Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-27-2007, 16:46
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
Sponsored Links
Old 02-27-2007, 16:49
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Tényleg az a baj ezzel a 0 éplistás javaslattal, hogy szinte az egész éplistája megmondható, ha tudsz körváltás előtt/után gömbözni és lopni (tekercsre, nyersire)...
esetleg a 0 éplistához még az is jöhetne, hogy nem lehetne látni hány hekis, és mennyi embere van
így azért egy kicsit többet kellene számolgatni és jóval problémásabb lenne
és ha kintt tartaná a sereget esetleg néhány varit-tolit amolyan böffölős fajtaként, egy kis pénzzel és figyelemmel elég jól el lehetne vele lenni
Old 02-27-2007, 16:53
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
Old 02-27-2007, 17:21
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

valóban nem értelmetlen
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
Old 02-27-2007, 17:36
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
Most írja gyorsabban a tekercseket
Old 02-27-2007, 21:25
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
valóban nem értelmetlen
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
H ez mien igaz de szerintem, lehetne valami oasmi varázslata, ami csak kimondottan a lakitekit védeni 1 szintig, mert ugye mindenki ettől fél, és ha a többi tekit nem védené, akkor nem lenne szerintem tápos vari se és megmaradna a tekilopás pénzügyi haszna

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 02-27-2007, 23:17
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Exclamation

Quote:
Látod, épp ezért értelmetlen a raktárkulcs, mert nélküle is jól megvagy... Te magad mondod.
Old 02-28-2007, 08:26
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Látod, épp ezért értelmetlen a raktárkulcs, mert nélküle is jól megvagy... Te magad mondod.

Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
Old 02-28-2007, 08:34
Penya Penya is offline
Member

Quote:

Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
De nem ezt mondjuk : ) Arról van szó h fajvari semmit sem ad, míg a többi fajnak elég jelentös előnyöket. Mellesleg megjegyzem h én fel se pakolom, semmi értelme. Inkább vigyen nyersiből többet az nem zavar, minthogy tekizzen. Ha látja h sok nyersi jön van esély rá h azt vigye.

Mint már írtam a cél egy olyan vari lenne amit érdemes felpakolni. A többi faj mind használja, nélküle azért nehezen élne meg egy gnóm vagy egy óriás. A törpe miért kivétel? Miért nem lehet neki is egy valamelyest hasznos varázslata? Nem gondolom h a tolivédelem és a fantomépület "agyontápolná" de lehet h ezek után már feltenném.
Old 02-28-2007, 08:37
Penya Penya is offline
Member

Quote:
szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
Nyilván nem teljesen értelmetlen mert vmi haszna van de kb annyi mintha adnánk a hullának 10%al erősebb sereget.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules