|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
06-19-2008, 10:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Lesz olyan összesítés esetleg, amiben láthatóak lesznek a létező szobák? (mégha eddig fórum is volt, szerintem már messze nem azok lettek.)
(nem sok olyan változtatás volt, amiről azt gondoltam nem jó.)
|
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
javasolnám h a fórum menüpont alatt újra legyen link a külsőre. sokadmagammal szerintem bevett beidegződés h onnan jönnek a külsőre.
|
Ez felírva.
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Ati: arra lesz majd mód, h lehessen látni, h milyen fórumok nyíltak meg már? Azaz, hova lehet esetleg jelentkezni?
|
Ilyen lehetőség teljesen szándékosan nincs és nem is lesz.
|
06-19-2008, 10:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Mi fogja szavatolni, hogy azokon a privát forumokon, nem lesz infoátadás??
|
Az, hogy ezt tilos tenni, és anarch jár érte. Az eddigi fórumszabályok továbbra is érvényben vannak.
|
06-19-2008, 10:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
Lesz olyan összesítés esetleg, amiben láthatóak lesznek a létező szobák? (mégha eddig fórum is volt, szerintem már messze nem azok lettek.)
(nem sok olyan változtatás volt, amiről azt gondoltam nem jó.)
|
Nem lesz ilyen. Azokat a fórumokat látod, amiknek tagja vagy, azok között tudsz váltani ugyanúgy, ahogy eddig.
|
06-19-2008, 10:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen lehetőség teljesen szándékosan nincs és nem is lesz.
|
Ez szerintem nagyon rossz otlet. Ki is fejtem, miert. Eddig csomo uj jatekos tudott az alsobb szintek foruman segitseget kerni, csomo uj embert lehetett igy megismerni. Szerintem ezekkel az uj jatekosok, es a nem olyan sok ismerossel rendelkezo jatekosok lettek buntetve. Szegeny ujonnan regisztralt kezdo, hogy induljon el, hogy kerjen segitseget, hogy ismerjen meg embereket? Ati, ezt atgondoltad? Szerintem nagyon nagyon rossz otlet volt a regi forumokat eltorolni....
|
|
06-19-2008, 10:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez szerintem nagyon rossz otlet. Ki is fejtem, miert. Eddig csomo uj jatekos tudott az alsobb szintek foruman segitseget kerni, csomo uj embert lehetett igy megismerni. Szerintem ezekkel az uj jatekosok, es a nem olyan sok ismerossel rendelkezo jatekosok lettek buntetve. Szegeny ujonnan regisztralt kezdo, hogy induljon el, hogy kerjen segitseget, hogy ismerjen meg embereket? Ati, ezt atgondoltad? Szerintem nagyon nagyon rossz otlet volt a regi forumokat eltorolni....
|
Abszolút, és egy nagyon jó, mindenképp pozitív változásnak tartom ezt a rendszert.
|
06-19-2008, 10:39
|
Administrator
|
|
|
|
Közben néhány kérdésre válasz:
Kérdezték többen is, hogy ezentúl lehet-e gömböket bemásolni a fórumra és hasonlók. Természetesen nem lehet. Továbbra is érvényben van az eddig megszokott információkiadási tilalom az anarchista csoporton kívüli országoknál, ezért az ilyenért a játékból (nemcsak a fórumról!!!) való kizárás, illetve anarchista csoportba helyezés jár, ahogyan eddig. Ez semmit sem változik.
Honnan lehet tudni, hogy kik tagjai a fórumnak? A moderátorok a fórumadminisztrátori oldalon láthatják a tagok listáját, valamint azt is, hogy kiknek lett már meghívó küldve. A fórumgazda bármikor moderátorrá teheti azokat a tagokat, akikben megbízik, így onnantól kezdve ők is láthatják a taglistát, és küldhetnek meghívókat.
|
06-19-2008, 10:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
eddigis volt h fél-egy órát kellett várni h a gömb/piaci info kitiltásra kerüljön amikor volt 3-4-5 sűrűbb meg x ritkás fórum. most talán lesz 100 feletti ritkás és pár sűrű fórum. miből gondolod, hogy olyan könnyű lesz moderálnod ennyi fórumot? vagy miért gondolod h akinek adtál a fórum keletkezésével moderátori jogot az betartja a szabályokat?
nem vagyok meggyőzve arról, hogy nem adtál egy újabb fórumot a csalások megbeszélésére.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
06-19-2008, 10:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
eddigis volt h fél-egy órát kellett várni h a gömb/piaci info kitiltásra kerüljön amikor volt 3-4-5 sűrűbb meg x ritkás fórum. most talán lesz 100 feletti ritkás és pár sűrű fórum. miből gondolod, hogy olyan könnyű lesz moderálnod ennyi fórumot? vagy miért gondolod h akinek adtál a fórum keletkezésével moderátori jogot az betartja a szabályokat?
|
Az információkiadási tilalomra vonatkozó szabályok betartatása nem a fórummoderátorok feladata. Ők csak azt döntik el, hogy kik fórumozhatnak ott, mi az a stílus, ami a fórumon megengedhető. A szabályszegések szankcionálása ugyanúgy zajlik, mint eddig, az nem a fórummoderátorok hatásköre (nem is volna jó, ha ők bármikor kitilthatnának a játékból, vagy anarchba tehetnének).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|