|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-25-2010, 13:12
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Én amellett vagyok, hogy a tesztidőszakra beférne a keretbe.
Ha tényleg seregnyi ilyen visszajelzés jönne, akkor lehetne rajt' módosítani.
|
Akinek a tesztidőszak nem tetszik, az meg lesz kérve, hogy menjen szabira. Nem azért lesz megkérve, hogy menjen szabira, hogy minél jobban tönkremenjen az országa közben, hanem azért, hogy ez NE történjen meg.
|

02-25-2010, 16:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Olyan verzióban, hogy szabi alatt vágjuk haza az országát, nem.
|
És nem lehetne mondjuk azt tenni, hogy aki a teszt verzió előtt elteszi az oriját szabira, annak a tesztidőszak végéig nem történik semmi az orijával? Akkor ha nem válik be,a módosítás, nem történt semmi az orijával. Ha meg beválik, és nem okoz iszonyat problémákat - mint ahogyan azt többen gondoljuk -, akkor a tesztidőszak végén beléphet és átépítheti az oriját az új szabályoknak megfelelően.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|

02-25-2010, 16:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
És nem lehetne mondjuk azt tenni, hogy aki a teszt verzió előtt elteszi az oriját szabira, annak a tesztidőszak végéig nem történik semmi az orijával? Akkor ha nem válik be,a módosítás, nem történt semmi az orijával. Ha meg beválik, és nem okoz iszonyat problémákat - mint ahogyan azt többen gondoljuk -, akkor a tesztidőszak végén beléphet és átépítheti az oriját az új szabályoknak megfelelően.
|
Az eredeti javaslatot a MOST szabin lévő országok miatt tette Remy. Ha nem nyúlunk azokhoz az országokhoz, akik miatt ez a javaslat született, akkor kár másokhoz is nyúlni, mert az eredeti jelenséget nem oldja meg úgysem. Annyi történik, hogy Figyelmetlen Pistike országa tönkre lesz vágva mégjobban, mint ahogy alapból lenne, a topos szabis országok pedig maradnak, ahol most vannak.
|

02-25-2010, 23:34
|
Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 99%
|
|
Még mindig nem érzem valósnak a problémát ami miatt változtatni kéne ha a logikánál maradok egyáltalán nem logikus hogy egy ország pontszámába beletartozik a népessége pláne hogy a területének a hetvenszereséig igen azután meg nem.
|

02-26-2010, 12:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Én amellett vagyok, hogy a tesztidőszakra beférne a keretbe.
Ha tényleg seregnyi ilyen visszajelzés jönne, akkor lehetne rajt' módosítani.
|
Egyet értek Tsobival, a tesztidőszak úgy lett beharangozva, hogy tesztelünk, és akinek ez problémát okoz esetleg fél, az szabizza le az országát, tehát akkor vagy most próbáljuk ki vagy sose. Én amondó vagyok, hogy ami elmegy az menjen el szabi alatt is.
Emberhiányos orit vagy kezdő tart aki még hülye a játékhoz, ez van 200 hekin mondjuk az 5. csopiban, és bukik 200-300 egységet, nem nagy munka visszaképezni, lopni, akinek meg már direkt van emberhiánya, az már tud játszani és tudja mi az a foglalkoztatottság, és valszeg nem is az 5. csoportban űzi, mert az elég kellmetlen ha oda már ilyen ori kell.
Ugyanúgy menjen el a nép, ahogy azt a normál nem szabi alatt lévő orinál teszi, ez sztem igy lenne korrekt, és úgy érzem az anarchba sem kellenek a ház nélküli, életképtelen 100% barakkos orik, amik már nem a játék élménye és életképessége miatt vannak tartva, hanem másik ori védésére. Ott is legyenek normális országok, mint bárhol máshol.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
The Following 3 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post:
|
|

03-01-2010, 17:43
|
Administrator
|
|
|
|
Ez a téma kikerült a megfontolás alatt álló javaslatok közül, a mostani módosítások alkalmával nem fog bekerülni.
Olyan fajsúlyú ellenérvek vannak a javaslat ellen, ami miatt teljes újragondolást igényel.
|

03-02-2010, 06:48
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez a téma kikerült a megfontolás alatt álló javaslatok közül, a mostani módosítások alkalmával nem fog bekerülni.
Olyan fajsúlyú ellenérvek vannak a javaslat ellen, ami miatt teljes újragondolást igényel.
|
Sajnálom, remélem később még bekerül.
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|

03-10-2010, 09:47
|
Member
|
|
|
|
Szerintem az is megoldás lehetne, hogy a szabin lévő 50% alatti foglalkoztatottságú országok egész egyszerűen nem számolódnak be a top feltételekbe. Így a pontlistában ugyan benne van, és lehet rá számítani, hogy bármikor előjön, de az irreális népességével nem nehezíti meg mások életét.
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following User Says Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|

03-10-2010, 09:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Szerintem az is megoldás lehetne, hogy a szabin lévő 50% alatti foglalkoztatottságú országok egész egyszerűen nem számolódnak be a top feltételekbe. Így a pontlistában ugyan benne van, és lehet rá számítani, hogy bármikor előjön, de az irreális népességével nem nehezíti meg mások életét.
|
Ez teljesen kiszámíthatatlanná tenné már a top30% határát is. Innentől már ezt az eddig teljesen érthető határvonalat sem lehetne meghatározni.
|

03-10-2010, 10:15
|
Member
|
|
|
|
Esetleg ha ezek az országok kapnának egy csillagot a nevük mellé, hogy mindenki számára láthatóak legyenek...
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|