Quote:
Originally Posted by wand
látom itt már semmi dolgom
mégegyszer elmagyarázom érthetõen: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.
és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..
|
Wandnak nagyon sokban igaza van.
A csúcson jó játékosok vannak, és nem véletlenül vannak ott.
Az, hogy hogyan jutottak fel kár elemezni, firtatni, mert mi nem voltunk ott, nem éltük meg, így ezek csak feltételezések.
Jó volt császár, meg túltöltés, de ne ezeken lovagoljunk, mert az nem visz elõre.
Megértem, hogy nem akarja Mérit támadni, én sem fogom Mythet
A jelen helyzet:
A csúcson egy érdekszférához tartozó két klán van.
Ez önmagában nem lenne baj, de ...
Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak, míg a kisebbet ágyú, vagy pajzs klánnak.
Azaz tulajdonképp nem két független klánról van szó.
Nézzük a tényeket:
Ha én a piaci ár 3-5-9-15 szereséért kiteszek nyersanyagot, és azt valaki megveszi, akkor az nem véletlenül történik.
Ujak kedvéért ezt piaci utalásnak hívják.
Az én kereskedésemet pedig piaci fogótételeknek.
Ez a kereskedési technika lehetõvé teszi, hogy az ágyú-ill pajzs klán 75% feletti barakkmennyiséget tartson folyamatosan hónapokon át.
Égetõ szükség lenne a:
Tisztességtelen piaci magatartás fogalmának bevezetésére.
Ha valakik a piaci átlagártól nagymértékben eltérõ kereskedést végeznek akkor kapjanak:
Játékon kívûli gazdasági szövetség miatt Piaci kitiltást mondjuk 72-168 körre.
Megfejelve azzal, hogy piaci kitiltás alatt ne lehessen klánból kitenni-kilépni.
Ezzel megszûnne a klánok közötti azonnali nagymértékû pénzáramlás.
Emellett azon is érdemes elgondolkozni, ha a support klán odabont az ágyú klán valamely tagja mellé, és az ágyú klántag hírneve nõ.
Ekkor pénzt lop a banknélküli Support klános oritól.
Ha ezeket a problémákat sikerülne valahogy orvosolni akkor nem kellene olyan önellátó-termelõ országokkal megközelíteni az Ágyúklánt, akiknek az egyetlen lehetõségük, hogy azonos körben szembemennek. mert ha valakinek 15-25% gazdasági ill. egyéb épülete van akkor matematikailag nem lehet megfogni egy 80% körüli támadóbarakkos klánütést.