|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2006, 23:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Az, hogy hogyan jutottak fel kár elemezni, firtatni, mert mi nem voltunk ott, nem éltük meg, így ezek csak feltételezések..
|
lehet bátran firtatni..  a legtöbb hekit legnagyobb elllenfeleinkről vertük le. ezt talán még ők is elismerik.
Quote:
Jó volt császár, meg túltöltés, de ne ezeken lovagoljunk, mert az nem visz elõre..
|
igen ezeket mi kihasználtuk, de ez mindenkinek adott volt, bárki használhatta, ne neünk ród fel, hogyha más miért nem használta ki, amikor pont annyit tudott az egészről mint mi.
Quote:
A csúcson egy érdekszférához tartozó két klán van.
|
alatta meg egy érdekszférához tartozó 40 ori.
Quote:
Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak, míg a kisebbet ágyú, vagy pajzs klánnak.
|
ezt a mondatod meg nevezhetjük múló elmebajnak
Quote:
Nézzük a tényeket:
Ha én a piaci ár 3-5-9-15 szereséért kiteszek nyersanyagot, és azt valaki megveszi, akkor az nem véletlenül történik.
|
ez a hód minen csoportjában így megy, mi is pakolunk ki a picra ilyen tételeket és örülünk ha megveszik.
Quote:
Ez a kereskedési technika lehetõvé teszi, hogy az ágyú-ill pajzs klán 75% feletti barakkmennyiséget tartson folyamatosan hónapokon át..
|
az 1/A országainek legalább a 30%a sosemtart tanyát. és amíg a szabályokban nem lesz benne, hogy X% tanya kötelező addig nem is fog.
|

01-30-2006, 23:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
le vagy maradva. már több ilyen is volt, és mint azt már írtam nincs olyan mindenki mindenkivel mnt mint hiszitek. felesleges ezt hajtogatni és vádaskodni.
|
nézd hónapokig egymástól 2 körre álldogáló, csontüres orik halmazát nem lehet azért orszlánbarlangnak hívni...
mi legalább megmondjuk, a 2 első klán nem támadja egymást. és nem zavar az sem ha más sem támad mást. sőőt ne támadjon senki senki soha ez sem zavarna , csak ne mondjáktok, hogy ők támadnának csak nincs kit. és hogy minket nem bírnak beütni.. ha tök üres orikat sem tudnak beütni (akikkel ugye nincs mntjük..) akkor hogy akarnának minket beütni ?? 
|

01-30-2006, 23:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Roni
Nemtom, én ezt semmi esetre sem nevezném lemaradásnak, h nem figyeljük 100%-osan az összes orit A-ban h épp melyik mit csinál 
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak 
|
ha nem figyeled mi történik, akkor ne mondj róla ilyen sommás véleményt. volt több olyan "villongás" körülöttünk például az utóbbi egy hónapon belül, ami több napon keresztül zajlott, és ezen belül több ütés is volt.
ezen kívül az ácsorgás úgy nézett ki hogy két klántagunk felhoztuk magunk közé, az egyiküknél ez azt jelentette, hogy majdnem háromszorosára nőtt. egy másikukat szintén húzzuk felfelé, már egészen közel van. egy negyediket szintén felhoztunk, de sajnos külső okok miatt abba kellett hagynia, most SZK. ezt én nem nevezném egy helyben ácsorgásnak, még akkor sem ha ennek során 2 ország pontszáma nem nagyon változott.
igen roni az amit leírtál, bajosan nevezhető vádaskodásnak - az megalapozott vád lenne -, csak éppen amit leírtál (már elnézést a nyers fogalmazásért) csupán köszönő viszonyban van a valósággal. persze ezt te nem tudhattad mert nem figyelsz  de most már tudod... 
|

01-30-2006, 23:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Lacqa:
Okés, meghunyászkodom tudásod előtt, és az előtt is amit ezek szerint véghezvittetek 1 hónapon át a játékban. Grat, télleg tuti az én hibám h nem vettem észre ezt a hatalmas nagy változást. Sorry, de még azt sem tom h ki vagy  És ezennel is elnézést kérek azért a vádért h mnt-ben vagy Te is (ismétlen azt sem tom h ki vagy) a fél 1/A-val.
Ui: nézd már meg egy értelmező-, avagy szinonímaszótárban h mit jelent az a fogalom h vádaskodás. Mert az h azt mondom h sztem a fél 1/A márpedig mnt-ben van egymással, az sztem semmilyen módon nem nevezhető vádnak! De mint mondtam elnézést 

01-30-2006, 23:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nézd hónapokig egymástól 2 körre álldogáló, csontüres orik halmazát nem lehet azért orszlánbarlangnak hívni... 
|
hívta valaki annak?
az utóbbi egy hónapban három nem szövetséges ország volt tőlem 2 körön (sőt tovább megyek 10 körön) belül. az egyikük 39 körrel felettem van, a második 49 körrel alattam szabin, míg a harmadik 33 körrel alattam. erről ennyit.
amúgy amióta valaki 54 körről lebontott azért hogy beüssön 5*, nem csontüres az orim ha nem figyelek rá. és azóta tudtommal nem volt olyan szemtelen (reaktor szerint hibájából tanulni nem képes ostoba  ), aki csontüresen hagyta az országát. előtte sem sok, így ebből kár általánosítani.
|

01-30-2006, 23:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyerek
Kedves Zoli! a süket duma rád jellemző, meg az infók kiadása is... Meg az is kedves volt, hogy a fél 1/A-t jkszel megvádoltad, az összes környékbeli ori a klántársam  Ja és úgy látom rövid az emlékezeted akkor Méri mér ütött be minket talán ő is haver??? Biztos vele is jkszeztem?  Ezt ugye nem gondoltad komolyan. És én csak annyit akartam megjegyezni, hogy nekünk a családunk miatt nincs annyi időnk a hódra mint nektek ahogy remélem Baba meg is értette, tőlem akár 100 évig is ellehetsz ott nem érdekel, egyenlőre fontosabb a család. A többi vádadra nem tartom a választ se érdemesnek , talán előtte a saját házad táján kéne körbenézned. Szóval érezd jól magad ott fent, de a magas lóról néha le is szállhatnál azért 
Csongor
|
Hali!
Méri azért ütött be titeket, mert ott voltatok, gyengék voltatok és amúgy sem tudtátok volna megfogni a seregét, ha ébren vagytok, ha nem. Kockás legalább fél évig ácsorgott teljesen üresen, még én is legömbiztem, ebből következtettem arra az egyszerű és logikus tényre, hogy túl sok ellenségetek nem lehetett a közelben.
Jó akkor ne nevezzük süket dumának. Tehát vagy akkor hazudtál amikor személyesen mondtad, hogy ti hogyan figyeltek, vagy most hazudsz.  Egyébként a lényegen nem változtat.
Pötit elegem van a vádaskodásokból és az egyéb érdekesebbnél érdekesebb kitalációkból, ezért részemről el van felejtve a finom hangnem.
A családi élete, senkinek sem érdekel, sem az hogy hány gyereke van ,sem az, hány felesége, hány anyósa stb. stb. és éppen mikor mi a szociális problémája.
Abszolút hidegen hagy bárki lelkivilága, a játékhoz való hozzáállása, a kitalációi, a lelki félelmei, az üldözési mániája, meglátásai és elvei. Nem vagyok orvos, az ilyen jellegű problémákkal egy pszichiátert, vagy egy családi tanácsadót kell felkeresni. Esetleg lehet határidő naplót venni, és jól beosztani az időt, vagy komoly családos emberként elgondolkodni, hogy mi a fenének erőlködsz egy Internetes játékkal a család helyett. A gyerekekkel ki lehet menni a játszótérre, vagy hagyni, hogy ők is odaférjenek a géphez, ilyesmi.
Mi a fenének magyarázkodsz például, hogy miért nincs időd játszani? Találkozásunk alkalmával felnőtt embernek tűntél, akkor mit erőlködsz egy játékkal, amire időd sincsen? Nevelj tevét, vagy hősembert, az kevésbé időigényes vagy nézz foci meccset, amit akarsz.
Az sem érdekel igazán, hogy neked mi a véleményed, csak gondoltam, nem szállok le semmiféle lórol, inkább hagyom, hagy lovagoljatok csak továbbra is a kecskén és ácsorogjatok még jópár évig egy helyben. Ebből is látszik a kecske nem alkalmas szállításra.
Igaz, ha így haladtok és kiesik előletek az összes klán, még TOP1 is lehettek. Kitartás kérdése az egész, eddig jól megy, ez is egészen jó taktika.
Mindezek mellett neked is külön köszönöm az értelmes hozzászólást és a rengeteg sok és jó javaslatot, igazán felemelő volt.
|

