|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
07-02-2011, 12:33
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jaja, és mire megtaláltam, hogy hol kell ezt beállítani.........
Az a jó a Chrome beállításaiban, hogy elkezded beírni, hogy mit keresel, és előhozza, anélkül, hogy végig kellene menned ezeken a lépéseken, amiket az előbb leírtam. Úgyhogy ha beírod, hogy "notif", akkor máris mutatja, hogy hol lehet ezt állítani.
|
mondjuk egy bajom már van a chrome-val. Elvileg kétszer szedtem át a mozillám könyvjelzőit és sehol sem találom
|
07-02-2011, 12:37
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
mondjuk egy bajom már van a chrome-val. Elvileg kétszer szedtem át a mozillám könyvjelzőit és sehol sem találom
|
Ezt már más is mondta. Nekem 3 gépen teljesen jól működött. Annyi a trükk benne (nálam), hogy nem a fő könyvjelzők közé teszi be, hanem csinál egy "Imported" mappát, és abba. Onnan aztán persze ki lehet mozgatni a fő könyvjelzők közé, ha akarod.
|
07-02-2011, 12:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt már más is mondta. Nekem 3 gépen teljesen jól működött. Annyi a trükk benne (nálam), hogy nem a fő könyvjelzők közé teszi be, hanem csinál egy "Imported" mappát, és abba. Onnan aztán persze ki lehet mozgatni a fő könyvjelzők közé, ha akarod.
|
no, jelentem működik az asztali értesítés. Akkor csak az a trükkje, hogy a hódból kattintsak rá, hogy engedélyezem
az IE-ből rögtön áthozta a könyvjelzőket
|
07-02-2011, 12:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
az IE-ből rögtön áthozta a könyvjelzőket
|
Onnan nem próbáltam, ott én nemigen tartok könyvjelzőket, csak a Ffoxban. (Most meg pluszban a Chrome-ban is, úgyhogy jelenleg teljes a káosz... )
|
07-02-2011, 12:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Onnan nem próbáltam, ott én nemigen tartok könyvjelzőket, csak a Ffoxban. (Most meg pluszban a Chrome-ban is, úgyhogy jelenleg teljes a káosz... )
|
ugyanazokat tartom a foxban mint az ie-ben, hogy ha valamelyikből elvesznének, akkor áttudjam szedni a másikból
|
07-02-2011, 17:04
|
|
Member
|
|
|
|
Ati, a fókusznak hogyan kéne működnie? ha egy böngészőben van több oldal megnyitva (1.hodito, 2.hodito) akkor is működnie kell?
|
07-02-2011, 17:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Ati, a fókusznak hogyan kéne működnie? ha egy böngészőben van több oldal megnyitva (1.hodito, 2.hodito) akkor is működnie kell?
|
Igen, akkor is működik. Felhoz egy "Értesítésed van" figyelmeztetőablakot (alert), az rántja magához a fókuszt.
Ui: ha változtattál, akkor újra be kell lépned, hogy életbe lépjen a változtatás.
|
07-02-2011, 18:21
|
|
Member
|
|
|
|
működik, köszönöm
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|