Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-12-2006, 15:25
Davos
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default Varizas

Volna egy kerdem. Szoval, ha azt irja varisikeressegre hogy kb 33% masnak is altalaban elsore sikerul, de max masodikra vagy csak nekem?
Sponsored Links
Old 05-12-2006, 16:23
Milán™
Guest

nekem 6%-nál 4.-re sikerült
Old 05-12-2006, 16:23
Davos
Guest

Default helytarto

Az a kerdes, hogy meglehet-e kerni a helytartot, hogy x arany felett dobja meg a nepet y osszeggel vagy vegyen rajta valamit?

Ha nem akkor jo lenne ha ezt hozzaadnank a tulajdonsagaihoz.
Old 05-12-2006, 16:48
Milán™
Guest

nem lehet és sztem fölösleges adni neki új tulajdonságot.A végin már ottartanánk hogy a helytartó irányítja az orit azt elég ha hetente ránézel
Old 05-12-2006, 16:51
Davos
Guest

Default Haloka hetvegi

Valaki segitsen mar soha nem hetvegiztem, mert nincs ra idom, de a sugot elolvasta es nem ertek egy ket dolgot.
Pl: Ha hetvegizek a rendes orszagom fut normalban vagy szabira vagja a rendszer amig hetvegizek. Hany oras a hetvegi 24 48 vagy 72.
Ejjel nappal megy nincs kaja-pisi szunet? Mert az igy jol hangzik.
Old 05-12-2006, 16:54
Davos
Guest

Quote:
Originally Posted by Milán™
nem lehet és sztem fölösleges adni neki új tulajdonságot.A végin már ottartanánk hogy a helytartó irányítja az orit azt elég ha hetente ránézel

Nagy kar pedig jo piacolot lehetne belole csinalni, mert pl en nem tartom szerencsesnek, hogy koronken tindit neki mindig valami csicska mennyiseget katonanak, igy nem tudsz egyszerre egy ertelmes adagot piacra dobni mondjuk en minimum 400-at rakok piacra namost kb 20-asaval eleg erdekes, azert meg csak, hogy ott alljon annyira nem moka a katona, nem ved jol nem tamad jol az aranyat meg a kajat meg eszi.
Old 05-12-2006, 18:14
DearCody's Avatar
DearCody DearCody is offline
Member

Longevity: 98%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Milán™
Szerintem is fölös dolog tovább fejleszteni a helytartót. Így is elég sok mindent tud. Bár én 1 hibát látok benne. Képez katonát az üres szabadhelyekre, de azt nem számolja bele ami képzésen van, így sok katonát fölöslegesen képez. Erre azért oda kell figyelni, ha nem akarjuk, h azonnal piacra dobja. Mert a piaci ára erősen változik és nem biztos, h amit mi beállítotunk az éppen megfelelő. Ezért én úgy szoktam, h olyan árat állítok be amin biztos megveszik...de ez jár némi veszteséggel.
Old 05-14-2006, 13:42
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by DearCody
Szerintem is fölös dolog tovább fejleszteni a helytartót. Így is elég sok mindent tud. Bár én 1 hibát látok benne. Képez katonát az üres szabadhelyekre, de azt nem számolja bele ami képzésen van, így sok katonát fölöslegesen képez. (
Biztos, hogy beleszámolja. Honnan veszed, hogy nem? Túlképzés csak akkor van, ha beállítottad az alapkatonák képzése a szabad helyen túl jelölőnégyzetet.
Old 05-14-2006, 15:09
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Davos
Nagy kar pedig jo piacolot lehetne belole csinalni, mert pl en nem tartom szerencsesnek, hogy koronken tindit neki mindig valami csicska mennyiseget katonanak, igy nem tudsz egyszerre egy ertelmes adagot piacra dobni mondjuk en minimum 400-at rakok piacra namost kb 20-asaval eleg erdekes, azert meg csak, hogy ott alljon annyira nem moka a katona, nem ved jol nem tamad jol az aranyat meg a kajat meg eszi.
Ha 20asával dobja ki akkor gyorsan lfogy az 5piacod 1 nap. Állítsd be hogy katonák eladása bizonyos szám felett. Az ár jóhogy változik, de ha jól lövöd be megveszik, hameg épp nem akkor visszadobja és megveszik holnap vagy holnapután.
A hétvégizés közben meg ugyanúgy van orid, az egy plusz játék a normálison felül, ha ugy vesszük.
Old 05-15-2006, 10:43
ruud10
Guest

Unhappy

Hali!
Mit tegyek ha pár ori teljesen rámszállt és lelopnak tekivel? Tolvajaim gyengék, varikkal nem látok be a katonák meg még nincsenek elegen.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules