Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-23-2006, 08:37
GOD
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Apám...
10 másodperc az élet ???
Sponsored Links
Old 05-23-2006, 08:38
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha meg már kint van 1 körre a sereg, akkor ha a védő gombozgat, akkor a támadó is gombozgathat.. 1 órán keresztül korlátlanul, és lehet szórakozni, hogy ki ugrik közel/távol a másiktól, hátha sikerül kiküldeni kísérő sereget... ha csak 1* lehet x idő alatt, akkor is a védőnél az előny -vagy kitartó emberek kellenek akik nagyon gyakran frissítenek listát... de ez szerintem nem elvárható...
Ez a gond látod, hogy azt sem tudod mi a javaslat és nekiállsz okoskodni...
3 körönként EGYSZER!!! lehet frissíteni! ÉS!
10 percenként 1x az egész csopiban!

Ez volt a javaslat.
Old 05-23-2006, 08:38
GOD
Guest

Longevity: 0%
Default Mo!

Az én gondolatmenetemet olvastad???
Mindenki forrong, de amire én rávilágitottam az is eléggé fontos és ide tartozik!
Old 05-23-2006, 08:49
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha másként látjátok szóljatok, de én ezek miatt úgy látom, hogy a támadó oldal eléggé erős hátrányba kerülne azzal a nagyon favorizált gombbal, ezzel teljesen kiirtva a klántámadásokat.....

A támadóerőn kellene szerintem valamit változtatni, a koptatást valamilyen formában visszahozni, és ezeket a lehetetlen fél mp-es támadásokat elkerülni -jobbat nem tudok a mostani rendszernél, de abban biztos vagyok, hogy a gomb rontana a helyzeten

Annyiban igazad van, hogy a gomb csak akkor lenne valóban jótékony hatással a játékra ha a klántámadást erősítjük. Éppen ezért nem is ragaszkodom egyáltalán a promt bevezetéshez, sőt igazából csak akkor kellene ha a támadások erősödnek egyidejüleg.

Ettől függetlenül, hogy ebben egyetértünk nem kellene lefikázni valamit ami szemmel láthatólag serkentené a vérkeringését a játéknak és lehetőséget adna a védekező oldalnak! Főleg nem olyan mondvacsinált indoklással,mint amiket eddig láttunk.

Tedd fel a kérdést magadnak ha megtámadnak és nem tudom védeni ugy jobb nekem ha visszatámadhatok vagy ugy ha mehetek aludni majd a ht kiteszi a hontalan egységeimet?
Old 05-23-2006, 09:01
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
Skacok, lécci a klánpontlista manuális frissítését szorgalmazók közül valaki, mondja meg, hogyha bevezetésre kerül, hogy lehet sikeresen támadni?

amennyiben nem tudtok ilyet leírni, akkor neketek nem klánponlista frissítő gombért kéne kampányolni, hanem a kláncsaták eltörléséért.
Aládbontanak nabummm...
1. Hagyd meg a frissítésedet és menj alá te is.
2. Olyat támadj meg akit be is tudsz verni anélkül, hogy "külső" erőforrásokra van szükség.
3. Csald ki az ellenfeled, vagy kényszerítsd éheztetésre
4. Baszogasd tolikkal, varikkal gyengítsd le mielött bevered

Rajtatok kivül van még kb 50klán és ezek közül 100%-uk kb kevesebb barakkal támad mint Te. Pedig ahogy mondtad az "átlag" 50-10%-os felépítésű. Ezek alapján gyakorlatilag klánnal nem lehet földet foglalni. És mégis azt olvasom az eredménylistán, hogy a támadások 50%-a sikeres.

Wand ha nem tudod megoldani a gombbal, hogy alulról üss akkor Ti vagytok azok akiknek nem kell klántámadni Ugyse nagyon van kit...

Ne a gombbal foglalkozz, hanem lobbyz a támadások erősítéséért! Nem a védekezés gyengítéséért ahogy eddig tetted.

Minden mondatoddal a védők esélyeit vennéd el. Se visszatámadás, se toronybónusz... picit sok ez így együtt. Én legalább leírtam,hogy a gomb is akkor jó 5let ha egyidejüleg erősödik a támadás.
Old 05-23-2006, 09:05
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by aúú
Mivel úgy látom idő közben némileg megromlott a kombinációs készséged, ezért én mondok neked már is egyet...

