|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
01-30-2006, 13:29
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nem, elhúzol és megpróbálsz mást... nade nem kell hülyeséget csinálni és megúszhatsz sokmindent.. amúgy a 13H az 13 halálos-t jelent... sebzés, mindegyik szinten 3 rublika... horzsolt, súlyos, életveszélyes és az 10. a halálos.. azaz 13 szor 10 szint sebzés... ezt sebtűrjed
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...)
|
A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd.. )
|
01-30-2006, 13:32
|
Guest
|
|
|
|
Egy profi jatekos egy Ares Predikatorral is leszed akarmilyen karaktert...lehet hogy nem egy lovessel de egy kor alatt. Csak ismerni kell a szabalyokat es fel kell ismerni azokat az ellenfeleket akik veszelyesek...Meg a speci loszer sem art..
|
01-30-2006, 15:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Meg a speci loszer sem art..
|
naja.. ebben is robbanófejes lőszer van azért a törpe rigóm se bízott mindent a véletlenre... nyakig kevlár, vaskos páncél a terepjárón...
|
01-30-2006, 15:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd.. )
|
köszi! mondom, rég olvastam végig a szabálykönyvet!
|
01-30-2006, 15:39
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nézzük csak, nézzük csak, ki is indította ezt a témát...
|
Ehhe, ehhe...
Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem... Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...
|
01-30-2006, 15:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ehhe, ehhe...
Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem... Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...
|
én nekem kimaradt, de akár benne is lennék!
*akkor elmegyek az SR3 szabálykönyvet kölcsönkérni *
|
01-30-2006, 16:18
|
Guest
|
|
|
|
a robbanofejes az mar a mult.. en az APDS mellett dontottem..
|
01-30-2006, 16:26
|
Guest
|
|
|
|
én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!!
Nincs itt miskolci?
|
01-31-2006, 04:39
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
a robbanofejes az mar a mult.. en az APDS mellett dontottem..
|
naja... de nemrég szereztük meg a SR3at... ez még SR1es időkből volt... azóta a fegyverek kézikönyve is megvan már!
|
01-31-2006, 04:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!!
Nincs itt miskolci?
|
Sajna Budapest.. (igazából örülök is neki, de pssszzzt! )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|