|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-27-2007, 16:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit
|
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
|

02-27-2007, 16:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Tényleg az a baj ezzel a 0 éplistás javaslattal, hogy szinte az egész éplistája megmondható, ha tudsz körváltás előtt/után gömbözni és lopni (tekercsre, nyersire)...
|
esetleg a 0 éplistához még az is jöhetne, hogy nem lehetne látni hány hekis, és mennyi embere van
így azért egy kicsit többet kellene számolgatni  és jóval problémásabb lenne
és ha kintt tartaná a sereget esetleg néhány varit-tolit amolyan böffölős fajtaként, egy kis pénzzel és figyelemmel elég jól el lehetne vele lenni
|

02-27-2007, 16:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
|
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
|

02-27-2007, 17:21
|
 |
Member
|
|
|
|
valóban nem értelmetlen 
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek 
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
|

02-27-2007, 17:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
|
Most írja gyorsabban a tekercseket 
|

02-27-2007, 21:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
valóban nem értelmetlen 
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek 
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
|
H ez mien igaz  de szerintem, lehetne valami oasmi varázslata, ami csak kimondottan a lakitekit védeni 1 szintig, mert ugye mindenki ettől fél, és ha a többi tekit nem védené, akkor nem lenne szerintem tápos vari se és megmaradna a tekilopás pénzügyi haszna 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-27-2007, 23:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Látod, épp ezért értelmetlen a raktárkulcs, mert nélküle is jól megvagy... Te magad mondod. 

02-28-2007, 08:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
|
Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
|

02-28-2007, 08:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
|
De nem ezt mondjuk : ) Arról van szó h fajvari semmit sem ad, míg a többi fajnak elég jelentös előnyöket. Mellesleg megjegyzem h én fel se pakolom, semmi értelme. Inkább vigyen nyersiből többet az nem zavar, minthogy tekizzen. Ha látja h sok nyersi jön van esély rá h azt vigye.
Mint már írtam a cél egy olyan vari lenne amit érdemes felpakolni. A többi faj mind használja, nélküle azért nehezen élne meg egy gnóm vagy egy óriás. A törpe miért kivétel? Miért nem lehet neki is egy valamelyest hasznos varázslata? Nem gondolom h a tolivédelem és a fantomépület "agyontápolná" de lehet h ezek után már feltenném.
|

02-28-2007, 08:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
|
Nyilván nem teljesen értelmetlen mert vmi haszna van de kb annyi mintha adnánk a hullának 10%al erősebb sereget.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|