Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-30-2006, 21:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 10%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Reaktor
Sziasztok Reaktor vagyok.
Légyszi ha egy üzenetet akarsz írni, akkor egy üzenetet írj, ne 5-6-7-8-9-10 részletben, mert iszonyat olvashatatlan lesz. Köszi.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-30-2006, 21:44
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Oké igazad van, igyekszem összeszedni a gondolataimat.

Feljutás:

Kicsit nehezebb, mert a top 30% jelentős részét olyan, és akkora országok foglalják el, akikkel a fordulni vágyók nem kerülhetnek szembe, azaz itt a fordulni vágyók számára a top 30% közel a fele elérhetetlen magasan van.

Az 50 edik ori a pontjai alapján olyan 3800 heki körül lehet, és jelenleg a 117 körül van a top 30% alja azaz a feljutásra vágyóknak a top 30%-ból kb 18% "nyitott"
Ez nem baj, kicsit nehezíti a feljutást, de nem okoz leküzdhetetlen akadályt.

Tanácsaim a számgyüjtőknek.

Már a B ben készüljenek a változásra.
Szervezzenek klánt, vagy keressenek maguknak helyet egy klánban.
SOHA ne katonatermelésre alapozzák a klán gazdaságát.
Szabit mindíg meg kell beszélni, és lehetőleg klánszinten elmenni, mert különben a szemfüles ellen be fog támadni.

Lehetőleg minnél többet bent lenni, megszervezni egy riadóláncot klánon belűl.
Reply With Quote
Old 01-30-2006, 22:21
Reaktor Reaktor is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
látom itt már semmi dolgom
mégegyszer elmagyarázom érthetõen: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.
és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..

Wandnak nagyon sokban igaza van.
A csúcson jó játékosok vannak, és nem véletlenül vannak ott.
Az, hogy hogyan jutottak fel kár elemezni, firtatni, mert mi nem voltunk ott, nem éltük meg, így ezek csak feltételezések.
Jó volt császár, meg túltöltés, de ne ezeken lovagoljunk, mert az nem visz elõre.
Megértem, hogy nem akarja Mérit támadni, én sem fogom Mythet

A jelen helyzet:
A csúcson egy érdekszférához tartozó két klán van.
Ez önmagában nem lenne baj, de ...
Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak, míg a kisebbet ágyú, vagy pajzs klánnak.

Azaz tulajdonképp nem két független klánról van szó.
Nézzük a tényeket:
Ha én a piaci ár 3-5-9-15 szereséért kiteszek nyersanyagot, és azt valaki megveszi, akkor az nem véletlenül történik.

Ujak kedvéért ezt piaci utalásnak hívják.
Az én kereskedésemet pedig piaci fogótételeknek.

Ez a kereskedési technika lehetõvé teszi, hogy az ágyú-ill pajzs klán 75% feletti barakkmennyiséget tartson folyamatosan hónapokon át.

Égetõ szükség lenne a:

Tisztességtelen piaci magatartás fogalmának bevezetésére.
Ha valakik a piaci átlagártól nagymértékben eltérõ kereskedést végeznek akkor kapjanak:
Játékon kívûli gazdasági szövetség miatt Piaci kitiltást mondjuk 72-168 körre.
Megfejelve azzal, hogy piaci kitiltás alatt ne lehessen klánból kitenni-kilépni.
Ezzel megszûnne a klánok közötti azonnali nagymértékû pénzáramlás.

Emellett azon is érdemes elgondolkozni, ha a support klán odabont az ágyú klán valamely tagja mellé, és az ágyú klántag hírneve nõ.
Ekkor pénzt lop a banknélküli Support klános oritól.

Ha ezeket a problémákat sikerülne valahogy orvosolni akkor nem kellene olyan önellátó-termelõ országokkal megközelíteni az Ágyúklánt, akiknek az egyetlen lehetõségük, hogy azonos körben szembemennek. mert ha valakinek 15-25% gazdasági ill. egyéb épülete van akkor matematikailag nem lehet megfogni egy 80% körüli támadóbarakkos klánütést.

Last edited by Ati; 01-30-2006 at 23:42..
Reply With Quote
Old 01-30-2006, 22:44
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
nem beszélve aról, hogy ez sok mnt 1x csak megfogja magát bosszulni. előbb-utóbb valaki gondol egy nagyot és leüti az addig mnts havert, max majd másnap adnak valami "értelmes" magyarázatot...
le vagy maradva. már több ilyen is volt, és mint azt már írtam nincs olyan mindenki mindenkivel mnt mint hiszitek. felesleges ezt hajtogatni és vádaskodni.
Reply With Quote
Old 01-30-2006, 22:45
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Csongor ne gyere ezzel a süket szöveggel. Pont a ti klántok az ahol minden ori szinte egész nap full üresen volt (termeltétek a sok pénzt a kajából + egyéb dologból és adtátok Monrónak a lét ha éppen íjjat kellet felvenni és adnátok mind a mai napig, nem kel ltagadni, felesleges :P ), mivel az összes környező ori haverotok. Ezen felül aki nem volt az, azt mindíg kivédtétek, még hajnal 05h-kor is az esetek többségében. Szval nem kell a családos hülye duma, megoldottátok ti azt bőven
ez blöff volt zoli. nyilván mikor ott sertepertéltél körülöttünk, akkor figyeltünk rád, de többek között reaktort sem, mérit sem, és másokat sem védtünk ki hasonló helyzetben.
örülök hogy "megetted", de sajnos(?) az az igaz amit csongor írt, mi nem áldozzuk fel éjjelünk nappalunk, amikor leginkább rá voltunk kattanva a játékra, akkor is gyakran volt olyan hogy 1-2 óra lefedetlen maradt... talán ha sikerül a klánba becsábítani valakiket akik ezekben a résekben figyelnek... talán majd akkor.
Reply With Quote
Old 01-30-2006, 23:23
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by lacqa
le vagy maradva. már több ilyen is volt, és mint azt már írtam nincs olyan mindenki mindenkivel mnt mint hiszitek. felesleges ezt hajtogatni és vádaskodni.
Nemtom, én ezt semmi esetre sem nevezném lemaradásnak, h nem figyeljük 100%-osan az összes orit A-ban h épp melyik mit csinál
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak
Old 01-30-2006, 23:28
Gyerek Gyerek is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Roni
Nemtom, én ezt semmi esetre sem nevezném lemaradásnak, h nem figyeljük 100%-osan az összes orit A-ban h épp melyik mit csinál
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak
Szia Baba! Ti nem ugyanezt csináljátok? amúgy elég sok csatánk volt mostanában ha figyeltél....
Reply With Quote
Old 01-30-2006, 23:30
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Gyerek
Szia Baba! Ti nem ugyanezt csináljátok? amúgy elég sok csatánk volt mostanában ha figyeltél....
Szia! Van egy kis különbség, mi nem magyarázzuk h így nem fair, h változtak a szabályok, ami megint nem fair, és nem áll szándékunkban senkit sem leszedni, amiben megakadályozna minket az h nem tudunk megnőni hozzá
Old 01-30-2006, 23:31
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Gyerek
Jah, és mostanában figyelni sem figyelek
Old 01-30-2006, 23:32
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 10%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Reaktor
Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak
Ne nevezzük annak. Így is sok már a "biztos valami ********** szupportost támadtam" kifogás, amikor valaki köztudomásúan csal, és anarchba kerül.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules