|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
10-01-2009, 00:11
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
a release szabályok miatt, hgoy magukat ftp-én hülyére kereshessék
|
Még fizetsz is ezért, hogy aztán 96 darab file-lal kelljen szenvedned?
|
10-01-2009, 00:12
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Még fizetsz is ezért, hogy aztán 96 darab file-lal kelljen szenvedned?
|
én nem ezért torrenteztem, mivel ott ingyen volt.
|
10-01-2009, 00:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
én nem ezért torrenteztem, mivel ott ingyen volt.
|
Akkor vissza az eredeti kérdés: ha egyszer a torrent ingyen van, és simán tudsz 4,7 gigás iso-kat egyetlen fileként letölteni, akkor miért jó, hogy nem egyben töltöd le, hanem 96 különböző részben?
|
10-01-2009, 00:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor vissza az eredeti kérdés: ha egyszer a torrent ingyen van, és simán tudsz 4,7 gigás iso-kat egyetlen fileként letölteni, akkor miért jó, hogy nem egyben töltöd le, hanem 96 különböző részben?
|
mert a torrentoldalakról a torrentek 98%át nem isoban szeded le, hanem rarolt állapotban
amiket a scene szabályok szerint nem lehet rarolni, azok a rövid klipek és a zenék. Torrentoldalakról tradelik fel ftp-re a cumókat. Vagy fordítva.
|
10-01-2009, 00:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
mert a torrentoldalakról a torrentek 98%át nem isoban szeded le, hanem rarolt állapotban
|
... ez pedig arra jó, azonkívül, hogy halálra szivat, hogy......... ?
|
10-01-2009, 00:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
igen de sok csapat ha először ftp-re teszi fel és utána torrent oldalra még keresni is tud vele. Ezért van a pretime idő, ami azt méri, hogy hány perccel, órával, nappal került fel az ftp-re kerülést követően.
szerk.: viszont én mentem aludni, jó éjt
|
10-01-2009, 00:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
igen de sok csapat ha először ftp-re teszi fel és utána torrent oldalra még keresni is tud vele. Ezért van a pretime idő, ami azt méri, hogy hány perccel, órával, nappal került fel az ftp-re kerülést követően.
szerk.: viszont én mentem aludni, jó éjt
|
Na jó, ez nem az én világom... Ha valamit lehetne egyszerűen is csinálni, nem értem miért kell agyonbonyolítani.
Jóéjt, megyek én is. Lefárasztott a District 9. Iszonyúan jó hangja van! Belegondolok, hogy ezt letöltöm gépre, és megnézem itt... 100%, hogy nem tetszett volna. Nem tudja azt a hangzást visszaadni, amit moziban... Házimozival is max csak akkor, ha közben a fél utca itt tüntet, hogy azonnal hagyjam ezt abba...
|
10-01-2009, 00:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Na jó, ez nem az én világom... Ha valamit lehetne egyszerűen is csinálni, nem értem miért kell agyonbonyolítani.
Jóéjt, megyek én is. Lefárasztott a District 9. Iszonyúan jó hangja van! Belegondolok, hogy ezt letöltöm gépre, és megnézem itt... 100%, hogy nem tetszett volna. Nem tudja azt a hangzást visszaadni, amit moziban... Házimozival is max csak akkor, ha közben a fél utca itt tüntet, hogy azonnal hagyjam ezt abba...
|
pénz
*rövid*
|
10-01-2009, 00:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ugyanugy egy db torrent filere kattintasz ra. Azt hiszem, ezt nem tudod. Teljesen magatol tolti le az x filet, Neked csak kicsomagolni kell es egy mozdulattal torolni. Ergo nem szivat semmit.
10-01-2009, 00:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
pénz
|
Azt se értem, hogy honnan van ebből pénz. Adott egy ember, aki inkább nem nézi meg moziban, nehogy jó minőségben lássa és hallja, hanem szenved 96 darab különböző file-lal, és ezért még fizet is? Akkor basszus menjen el mozizni helyette, és ne 96 darab file-lal szórakozzon... Miért jó ezért fizetni?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|