|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-06-2010, 10:05
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
vannak játékosok, akik nem tudnak játszani, mert vagy tudás, vagy idő hiányban szenvednek.. pl B-ben legyujtották az egyik szövimet, aki épp vizsgaidőszakban volt. nem volt más választása, minth fokozott egy keveset és elment szabira. ha nem ezt teszi, akkor nem tudtuk volna megvédeni, amig ő maga rá nem ér. a változtatás után ugyanez az ország kb tönkre menne, mert szabadság alatt is elmenne belőle a nép, igy leállna a kocsma, a templom és a barakk egy része is.
olvastam olyat, h vki gonoszságból belefokoz az országába embert és ugy megy szabira. hasonló simán megjátszható, ha vki gonoszságból sok házzal megy szabira mondjuk top felett 200 hekivel, de 200 ürese van, h azok kopjanak el.
Remy: kb a G-s szabisnak mennyi plussz elnemférő embere van? számomra nem derül ki a pontjaiból?
01-06-2010, 10:15
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
vannak játékosok, akik nem tudnak játszani, mert vagy tudás, vagy idő hiányban szenvednek.. pl B-ben legyujtották az egyik szövimet, aki épp vizsgaidőszakban volt. nem volt más választása, minth fokozott egy keveset és elment szabira. ha nem ezt teszi, akkor nem tudtuk volna megvédeni, amig ő maga rá nem ér. a változtatás után ugyanez az ország kb tönkre menne, mert szabadság alatt is elmenne belőle a nép, igy leállna a kocsma, a templom és a barakk egy része is.
|
szerintem akit leírtál az a kivétel ami erősíti a szabályt....
|
01-06-2010, 10:15
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
Remy: kb a G-s szabisnak mennyi plussz elnemférő embere van? számomra nem derül ki a pontjaiból?
|
1700 heki: 1700*45 = 76500
normális felépitésnél kb max van 23K embere = 4600
-> 81100 pont.
Ő 91K-n van. 10K pont = 50K egység.
Ha jól számoltam. (Remynek sem hinném hogy több infója van, bár ki tudja )
|
01-06-2010, 10:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
szerintem akit leírtál az a kivétel ami erősíti a szabályt....
|
lehet, de engem nem érint a dolog. szóval nekem mind1.
01-06-2010, 10:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Miért is menne tönkre? Megnézi mennyi helye van a házakban, beállitja intézőt, és ami nem fog működni azt kipiacolja szabi előtt, ha jól csinálja megveszik és pénz formájában megmaradnak az egységei.
|
The Following User Says Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|
01-06-2010, 10:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
1700 heki: 1700*45 = 76500
normális felépitésnél kb max van 23K embere = 4600
-> 81100 pont.
Ő 91K-n van. 10K pont = 50K egység.
Ha jól számoltam. (Remynek sem hinném hogy több infója van, bár ki tudja )
|
ahha.. és mi van ha 50% háza van?
01-06-2010, 10:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ahha.. és mi van ha 50% háza van?
|
Akkor mielőtt elment volna szabira leütötték volna a csoport aljára. (normális esetben).
|
01-06-2010, 10:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Miért is menne tönkre? Megnézi mennyi helye van a házakban, beállitja intézőt, és ami nem fog működni azt kipiacolja szabi előtt, ha jól csinálja megveszik és pénz formájában megmaradnak az egységei.
|
tudom, h meg lehet oldani. vége lett a vizsgaidőszakának és jött is vissza és meg lett oldva a dolog.. ezért nem ellenzem a dolgot..
01-06-2010, 10:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Akkor mielőtt elment volna szabira leütötték volna a csoport aljára. (normális esetben).
|
de ugye érted, h lehet, h csak párezer ponttal csökken, de lehet, h 20k pontot? a pontjain kivül csak erős tippünk van az 1700 hektárra is. a házak számára meg még csak tippünk sincs..
01-06-2010, 10:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
de ugye érted, h lehet, h csak párezer ponttal csökken, de lehet, h 20k pontot? a pontjain kivül csak erős tippünk van az 1700 hektárra is. a házak számára meg még csak tippünk sincs..
|
Számomra az is elképzelhető lenne, ha nem normális elvándorlás lenne szabi alatt, hanem ilyen kifacsart: Függetlenül a szabad helyek számától a lakosság elvándorol 100% foglalkoztatottságig.
|
The Following 4 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|