy szorongatott helyzetben a legtöbbet hibázó irányitó általában. viszont a rájátszásban mintha kicserélnék, és sokkal összeszedettebb és megfontoltabb. Mindenki szapulja, de azért 4.éves irányitóként már 2. van ott a rájátszásban, ráadásul 1ik alkalommal egészen a superbowlig eljtutottak, és még meg is nyerhetik. azért az a csapat aki így játszik a GBP ellen, nyugodtan mondható esélyesnek a gyözelemre.
egyszerüen a Giants mentálisan most nagyon ott van. egymás utána 3x sikerült megállitani a Packerst úgyhogy közben 2 meccs labdát hibáztak el, és akár 1 védelmi hiba is a vereséget jelentette volna. ekkora pszichikai nyomás alatt sem estek össze, sőt történelmet irtak a Lamboue field-en, mert ott még 40yardnál hosszabb field goal nem sikerült a packers ellen rájátszásban.
01-23-2008, 16:53
|
|
Member
|
|
|
|
yah...megtört a Lamboue-átok
ha választanom kellene, akkor a Chargers szimpatikusabb csapat, mint a Giants
de tényleg le a kalappal a rájátszásban nyújtott teljesítmény miatt
kérdés mennyire tudják majd megfogni a Pats támadósorát...
ha a Pats a SD elleni formáját hozza, akkor komoly esélyük van
a Patsnek én is egyetlen esetben tudok szurkolni: ha a Colts ellen játszanak:P
01-23-2008, 16:56
|
|
Member
|
|
|
|
szavaztam
mivel a Giants-re adtam a voksot valszeg nem tekljesen a tényekre alapoztam a dolgot, de veszíteni valóm nincs...
annak viszont örülök, hogy én vagyok a 3. szavazó, így kettőnkön kívül van még olyan ember, akit érdekel a téma
01-23-2008, 17:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
annyira nem értek hozzá, de sztem a Pats fog nyerni
Brady-nek nagyon jó szezonja van, és be fogja húzni a SB-t is.
ui Kuty kedvéért: go Colts és Manning
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|