|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
05-29-2006, 23:19
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Láma, te is szoktál Vampire-t játszani?
|
Negative. Csak olvastam a klánregényeket, meg 1-2 könyvet még wod ból, és furcsálltam, hogy ezek nem voltak ismerősek, bár a salubrinak annak kellett volna lennie, mert az volt a vörös halál karneváljában
|
05-30-2006, 12:10
|
|
Member
|
|
|
|
Én még nem olvastam klánregényeket De ami késik, nem múlik
Aúú olvasta a Vörös halál karneválját, én csak az ő elbeszéléseiből ismerem a történetet (úgy-ahogy)...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
05-30-2006, 13:10
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én még nem olvastam klánregényeket De ami késik, nem múlik
Aúú olvasta a Vörös halál karneválját, én csak az õ elbeszéléseibõl ismerem a történetet (úgy-ahogy)...
|
nagyon jó könyv csak az írónak jó szokása a legdurvább karakterekkel történetet vezetni, és ez után a regény után a klánregény valahogy kisstílünek tünt
|
05-30-2006, 13:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
...ez után a regény után a klánregény valahogy kisstílünek tünt
|
Akkor kezdjem a klánregényekkel?
/ókyr töredék/
|
05-30-2006, 14:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor kezdjem a klánregényekkel?
|
Végülis mind1, csak kicsit furcsa váltás volt nekem a 4. genercáiós vámpirok után a 6-7-8-9 esek akciózása Minden téren:P De tényleg nagyon jó könyv, én azt olvastam először wod könyvek közül. A szerepjátékokhoz nem sokat konyítok, de ezek a könyvek elég jók Amúgy ajánlom még a Horizont-háborúk trilogiát is, ugyan az az író írta, tehát ott is eléggé "pro" szereplők vannak, csak ott a mágusok, vagy mittomén hogy hivják őket a főszereplők Sajnos vérfarkasos még nem akadt a kezem ügyébe, pedig arra is kiváncsi lennék
|
05-30-2006, 15:09
|
|
Member
|
|
|
|
Az újkori vagy a középkori klánregényeket olvastad? Esetleg mind a két sorozatot? Ha mind a kettőt, melyik tetszett jobban?
/ókyr töredék/
|
05-30-2006, 15:23
|
|
Member
|
|
|
|
Az új-korit, a középkori még nincs meg végig a barátomnak, akitől elkérem ezeket De azt is el fogom olvasni, csak most erre van a legkevesebb időm Amúgy az új kori furcsa volt, olyan se füle se farka a történet, és kicsit sok az a 13 könyv, hogy ne kapj egy értelmes befejezést Bár lehet sokan vitába szállnak ezzel, de sztem nem oldották meg túl jól, bár nyilván nyitva kellett hagyni a végét az univerzum , meg a folytatások miatt, csak olyan hiányérzetem volt, nem tudom jobban megfogalmazni.
|
05-30-2006, 16:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Az új-korit, a középkori még nincs meg végig a barátomnak, akitől elkérem ezeket De azt is el fogom olvasni, csak most erre van a legkevesebb időm Amúgy az új kori furcsa volt, olyan se füle se farka a történet, és kicsit sok az a 13 könyv, hogy ne kapj egy értelmes befejezést Bár lehet sokan vitába szállnak ezzel, de sztem nem oldották meg túl jól, bár nyilván nyitva kellett hagyni a végét az univerzum , meg a folytatások miatt, csak olyan hiányérzetem volt, nem tudom jobban megfogalmazni.
|
Bár nem volt türelmem mindegyiket elolvasni a klánregények közül, de a nagyrészéről elmondhatom, hogy nem sikerültek valami túl jól... szóval azokat max bevezetőnek ajánlom bárkinek is, de azok alapján nehogy megpróbálja megítélni a wod világát...
A Vöröshalál Karneválja tényleg nem rossz könyv, bár annak is voltak furcsa részei, de azért összességében nem volt rossz...
Szerintem egyébként generációtól függetlenül meglehetett volna azokat a történeteket írni, bár kétségetelenül sok nagyon dúrva 4-5-6. generációs volt benne ahhoz képest, hogy azért ők nem teremnek minden sarkon (és az egyik legdúrvább ráadásul csak egy rövid időre jelenik meg mint ítélő bíra), de a pálmát mégsem a vámpírok vitték benne, hanem a fiatal MAGE aki a véletleneket tudta befolyásolni... Na az egy eszetlen súlyos poén volt az írótól!
És születnek emberek.
|
05-30-2006, 16:33
|
|
Member
|
|
|
|
Olvasta valaki egyébként a Gehenna-ról szóló kiegészítőt? Vannak benne érdekes ötletek....
És születnek emberek.
|
05-30-2006, 16:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Bár nem volt türelmem mindegyiket elolvasni a klánregények közül, de a nagyrészérõl elmondhatom, hogy nem sikerültek valami túl jól... szóval azokat max bevezetõnek ajánlom bárkinek is, de azok alapján nehogy megpróbálja megítélni a wod világát...
A Vöröshalál Karneválja tényleg nem rossz könyv, bár annak is voltak furcsa részei, de azért összességében nem volt rossz...
Szerintem egyébként generációtól függetlenül meglehetett volna azokat a történeteket írni, bár kétségetelenül sok nagyon dúrva 4-5-6. generációs volt benne ahhoz képest, hogy azért õk nem teremnek minden sarkon (és az egyik legdúrvább ráadásul csak egy rövid idõre jelenik meg mint ítélõ bíra), de a pálmát mégsem a vámpírok vitték benne, hanem a fiatal MAGE aki a véletleneket tudta befolyásolni... Na az egy eszetlen súlyos poén volt az írótól!
|
Véletlenül nem volt oxigén a szobának abban a felében DDDDD Tényleg vicces volt
Én biztos nem olvastam, de mi a címe?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|