Ha az eredeti ötletből az eddigiekhez bele vesszük, hogy 10 percenként lehet frissíteni és ha az ellen frissített, akkor a másik fél már nem tud, akkor a védőnek úgy kell frissítenie, hogy az utolsó 10 percben ott legyen a támadó mellett (ha nem így frissít, valószínű nem tud visszatámadni, tehát a támadás eleve sikeres, ha pedig ennél hamarabb frissít, akkor ugyanaz az effekt, mintha az utolsó 10 percben frissítene, mert akkor még hamarabb is látod, hogy jön az ellen) és ekkor neked biza van 10 perced mint támadónak, hogy bepakolj némi lakitekit a közösbe, ezzel szélnek eresztve a csapataid egy részét, mivel az ellen ugyibár támadni fog, ez eléggé jól látszik (főleg ha kicsit okosan még a piaci egységek mozgását is nézitek). Ekkor az ellen szépen pattan mint az állat rólad, ha csak 20 % sereggel megy rád, lévén neked ennél több védőd lesz, mert ő még a körváltás után hekit is fog veszíteni, amiből te megintcsak kapsz barakkot és tornyot is és a támadásod nem csak sikeres lesz ez esetben, hanem még pattan is rólad az ellen...

Azt pedig még nem is néztük, hogy mi van, ha eleve nálad nagyobb klánt támadsz, akkor ez a támadás biza NEM felülről megy, mint ahogy te azt állítottad (és látod ezzel már az is támogatva van, hogy nálad nagyobb, vagy kb hasonló méretű klánokat támadj)...

Látod Wand, másnak is megy ez. Vonulj vissza
Old 05-23-2006, 09:15
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
szóval a kérdést megismétlem:

Skacok, lécci a klánpontlista manuális frissítését szorgalmazók közül valaki, mondja meg, hogyha bevezetésre kerül, hogy lehet sikeresen támadni?
másik lehetőség

Lefokozva állsz az ellenre (gondolom nem uj), nem frissítesz és körváltáskor éhezel, képzel stb-stb... figyelsz... ha eleget fokoztál oda sem tud bontani hozzád 500K egység lefokozása 100K pont ugyi ami teljes egészében elengedhető körváltáskor képzéssel és éhezéssel egy 10 fős klánnál mondjuk, de még a 7 fősnél is. Ha azt nézzük 500K egység 2222 heki felfedezése tehát megérheti sokszorosan.

Legyen elég annyi,hogy bőven meg lehet oldani, és nem is kell hozzá 160-as IQ. Csak számotokra ugy tűnik könnyebb elriasztani azokat akik még nem tudják milyen is egy klántámadás előkészítése.
Old 05-23-2006, 09:21
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by monro
Aki így látja az nem való az 1A-ba. Már bocs, de aki ezt mondja ez egy lúzer. Miért lenne hátrány a védőnek hogy vissza tud támadni ?????
Hogy miért lenne hátrány a védőnek, hogy 1 pillanat alatt mellette tud teremni a semmiből bárki, majd azonnal el is tud onnan nyomtalanul tűnni?

Talán mert kiszámíthatatlan lesz, hogy ki mikor támad.

Ha fellépsz egy szintet, nem az az első dolgod, hogy a környéket végiggömbözod még védelem alatt, hogy tudd, hogy kb kik azok, akiktől támadásra számíthatsz?

Miért legyen megszüntetve ez? Miért kell az A-ban, hogy olyan támadások szülessenek, amiknek az égvilágon semmi előzményük? Még csak oda se áll a támadó a védőhőz, csak hirtelen megjelenik, jó esetben hosszú másodpercekig ott van, majd eltűnik.

Ez aztán az igazi és bátor támadás!

Nem hiszem, hogy az ilyen sunyi támadásokat kellene erősíteni.
Old 05-23-2006, 09:24
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by GOD
Az én gondolatmenetemet olvastad???
Mindenki forrong, de amire én rávilágitottam az is eléggé fontos és ide tartozik!

Persze sorban mentem
Ha az 1 személyes klánok ütéseire gondolsz, abban sajnos nem értek veled egyet. Nem véletlenül lett ez a 3x-os korlát bevezetve. Ha sikerülne megoldani, hogy a piacokat ne lehessen ilyen mértékben manipulálni mondjuk egy közös piac bevezetésével, akkor támogatnám azt is, hogy ujra ki legyen szedve ez a "nagyországok figyelése" mechanizmus a kláncsaták értékelésénél. De ez tök más téma.
Old 05-23-2006, 09:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Chris
Szép csendben megkérdezném: nem lehetne-e esetleg a különböző elképzeléseket (vagy csak egy elképzelést) valami teszt során kipróbálni? Kiderülne, működne-e, és hogy hogyan. Talán az eredmény után könnyebb lenne dűlőre jutni, mint így...
Ez nem teszt kérdése. Mindenki látja, hogy melyik elképzelés hogy működik. EZ támadási stílus kérdése. Én személy szerint attól félek, hogy a sunyi támadásoknak, hogy az ellenfél nehogy észrevegyen, több lesz a támogatója, és ez nem feltétlenül szerencsés sem a játék, sem a Hódítós közösség szempontjából.

Ha már egy játékot is úgy játszunk, hogy minél sunyibb módon támadjunk, ott valami nem stimmel.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules