Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-03-2006, 18:24
Zounok Zounok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy ez nem túl hihető történet. És mivel több részletet ezzel kapcsolatban úgysem mondhatok, ezt azzal zárom is, hogy az áthelyezés teljesen jogos volt, így utólag megnézve is.
Igazából nem értem....mi a nem hihető ebben? Egy éve asszem be sem lépett az orijába már...csak most az azonosításra....

Másik: Nem hihető kérdése ez a dolog sztem... ez van! Semmilyen szabály ellen nem vétettünk ezzel, benne van az orimban pl. 1500 VIP kör, amit teljesen jogtalanul most cseszhetek, holott semmilyen szabály ellen nem vétettünk! Most már kíváncsi lennék, hogy vajon mi alapján jogos teljesen a kitiltás! Lécci másold be nekem azt a szabályt, ami tilt ilyen eseteket, mert nem találom!

Köszi
Zou
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-03-2006, 18:24
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%
Question

Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 18:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.
Hmm? 2 ország ment át, 1 A-ból, 1 B-ből.
Old 10-03-2006, 18:33
Steve Steve is offline
Member

Red face

Jah ok, csak úgy tűnt Zou írásából mintha csak egy ment volna
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 18:56
Zounok Zounok is offline
Member

Egy ment az enyémek küzöl, egy meg a feleségemé....most akkor melyik szabályt is sértettük meg?

Tehát FAQ:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?
Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.

Teljesen világos, tökéletes szabály... Kérdésem továbbra is az, hogy miben hibáztunk????? Kérlek Attila tedd vissza az országokat, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk velük!

Előre is köszi:

Zou
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 19:01
wand wand is offline
Member

Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 19:11
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?
Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 19:14
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi
Akkor én sem értem mi a gond.. azt nem kellett összekötnie mert anrchban van..
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 19:17
Zounok Zounok is offline
Member

Teljesen mindegy asszem a név....

amit idéztem, az a FAQ-ból van erre a kérdésre:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?

Ezek szerint teljesen legális egy gépről való játék egy családon belül is, csak a meghatározott feltételeknek kell eleget tenni...szó sincs összekötésről, mivel nem azonos személyek viszik az orikat!!!!!

Azt hiszem semmi ellen nem vétettünk, kérném az orik visszahelyezését, tekintettel arra is, hogy igen tekintélyes VIP körök is vannak benne, amit kifizettem, és nem az anarchos játékra (!). Elfogadtam a szabályokat, nem is vétettem ellünk sem és, sem a feleségem, mégis repültünk. Az azonosítás is természetes, hogy egy emilről van, mivel egy gépet használunk, nem fussa többre a családban

Köszi

Zou
Reply With Quote
Old 10-03-2006, 19:19
Zounok Zounok is offline
Member

És jobb lenne minél hamarabb, mert nem szertném, ha szétszednék az anarchban az orikat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Posting Rules