|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-19-2006, 16:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Érdekes h 1 normál csopis orihoz nincs időd 
|
Éjjel végülis nem vaok...
+szerintem 1 normál csopis orihoz nem az kell,hogy néha csak 24-48óránként nézek az orira
Igaz van ugy itt ülök 5orát egyhuzamba de utána lehet 12-n át az orira sem nézek 
Meg az szerintem nem elég egy normál csopis orihoz,hogy elmegyek este jövök másnap délután
Nem akarok már másnak is válaszolni de szerintem ha akarnék böven tudnák még 10topicba is irni  attól,hogy ez itt van...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-19-2006, 16:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy ideje legyen 
|
Hát nagyából  (nagyából)
DE én nem kivánok egy hamar normál csopiba menni 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-19-2006, 16:40
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem akarok már másnak is válaszolni de szerintem ha akarnék böven tudnák még 10topicba is irni  attól,hogy ez itt van...
|
jó, de ne tedd 
|

12-19-2006, 16:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Na jó,hogy itt vagy Ati 
Már visszább is irtam:
Ha szöviböl kilépek és harcoltunk valakivel...(csak én lépek ki)
Akkor én öket ölhetem még mf-ként??
|

12-20-2006, 07:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, erre a kérdésre nem kapsz választ 
Amugy, szerintem igen sokan jatszanak ennyi belepessel, amennyivel Te 
máskérdés, hogy Te a maximumra törsz 
|

12-20-2006, 17:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Éjjel végülis nem vaok...Igaz van ugy itt ülök 5orát egyhuzamba de utána lehet 12-n át az orira sem nézek 
Meg az szerintem nem elég egy normál csopis orihoz,hogy elmegyek este jövök másnap délután 
|
Másfél éve ezt csinálom, és köszönöm szépen, jól vagyok. Eddig különösebb problémám nem volt. 
|

12-20-2006, 17:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Másfél éve ezt csinálom, és köszönöm szépen, jól vagyok. Eddig különösebb problémám nem volt. 
|
Örülj neki 
De én ugyérzem nem elég 24körönként az orira nézni 
Biztos tudnák én is ugy élni de nem sok értelmét látom...Háborut normálisan ugyse kezdhetnék....
|

12-20-2006, 17:30
|
 |
Member
|
|
|
|
|

12-20-2006, 19:43
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
ugye???
téged is idegesít, hogy amit úgy mond, hogy ő csinálná azt náknak mondja és nem néknek 
|

12-23-2006, 15:38
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Kellemes és arcban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok Harcosok . 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|