|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-03-2006, 16:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ja bocsi , az orim: Bonaparték földje, nemrég lett áthelyezve
|

10-03-2006, 16:45
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem erre itt annyit fogsz kapni, hogy: "írj a szupportra, ha áthelyezéssel van gondod..".
|

10-03-2006, 16:57
|
Member
|
|
|
|
A support túl hosszú idő, ezért kértem a segítségét Attilának...ha segít jó, ha nem akkor nem..ez van... 
|

10-03-2006, 17:02
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Sziasztok, elnézést kérek egy kis OFF-ért:
Attila lécci válaszolj nekem. Már jó ideje nem játszom, és most szóltak, hogy az egyik orimat átttték anarchba, holott régóta nem játszom már vele sem...
Mivel egyik orimmal sem játszom, így itt kérnélek meg, hogy lécci nézz utána, mert nem értem a dolgot ! Nem is szándékozom jó ideig játszani az orijaimmal, most is csak azonosítás miatt léptem be....tegnap azonosítottam, azóta sem voltam benne.....
Segítségedet előre is köszönöm.
Zou
|
Mikre nem jó egy azonosítás...  Egyből kiderül, hogy van ott még egy B-s ország is, aminek az összekapcsolása az elmúlt hónapok alatt valahogy elfelejtődött. Az áthelyezés teljesen jogos, az országaid nem voltak összekapcsolva, holott ez kötelező, lásd regisztrációs szabályok első pontja. Nem friss országról van szó, nem lehet azt mondani, hogy holnap akartad összekapcsolni. Nem az azonosítás körüli hibáról van szó, 3 hónappal ezelőtt sem voltak összekapcsolva.
|

10-03-2006, 17:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Csak egy elmeleti kerdes, Ati: ha az azonositas utan egybol osszekapcsolja, akkor is atkerulnek anarchba?
|

10-03-2006, 17:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Csak egy elmeleti kerdes, Ati: ha az azonositas utan egybol osszekapcsolja, akkor is atkerulnek anarchba?
|
Nem értem a kérdést, de sztem ez már olyan általános, hogy nem ebbe a topicba tartozik.
Ha a konkrét esetre kérdezed, hogy mi lett volna, ha összekapcsolja, akkor az a válasz, hogy nem került volna át érte.
|

10-03-2006, 17:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Igen, konkretan az o esetere iranyult volna a kerdes, koszi 
|

10-03-2006, 17:12
|
Member
|
|
|
|
Attila, csak elméleti kérdés ezek után.....mi van akkor, ha az az ori nem az enyém??? Ugye akkor nem kell összekötni? Sikerült áttenned a tisztelt feleségem oriját  Természetesen nem volt összekötve az enyémeimmel, de azt hiszem ezt nem is kellett volna.... Nem játszanak az országok, soha nem is voltak szövetségben, soha nem volt közös célpontjuk, stb. Ezt pedig ha jól tudom nem tiltja semmi, hogy egy gépről nem lehet többeknek is orija. Ennyit az azonosításról Attila, sikerült egy olyan orit áttenned, ami nem is az enyém, nem is volt játékban szerintem egy éve
Lécci gondold át ezek után, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk, amikor nem kötöttük össze azokat az országokat, amik nem is egy kézben vannak!
Köszi:
Zou
|

10-03-2006, 17:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Zou, nincs igazad, szerintem nemsokára kiderül, miért 
|

10-03-2006, 17:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Attila, csak elméleti kérdés ezek után.....mi van akkor, ha az az ori nem az enyém??? Ugye akkor nem kell összekötni? Sikerült áttenned a tisztelt feleségem oriját  Természetesen nem volt összekötve az enyémeimmel, de azt hiszem ezt nem is kellett volna.... Nem játszanak az országok, soha nem is voltak szövetségben, soha nem volt közös célpontjuk, stb. Ezt pedig ha jól tudom nem tiltja semmi, hogy egy gépről nem lehet többeknek is orija. Ennyit az azonosításról Attila, sikerült egy olyan orit áttenned, ami nem is az enyém, nem is volt játékban szerintem egy éve
Lécci gondold át ezek után, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk, amikor nem kötöttük össze azokat az országokat, amik nem is egy kézben vannak!
Köszi:
Zou
|
Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy ez nem túl hihető történet.  És mivel több részletet ezzel kapcsolatban úgysem mondhatok, ezt azzal zárom is, hogy az áthelyezés teljesen jogos volt, így utólag megnézve is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|