|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
View Poll Results: Szerinted jó az anarch???
|
igen
|
|
60 |
51.28% |
nem
|
|
27 |
23.08% |
tartózkodok, nem tudom
|
|
33 |
28.21% |
03-08-2006, 20:59
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Általában az 1 orisok,és az átrakottak törölnek
|
Én egy oris voltam egy hétig Most már kettő és fél van
Gyulaword (#79796)
|
03-09-2006, 17:22
|
Member
|
|
|
|
|
03-18-2006, 19:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Anarch
Én most kezdem az anarchot 4 orival. 1 óriás varist, egy embet tolist (kíváncsi vagyok hogy olyan jó-e mint egy fél-elf) és 2 tábornok orkot szövibe szeveztem és tarolom a környéket
Mit mondjak, nagyon tetszenek a harcok a 10 oris emberkékkel, de nem bagyon
tudtak eddig megszorongatni
És igaz, az atmoszféra télleg elsőosztályú
|
03-19-2006, 22:05
|
Guest
|
|
|
|
Nekem is egy orim van, persze a szövijeimnek meg egy csomó.. De eddig marhajó... Főleg az 5.-ben, ott annyian vannak, van ki ellen menni.. Jó, futottam már bele multisokba, de túléltem és töretlenül tartom magam ehhez az egy oris felálláshoz... Az viszont hátrány, hogy a szöviknek sok orijuk van, így nem jut elég idő a szövetség dolgaira.. Meg azért egy saját országokból összeállt szövi sem olyan jó, mert az egy ember akarata...
|
03-19-2006, 22:35
|
Member
|
|
|
|
Anarchba a szövi kb arra yo hogy szfelhess a többiekkel megha esetleg mind vip karavánozgass
bár ugye a 32serege ork támadás se másodlagos persze
|
03-19-2006, 22:54
|
Guest
|
|
|
|
Hát szerintem az anarh nem jó mert ki probáltam.Csak azoknak felel meg akik már rég ota ott vannak és egymásnak segitenek.A gyengébbek le tiprásában
|
03-20-2006, 00:12
|
Member
|
|
|
|
Énis kiprobáltam! Aztán nekem bejött! Lehet azért mert nem voltam a normálhoz szokni igy sztem könnyebb átvenni a játékstilust
|
03-22-2006, 13:25
|
Member
|
|
|
|
Én jaccom az anarchban es nem tetszik...
Elveszti az izet a jatek.Nekem a normlaban tonkretett orik is hozzam nonek.Ujracsianlom oket.De itt nem kell mert regelek ujat.Egyertelmu a sok lud disznot gyoz elv.Vki buzergal fogom csinalok meg 20 orit aztan sasolhat.
De ez igy nem jo mert jat nem errol kell szolnia.
Eltunik telsejen a csapatjatek es az emberi tenyezo.Mivel a normalban egy szöviben minden tag mogott mas ember all es azaltal jobb a jatek.Itt meg egymagaban jobb az ember.De hat abszolut skizo!
Unszimpatikus ez az adok vipet kapsz penzt katonat terultet jatek.
|
03-22-2006, 16:03
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Én jaccom az anarchban es nem tetszik...
Elveszti az izet a jatek.Nekem a normlaban tonkretett orik is hozzam nonek.Ujracsianlom oket.De itt nem kell mert regelek ujat.Egyertelmu a sok lud disznot gyoz elv.Vki buzergal fogom csinalok meg 20 orit aztan sasolhat.
De ez igy nem jo mert jat nem errol kell szolnia.
Eltunik telsejen a csapatjatek es az emberi tenyezo.Mivel a normalban egy szöviben minden tag mogott mas ember all es azaltal jobb a jatek.Itt meg egymagaban jobb az ember.De hat abszolut skizo!
Unszimpatikus ez az adok vipet kapsz penzt katonat terultet jatek.
|
igen, én sem szeretem.. nagyrészt azért, amit leírtál. és, nemtom, valahogy nem tudok örülni egy győzelemnek, ha úgy nyomok le valakit, hogy ráuszítom a fél csoportot, vagy indítok miatta 10orit.. ez valahogy nem siker, mert minden hülye képes rá, aki veszi a fáradtságot:)
|
03-22-2006, 17:54
|
Member
|
|
|
|
Ha belebotlasz valakibe Hcsopiban akkol regelsz gyorsan 30orit és már holnap beis zúzod? vagy maradjunk 5ös szinten: a 600hekis emberkét egy hét alatt lezúzod az uj orijaiddal? mert ha 200hekire gondolsz ott bejöhet a stratégia de ott az ellen is regelhet ugyanannyit
mellesleg itt legalább tiszta hogy ki-kivel! Normálba ütöttünk egy MFet 3szor és mindig egy szövi kisért haza...
Most akkor regeljek mellém mégegy szövit?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|