01-31-2006, 00:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Lacqa:
Okés, meghunyászkodom tudásod előtt, és az előtt is amit ezek szerint véghezvittetek 1 hónapon át a játékban. Grat, télleg tuti az én hibám h nem vettem észre ezt a hatalmas nagy változást. Sorry, de még azt sem tom h ki vagy  És ezennel is elnézést kérek azért a vádért h mnt-ben vagy Te is (ismétlen azt sem tom h ki vagy) a fél 1/A-val.
Ui: nézd már meg egy értelmező-, avagy szinonímaszótárban h mit jelent az a fogalom h vádaskodás. Mert az h azt mondom h sztem a fél 1/A márpedig mnt-ben van egymással, az sztem semmilyen módon nem nevezhető vádnak! De mint mondtam elnézést 
|
meghajolok cinizmusod előtt!
nem az nem vád, az egy légből kapott elképzelés. és persze a "fél 1/A mnt-ben áll egymással" kijelentés nem arra utal hogy azért vannak MNT-ben egymással, mert a top2 klán ellen szövetkeznek (hol is? játékon kívül? ala észak), hanem arra hogy butuskák és nem tudják mit kell tenniük céljuk eléréséért. tényleg szegényeknek még szinoníma szótáruk sincs! és ráadásul a nagy csúnya Volde... izé Monró bácsi áll mögöttük! 
|

01-31-2006, 00:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
meghajolok cinizmusod előtt!
nem az nem vád, az egy légből kapott elképzelés. és persze a "fél 1/A mnt-ben áll egymással" kijelentés nem arra utal hogy azért vannak MNT-ben egymással, mert a top2 klán ellen szövetkeznek (hol is? játékon kívül? ala észak), hanem arra hogy butuskák és nem tudják mit kell tenniük céljuk eléréséért. tényleg szegényeknek még szinoníma szótáruk sincs! és ráadásul a nagy csúnya Volde... izé Monró bácsi áll mögöttük! 
|
Azért ez jópofa. Ellenünk szövetkeztek már akkor ahogy elnézem elég régóta. És mindenféle eredmény nélkül. Akkor ez nem elgondolkodtató h esetleg vmit rosszul csináltok? 

01-31-2006, 00:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Mindenestre ez a fórum is elég rendesen alátámasztja, h mindenki teljesen kétségbe van esve, h márpedig minket képtelenség leszedni onnan ahol vagyunk  Pedig, nem így kellene hozzáállni a dolgokhoz... Ha eleve úgy kezelitek a dolgot h úgysem menne, akkor valóban kudarcra vagytok ítélve.

01-31-2006, 00:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azért ez jópofa. Ellenünk szövetkeztek már akkor ahogy elnézem elég régóta. És mindenféle eredmény nélkül. Akkor ez nem elgondolkodtató h esetleg vmit rosszul csináltok? 
|
bizonyára nem sikerült jól kifejezni magam, ironikus akart lenni a post és egészen másról szólt...
de ha már leírtad - bár félreértetted amit írtam - azért elmondom (ugyan gyerek is leírta már és én is): igenis elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy a jelenlegi helyzetben nem tudunk titeket leszedni. többek között nem tudjuk/akarjuk rászánni azt az energiát, ami ehhez szükséges lenne (erről szól az amivel észak vitatkozik pár üzenettel feljebb, teljesen értelmetlenül és számomra érthetetlenül kiakadva). talán a tudásunk sem elegendő hozzá. más feltételek sincsenek meg, mint például az anyagiak.
ezért aztán nem megyünk feljebb, mert kihúznánk a gyufát már mériéknél. de ahogyan te sem akarsz sem fordulni, sem nullázni, mi sem akarunk. elvagyunk, gyűjtögetünk, és játszunk más országainkkal. talán egyszer eljön az ideje hogy kihívók lehessünk, de semmiképpen sem akarunk úgy járni mint kis herceg...
az pedig aki a szabályokkal vitatkozik, nem mi vagyunk, és nem is mi voltunk eddig sem. mi elfogadjuk a kereteket, és megpróbálunk azon belül elérni valamit. ha módosulnak, majd ismét alkalmazkodni fogunk.
szerintem a jelenlegi keretek lehetőséget adnak mind a ti leszedésetekhez, mind a sima A-ból történő forduláshoz, így nem akarok rajtuk változtatni.
(ja és bocs, az előbb elfelejtettem írni hogy kockaskek tulajdonosa vagyok.)
Last edited by lacqa; 01-31-2006 at 01:05..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|