|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
05-24-2013, 12:34
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by TheGame
Miaz hogy Merdás afriaki ? Talan Az Orlando Pirates-el tartok vagy mi ?
|
pfff, a nagy olasz szakértő és semmit nem is tud a bajnokságról, csak fröcsög a hülyeség a szájából...
|
05-24-2013, 15:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Tök jó, hogy úgy érzed, hogy mindenki másnak is bőven elég az, ami Neked, de ugye emberek vagyunk, totál más igényekkel
|
És egy elhitetett igényre millió terméket előállító gazdasággal. Nem változik a véleményem, 3 egymáshoz hasonló képességű eszköz felesleges. És akkor beszélgetünk itt fél, 1 kg-okról. Aztán gurulós bőrönd, és csodálkozunk, hogy konditerembe kell járni ahhoz, hogy kinyissunk egy befőttesüveget.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-24-2013, 15:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
És egy elhitetett igényre millió terméket előállító gazdasággal. Nem változik a véleményem, 3 egymáshoz hasonló képességű eszköz felesleges. És akkor beszélgetünk itt fél, 1 kg-okról. Aztán gurulós bőrönd, és csodálkozunk, hogy konditerembe kell járni ahhoz, hogy kinyissunk egy befőttesüveget.
|
Ennek kissé énvagyokajani érzete van, akárcsak az előző hozzászólásod utolsó mondatának, remélem nem annak szántad :B Bár ez lényegtelen.
Mindenesetre bízom benne, hogy ezt nem kifejezetten nekem céloztad, ha mégis, akkor kikérem magamnak
|
05-24-2013, 16:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Ennek kissé énvagyokajani érzete van, akárcsak az előző hozzászólásod utolsó mondatának, remélem nem annak szántad :B Bár ez lényegtelen.
Mindenesetre bízom benne, hogy ezt nem kifejezetten nekem céloztad, ha mégis, akkor kikérem magamnak
|
Nem, csak egy jelenségről beszéltem, ami a generációnkban általános. Távol állok attól, hogy bármiféle Jani lehessek, de azért véleményem csak lehet, nem?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-24-2013, 16:36
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Holnap hajrá nektek szarrágók!
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
05-24-2013, 16:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem, csak egy jelenségről beszéltem, ami a generációnkban általános. Távol állok attól, hogy bármiféle Jani lehessek, de azért véleményem csak lehet, nem?
|
Véleménye lehet mindenkinek (és most nem jövök azzal a példával, hogy az ugyanolyan, mind a segglyuk )
Az viszont tény és való, hogy sokan csak azért vesznek ilyen drága holmikat, mert a marketing elhiteti velük, sőt, a legjobb, hogy a vásárlók is önigazolás gyanánt elhitetik az ismerőseikkel, hogy ez nekik milyen jó lesz. Vérre menő ideológiai háborúk szoktak menni 1-1 gyártó hívei között o.O
De nem szabad azokat figyelmen kívül hagyni, akik ténylegesen ki is tudják használni ezeket a készülékeket. Amúgy tanulásra is kifejezetten hasznos tud lenni egy tablet (vagy akár a Kindle is).
|
05-24-2013, 17:58
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Last edited by Sami; 05-24-2013 at 18:01..
|
05-24-2013, 19:56
|
|
Member
|
|
|
|
Véletlenül benéztem arra az email címemre, ahol a hodito regisztrációim vannak. A következő leveleket találtam:
Quote:
-Fegya-,
Tagságod a Hódító / Queosia forum oldalán 15 percre felfüggesztve, mert valaki több mint 5-ször próbált belépni a beceneveddel rossz jelszót megadva.
|
Quote:
-Fegya-,
Tagságod a Hódító / Queosia forum oldalán 15 percre felfüggesztve, mert valaki több mint 5-ször próbált belépni a beceneveddel rossz jelszót megadva.
|
Akad valaki, aki a nevemben szeretne valamihez hozzászólni? Tényleg vannak ilyenek?
Egyáltalán emlékszik rám valaki, aki ilyet tenne?
Egér a sajton... (#3744)
|
05-24-2013, 20:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Véletlenül benéztem arra az email címemre, ahol a hodito regisztrációim vannak. A következő leveleket találtam:
Akad valaki, aki a nevemben szeretne valamihez hozzászólni? Tényleg vannak ilyenek?
Egyáltalán emlékszik rám valaki, aki ilyet tenne?
|
Én soha nem foglak elfelejteni Fegya, de nem tennék ilyet...
mizu Veled?
|
05-24-2013, 20:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Én soha nem foglak elfelejteni Fegya, de nem tennék ilyet...
mizu Veled?
|
Nem is feltételeztem rólad. Persze másokról sem, akikre emlékszem...
Köszi, jól vagyok.
Egér a sajton... (#3744)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|