|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Fan vagy vagy sem?
|
Igen.
|
|
4 |
23.53% |
Nem.
|
|
13 |
76.47% |
01-03-2009, 22:54
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Áááá, ezek már unalmasak... mikor jönnek ki egy 4 dimenziós Rubik 'kockával'?
|
Már van
Rakd ki, tudod
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
01-03-2009, 23:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
Jól néz ki
|
01-03-2009, 23:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Jól néz ki
|
Jah, meg ahogy keverem az is jól néz ki.Meg az is ahogy ülök és csak gondolkozom hogy a fenébe kéne kirakni
|
01-04-2009, 03:19
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Na belekezdtem én is a kockázásba,de még csak virtuálisan,mert a közeljövőben erősítőt fogok építeni és elviszi minden pénzem
Régebben volt 1 kockám csak olyan gyors volt az osztálytársam,hogy összetört a kezében
|
01-16-2009, 20:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Te is nagyon ügyes vagy, érj utól
A rekordom 47 mp.
|
Ma ez is teljesítve:
Rekordom:44.62 mp
Legjobb átlagom:49.85 mp
Kezdjenek félni mostmár az legjobb kockások, lassan megérkezem
De hogy nem csak önfényezés legyen:
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=17229
|
01-17-2009, 07:54
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Ide lehet írni a Rubik kockával bármit.Játszottál már vele?Ki tudtad rakni?Ha igen magadtól vagy segítséggel?Tehát mindent.
|
Nekem még a kezdet kezdetén volt szerencsém e agyfájdító kockához
Tán egyszer szülinapomra kaptam, mert mikor beharangozták, ugye a suliba is őrület lett. Nos nekem két szomszédos oldalt sikerült a mai napig kiraknom, hősiesen bevallom:-soha nem bírtam rájönni a hat oldal titkára.
Annál inkább rájöttem, hogy hogyan lehet szétszedni, és (persze gyerekként) a színhelyes összerakás után a szülők felé dicsekedni...De aztán ezzel is lebuktam és visszagondolva: -értelme nem volt, csak saját magam áltattam vele.
Amúgy múlt nyáron került megint a kezembe egy ilyen kocka és annak ellenére, hogy sok-sok év óta nem is foglalkoztam vele, a két oldalt simán kipakoltam.
Tudom, ez csak nekem dicső dolog, de mikor már az ember az agysejtjeit napi rendszerességgel pusztítja, azért csak érdekes, hogy ez még mindig nem felejtődött el.
|
01-17-2009, 09:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsyl
Tán egyszer szülinapomra kaptam, mert mikor beharangozták, ugye a suliba is őrület lett. Nos nekem két szomszédos oldalt sikerült a mai napig kiraknom, hősiesen bevallom:-soha nem bírtam rájönni a hat oldal titkára.
Annál inkább rájöttem, hogy hogyan lehet szétszedni, és (persze gyerekként) a színhelyes összerakás után a szülők felé dicsekedni...De aztán ezzel is lebuktam és visszagondolva: -értelme nem volt, csak saját magam áltattam vele.
Amúgy múlt nyáron került megint a kezembe egy ilyen kocka és annak ellenére, hogy sok-sok év óta nem is foglalkoztam vele, a két oldalt simán kipakoltam.
Tudom, ez csak nekem dicső dolog, de mikor már az ember az agysejtjeit napi rendszerességgel pusztítja, azért csak érdekes, hogy ez még mindig nem felejtődött el.
|
Kezdőként, aki nem nézett utána leírásoknak stb, annak igen is jó dolog 2 oldalt kirakni.Igaz az amatőr technika sem úgy rakja hogy oldalanként, de gyorsan meg lehet tanulni.Ha gondolod próbáld meg:
Itt meg tudod nézni a videókat, viszonylag könnyű forgatáskombinációkkal. én egy hét alatt tanultam meg
Szerk:Sőt, azt mondom, hogy van hozzá még mindig eszed, 2 oldalhoz azért már kell gondolkozni egy keveset. Lehet megérne egy héten párszor 10-20 percet
Last edited by Redback; 01-17-2009 at 09:58..
|
01-17-2009, 18:33
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsyl
|
Hát én ismerek 1 bizonyos embert... aki semmibenézi azt hogy a másiknak nincs kockája és gyakorolni sem tud,amikor meg elkérem,hogy had próbájam meg kirakni akkor elkezdi,hogy mekkora bal.... vagy.
|
01-17-2009, 19:55
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Amúgy nekem az a bajom ezzel a kockával, hogy nincs türelmem hozzá. Már a régi időkben is csodáltam, amikor valaki a kezébe vette és hipp-hopp tekerés ide-oda és pár perc alatt stimmelt minden oldal. Akkoriban még Commodoron vagy max. XT-n "nyomtuk a köröket" és nem volt semmi instrukció vagy 3D-s lemodellezés a titok elsajátítására. Ennek ellenére már akkor is voltak tényleg olyan fanok (bár én inkább ezt az emberi agy különleges képességének tartom) akik ezzel a feladattal simán megbírkóztak.
Amúgy időközben elolvastam a wikipédiában is a kocka történetét (eddig eszembe sem jutott volna) és tényleg érdekes, hogy milyen nehézségek voltak a kezdet kezdetén...
|
01-17-2009, 21:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rak_loo
Hát én ismerek 1 bizonyos embert... aki semmibenézi azt hogy a másiknak nincs kockája és gyakorolni sem tud,amikor meg elkérem,hogy had próbájam meg kirakni akkor elkezdi,hogy mekkora bal.... vagy.
|
Talán azért, mert megmutatom hogy hogy kell, és te teljesen nem úgy csinálod
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|