Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2006, 21:18
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Namost egy pillanatra megállnék. 0%adó? Van egy olyan érzésem hogy nekem szokta volt kiirni hogy 10 a minimum...namost megis nézem
Sponsored Links
Old 05-10-2006, 21:19
Steve Steve is offline
Member

Smile

Jó télleg lehet. De nekem kajak irt már ki olyat. Valaki mondja meg kérem a valószínűleg nagyon amatőr kérdésemre az egyértelmű választ!
Old 05-10-2006, 21:38
Davos
Guest

Longevity: 0%
Default Kapunezes szovisnek

Na most regota nyomom de fura modon eddig soha nem volt szuksegem erre a dologra mert most vagyok eloszor Undead mivel nincs sok idom. Szoval ha allandoan lopnak es kotok egy szovit a szovitarsam, hogy a fenebe nezi meg a ram nyitott kapukat, ha egyaltalan meg tudja?

Ja az o szemszogebol ird meg letszi, hol mit , hogyan?

Last edited by Davos; 05-10-2006 at 21:42..
Old 05-10-2006, 22:21
Steve Steve is offline
Member

A körülöttetek lévőket elkezdi lopkodni. Ha nem azt irja ki hogy nyiss rá kaput akkor van rajta kapu.
Old 05-11-2006, 11:23
Davos
Guest

Default Koszi es masik ketto

Kosz ez tenyleg nem hulyeseg.
A masik ketto pedig, hogy nem vagyok VIP-es mert jelenleg szuken allok, de ha lesz akarok venni. Na most ki lehet-e kapcsolni a helytartot mert helyettem senki ne csinaljon semmit en azt mondom, mert akkor minek is jatszok.
A masik pedig, hogy hogy van ez a pontszamitas tegyuk fel en maganyos vagok es jon par szovis loval nekem meg van eleg ijaszom toronnyal, szoval a szamolasom a kovetkezo es ha nem jo irja ma mag valaki.

Nekem van 1000 ijasom meg hozza tornyom. meg rakok ra vedelmet es 40% a hadi tekercs az uccso a 40% erosites mivel MG vagyok

1000*14*1.4*1.3*1.4= 35672 a vedom ami verszomjjal egyutt tamado szoviseknel visszaver: 35672/1.4=25480 25480/12= 2123 lovast tud visszaverni, szolj ha nem igy van.
Old 05-11-2006, 11:27
Davos
Guest

Default tolizas kerdes

Ja meg valami nagyon fontos.
Ha nyitok egy kaput valakire es megnezem tolikkal, hogy mekkora a serege meg ilyesmi, de nem lopok budos semmit es senki nem kap el, akkor kiirja az aldozatnak, hogy itt jart par tolvaj es nem loptak el semmit csak egy kis infot vagy nem? mert ha nem akkor kiraly.

Mert en mindig ugy nyomtam eddig, hogy nyitottam egy minel kozelebb a 0 hoz levo hirnevvel rendelkezo egy kaput miutan megggomboztem. Namost varok amig lejar.Ha szerencsem van rakerdez, hogy mivan, ha nagyobb nem nezi a kapukat mint nagyon sokan tapasztalataim szerint mert minek nezze amig nem raboltak ki. Aztan megint nyitok egyet es varok 9 ora 55 percet aztan lekapalom es ha el is kapnak, rajta van a vedovarazslat a tolikon, na most utana nezheti, hogy ki volt mivel eltunik a kapu de ha elotte meg infot is lophatok az megjobb.

Last edited by Davos; 05-11-2006 at 11:32..
Old 05-11-2006, 11:57
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Davos
1000*14*1.4*1.3*1.4= 35672 a vedom ami verszomjjal egyutt tamado szoviseknel visszaver: 35672/1.4=25480 25480/12= 2123 lovast tud visszaverni, szolj ha nem igy van.
ebből kiderül hogy elf vagy amúgy nem jó. valami hiányzik: a tornyok területedből elfoglalt %ának kétszerese, ha nem haladja meg ez a 30%ot. ha igen, akkor is 30% a max. ezt a bónuszt még hozzáadja a tornyod a védelemhez mint bónusz. ez a teljes védőerődre megy már, nem csak az íjakra. ... így teljes

a helytartó meg alapból semmit se csinál, és ha nem adsz neki parancsokat nem is fog... de szerintem megéri beállítani hoy a varázslataidat tegye fel ha kell hajnalban is, és a tekercseket is írassa ebből nagy galiba nem szokott lenni
Old 05-11-2006, 11:59
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

A tolizásról: igen, ha a TK bezárása előtt lopod le az áldozatod és van emgtévesztés, akkor h serencséd van nem téged mártanak be a tolik, és akkor nem derül ki soha hogy te voltál a tettes

és ha csak felméred a tolikkal akkor nem ír ki semmit. csak ha lopsz tőle.
Old 05-11-2006, 12:36
Alba Alba is offline
Member

Kisber nem vagom az ilyeneket fejbol de oszinten szolva nem is akarom...
A jatek elmenyeert jaccom es fejbol nem exceltablazattal...Es nekem igy jo.

De mikor visszatertem 2005 ben volt is galibam mert sorba pattantam a hulye tornyos ijjak miatt
Korabban kicsit egyszerubb volt szamolgatni a tamdo meg vederot...
Old 05-11-2006, 19:48
Davos
Guest

Quote:
Originally Posted by Senki
ebből kiderül hogy elf vagy amúgy nem jó. valami hiányzik: a tornyok területedből elfoglalt %ának kétszerese, ha nem haladja meg ez a 30%ot. ha igen, akkor is 30% a max. ezt a bónuszt még hozzáadja a tornyod a védelemhez mint bónusz. ez a teljes védőerődre megy már, nem csak az íjakra. ... így teljes

a helytartó meg alapból semmit se csinál, és ha nem adsz neki parancsokat nem is fog... de szerintem megéri beállítani hoy a varázslataidat tegye fel ha kell hajnalban is, és a tekercseket is írassa ebből nagy galiba nem szokott lenni

Na most akkor letszi ird ma le nekem szepen szamokkal hogy az 1000 ijasz fullos cuccokkal elfkent hany szovis lovast fullosat es hany mg-s lovast fullosat kepes lenyomni, kosz.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules