|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
03-20-2011, 19:39
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sokszor leírtam már, de az egyértelműség kedvéért leírom mégegyszer: a grafikai bővítés opcionális lehetőség, ami azt jelenti, hogy aki nem akar vele élni, az továbbra is a mostani felületet használja, a mostani funkciókkal.
|
---->
Quote:
Originally Posted by Pool
Szóval ez csak "dizájn", semmi más?
A harcokat kimenetelét, a foglalt épületek mennyiségét nem befolyásoló tényező?
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Első körben a harcokat nem befolyásolja. A következő verzióban (nem most!!!) lehet már ennek jelentősége, és befolyásolhatja a foglalt területeket, ehhez azonban az szükséges, hogy a harcban résztvevő mindkét fél a grafikus felületet használja. Ha valaki nem azt használja, akkor a harc menetét továbbra sem befolyásolja. Ez azonban egy következő verzió lesz, annak érdekében, hogy a grafikai bővítést egy ilyen változás előtt már mindenki számára hozzáférhetővé tehessük.
|
De aki nem él vele, az lehet rosszabbul jár...
Nekem csak 1 kérdésem van csupán:
Mi szükség van arra, hogy befolyásolja a foglalt területeket?
Egyáltalán minek kell, hogy bármit is befolyásoljon a dizájnon és a játékos szépérzetén kívül?
Éppen lehet, hogy bejön majd nekem is a dizájn, de majd szépen váltogatni fogom, ha azt akarom, hogy "műköggy-ne műköggy" foglalásnál...
Ez elég gázosan hangzik...
|
03-20-2011, 19:41
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ezzel teljes mértékben egyetértek, de addig nem szólom le a továbbiakban ezt az épületes dolgot, amíg nem tudom konkrétan, mit is takar...
|
Sokszor leírtam már, de az egyértelműség kedvéért leírom mégegyszer: a grafikai bővítés opcionális lehetőség, ami azt jelenti, hogy aki nem akar vele élni, az továbbra is a mostani felületet használja, a mostani funkciókkal.
|
03-20-2011, 19:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De aki nem él vele, az lehet rosszabbul jár...
|
|
03-20-2011, 19:44
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nem kell azért hülyének nézni, ha kérhetem...
Köszönöm!
Esetleg ha válaszolnál a kérdésemre...
|
03-20-2011, 19:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Esetleg ha válaszolnál a kérdésemre...
|
Ezzel a témával kapcsolatban ennél több publikus információ nem áll rendelkezésre.
Last edited by Ati; 03-20-2011 at 19:47..
|
03-20-2011, 19:48
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Jó, látom mégis hülyének nézel...
Végülis...
Remélem, sok-sok új játékost fog majd ez vonzani és a régi bútordarabokat is sikerül megtartanod vele (személy szerint engem nem biztos, de persze ez kit érdekel)...
Sok sikert hozzá!
|
03-20-2011, 19:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Az elkepzelheto, hogy a regi rendszer szerint inditott, es kiszamolt sereg, ami beferne, ha a masik oldal el a grafikai elrendezessel de a tamado nem, akkor pattan?
Ugyanigy ha a tavolban latok egy sereget, es szamolok gomb alapjan, a tamado grafikai orszagelrendezese tud ezen a seregen erositeni vhogy?
Ha igen, szamolhato lesz ez valahogy?
03-20-2011, 19:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az elkepzelheto, hogy a regi rendszer szerint inditott, es kiszamolt sereg, ami beferne, ha a masik oldal el a grafikai elrendezessel de a tamado nem, akkor pattan?
|
Nem.
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ugyanigy ha a tavolban latok egy sereget, es szamolok gomb alapjan, a tamado grafikai orszagelrendezese tud ezen a seregen erositeni vhogy?
|
Nem.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
03-20-2011, 19:56
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Így már jobban hangzik
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
03-20-2011, 19:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem.
Nem.
|
Koszi.
A foglalt fold mennyisege mulhat ezen, esetleg az epuletek elosztasa?
(Ergo ha eddig ki tudtam szamolni, hogy foglalaskor esetleg pusztitaskor mennyi barakkal kevesebbel szamoljak a masodik seregnel, most is megtudom majd tenni nagyjabol pontosan?)
|
|
Posting Rules
|