|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-20-2006, 15:54
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Az is elhangzott h ez a hullákra milyen hatással van.
Annak ellenére h már többször leírták h szerintetek nem erről szól és h ilyenkor automatikusan kiapcsolja a többség a képzést, én is azon a véleményen vagyok h ez a hullákat igen is gyengítené(akik sztem már most is életképtelenek, meg büdösek is  )
Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 16:15..
|

12-20-2006, 16:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem kellene a Vip-es tagság előnyeit sem leegyszerűsíteni a katonaképzésre.
Az h "vip-es vagyok miért legyen hátrányom ebből..." rész nem teljesen igaz, mert ugye a többi funkciót továbbra is élvezi az ország(varik felrakása, etetés....stb) amit egy nem vip-es nem.
A katonaképzést be lehet úgy is állítani h ne 1xre képezze a 10%-ot hanem apránként. Így a betegség melletti képzés sem okoz akkora károkat.
|

12-20-2006, 16:12
|
Junior Member
|
|
|
|
valaki mondta korábban h a szavazás szövege nem teljesen jó.
Egyetértek.
Nem kell a "Nem-oldalt" leszűkíteni.
Nem-re szavaztam, de nem mondanám "hatalmas előnynek ha a dolog bevezetésre kerül"
Sokkal inkább az ehhez hasonló módosítások ellen szól a szavazatom, amik egy on-line játékot "ember-nélkülözővé" tesznek.
Ennek ellenére megértem az ellen oldalt is. Azt is h azoknak akik kevesebb időt tudnak eltölteni azoknak ez kényelmes lenne. Ettől még azonban nem lesz "kényelmi funkció".
Azt sem kell szapulni h "bezzeg használják a vip-et, meg a sok extrát, itt meg ellenzik...stb" Vip-es vagyok és ellenzem. Viszont ha bevezetésre kerül használni fogom. Saját magamat emiatt nem hozom hátrányba.
Ebben nincs ellentmondás.
Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 16:16..
|

12-20-2006, 16:19
|
Junior Member
|
|
|
|
...talán 1 van amit kihagytam bár ezt csak megemlíteném mert ez mellékvágánynak bizonyult idáig(vagyis remélem)
Az h ez a viharra(vagy más emberhiányra is vonatkozzon pl tűzgolyó, gyújtás, emberlopás, éhezés...stb) az már tényleg abszurd és szerintem alapjaiban változtatná meg az egész hódítót.
|

12-21-2006, 16:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Vip
Az alap probléma, hogy ugyan helytartó leírja, hogy tönkreteheted az oridat. Vagyis: VIP megvesz, helytartó aktivál, ori meghalt.
Nagy nehezen beállítod a helytartót, úgy, hogy jó legyen az oridnak is. De ha nincs ilyen lehetőség (betegségi képzés leállítása), akkor a jól beállított helytartó is szétszedi az orit. Szerintem.
|

12-21-2006, 17:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nightmare
Az alap probléma, hogy ugyan helytartó leírja, hogy tönkreteheted az oridat. Vagyis: VIP megvesz, helytartó aktivál, ori meghalt.
Nagy nehezen beállítod a helytartót, úgy, hogy jó legyen az oridnak is. De ha nincs ilyen lehetőség (betegségi képzés leállítása), akkor a jól beállított helytartó is szétszedi az orit. Szerintem.
|
Egyetértek veled 
|

01-20-2007, 09:06
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.
igaz hogy nemmel szavaztam de akkor még nem gondoltam végig a dolgot! 
|

01-20-2007, 09:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.
|
Most sem gondoltad végig. A hullák erősek?  Mégis miben nyilvánul meg az általad említett erejük? Ehh...
|

01-20-2007, 11:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
|
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, hogy a gyilkos hulláktól miért is kéne rettegni?
|

01-20-2007, 12:15
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Én igennel szavaztam de nem vagyok benne biztos hogy teljesen jó ötlet. Ha "csak" beteg vagy akkor sztem egy orinak ki kéne birnia egy egész éjszakát a ht baromságai mellett is. De ha egyszerre beteg/vihar/száraz/lopják az embereket akkor már az nagyobb probléma. Talán valami olyan dolgot lehetne beépíteni a ht ba amivel a delikvens kockázatot is vállal. Inkább nem írom le mire gondoltam mert tuti jönne a hurrogás. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|