|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
06-25-2006, 23:45
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
hát nem tudom, de az angolok eddig mindig csak annyit játszottak amennyit kellett. vagy nagyon fáradtak, vagy átvernek mindnekit, sztem utóbbi.
|
06-25-2006, 23:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
hát nem tudom, de az angolok eddig mindig csak annyit játszottak amennyit kellett. vagy nagyon fáradtak, vagy átvernek mindnekit, sztem utóbbi.
|
Vagy mindkettő Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hányadik percben rúgják szét Rooney lábát...
|
06-25-2006, 23:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ssseth
Arra gondolsz, amelyet Figo (aki akkor már nem is lehetett volna a pályán...) odarúgott a hollandnak, az pedig megindult vele? Miért nem passzolta hátra?
|
erre gondoltam:
"Őrületes csata zajlott a pályán, és egyik gárda sem tudott higgadt maradni, így fordulhatott elő, hogy a hollandok nem adták vissza a labdát egy ápolás után."
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
06-25-2006, 23:52
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ssseth
Vagy mindkettő Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hányadik percben rúgják szét Rooney lábát...
|
nekem se tetszett amit láttam, de azért nem volt ilyen veszélyes. Azt viszont nem tudom elhinni, hogy Hollandia az utóbbi időben mindig legfeljebb 1 góllal kap ki és esik ki, olyan meccseken, amelyeket több góllal is nyerhetnének. Egyszerűen elképesztő pechük van.
|
06-25-2006, 23:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
ezért is utálatos az angolok játéka. rúgnak egy gólt, majd beállnak védekezni.
nézzük reálisan a dolgokat: a portugálok nagyon jól játszodtak eddig ezen a vb-n, az angolok meg... no comment. egy ilyen csapat nem érdemli meg, hogy az első 4 között legyen. ha nem lennék portugál-fan, akkor is ezt mondanám.
and conscience
you fool."
|
06-25-2006, 23:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nézzük reálisan a dolgokat: a portugálok nagyon jól játszodtak eddig ezen a vb-n, az angolok meg... no comment. egy ilyen csapat nem érdemli meg, hogy az első 4 között legyen. ha nem lennék portugál-fan, akkor is ezt mondanám.
|
hát a beállni védekezni, az amit portugália csinált, leszedték az egy szem csatárt (!)
|
06-25-2006, 23:59
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
|
Utálatos, de eredményes. A görögök is így nyertek eb-t. Öööö...kit is vertek meg a döntőben?
|
06-26-2006, 00:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hát a beállni védekezni, az amit portugália csinált, leszedték az egy szem csatárt (!)
|
hmm... ha jól emlékszem 1 emberrel kevesebben voltak a pályán... de még így is voltak szép ellentámadásaik.
and conscience
you fool."
|
06-26-2006, 00:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Emlékezetes nap
Üdv!
A mai angol mecsshez nem nagyon lehet hozzáfűzni semmit. Nagyon erőltetett mecss volt és örüljenek, h nyertek.
Az izgalmat az esti mecss hozta és amit sokan vártunk: portugál győzelem.
Azt nem mondanám, h megérdemelten győztek, de azt mindenképp, h a hollandok joggal kaptak ki. Nemtom, h az edző, h gondolta 10-9 es felállás után, h ívelgetnek, meg lövöldöznek mindenfelé. Ez a portok még 9 emberrel is simán védték. Ha nem kapkodnak akkor simán verhettek volna 2-3 gólt is.
Ha egy edző/csapat ilyet hibázik, akkor nem érdemel győzelmet.
Ami a balhékat illeti, a hollandok tűntek durvábbnak, de a másik csapat is kitett magáért.
(Ezen a VB-n a két csapat közül inkább Portugáliához húzott a szívem...úgyhogy YEAH!!!)
|
06-26-2006, 00:13
|
Guest
|
|
|
|
A portugálok nagy gondban lehetnek az angolok ellen, hisz a két piros lapos biztosan nem játszhat, Ronaldo is zaccos, Figo meg összeteheti a két kezét, ha nem kap utólagos eltiltást. Volt már rá példa, s meg is érdemelné.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|