Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2007, 11:36
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lali View Post
hm... talán jobb lett volna mindenkinek, ha a fellépésed előtt kb 10mp-vel törölsz. erről beszélünk egy ideje már páran.

viszont szerintem a topic helyes iránya a személyeskedések helyett, hogy hogyan lábaljunk ki ebből a helyzetből.

remy topszabadságos pontlistás ötlete szerintem jó.
Abban a csoportban, ahonnan azt töröltem nem igazán probléma a létszám... plusz, van magyarban 3országom, amivel normálisan tudok játszani, angolban 1, amivel most szintén célom van... nem sok hasznát vette volna senki egy csopi alján tengődő üres országnak.
És amit írtam egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-13-2007, 11:48
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Pea mindjárt elsírom magam
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban.
Mindneki látja (még) a best players-ek között a pontlista tetején... Szerintem nyugodtan mondhatod...

Quote:
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel.
Már bocs, de eleve miért kell a többieknek tanyát tartaniuk? Ez nevetséges...
20% tanyával egy elf még majdnem betonra védheti magát... (19% ház, 20% barack, 20% torony, 20% tanya, 8% kocsma, 8% templom, pár% raktár+egyéb sallang)
Ha ebből egy klánban van 2 db, máris meg van oldva, hogy a többiek 2 körös éhezéssel közel tanyafree-k legyenek...
Láttam éplisták alsóbb törpékről pl, amikben van tanya, és láttam nem kevés elfet, akikben 8% tanya volt... no comment...

Quote:
Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan.
Azért az túlzás, hogy meg sem kottyan... De ugye mennyi egységről is beszélünk? Durván 20, max 30k egységről.. Az kb 1 mrd... Szerintem ennyit simán megér az, hogy ne menjenek beléd x sereggel... Úgy kell visszafele menni rájuk, hogy ezt is bele kell kalkulálni, és akkor egyrészt 1 mrd-al csökken a topklán vagyona, másrészt még be is mész hozzá...

Sokkal durvább pénzek mennek el az emelkedésre, amikor x10e egységet fokoznak, hogy a másik mellé kerüljenek.. Ez tény, sajna ezzel lehetséges, hogy nem tudnak a kisebb klánok versengeni, viszont kihasználni ki tudnák...

Quote:
Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.
Ennél jóval többel tette De nem ez a lényeg...
A top-os klánokban vannak az igazán nagy törpék, de lejjebb szinte egyet sem látok... Aki van, azt meg képtelenek megvédeni a klántársai... Akkor miről is beszélünk? Valóban iszonyat drága egy ilyen akció, viszont azt ne felejtsük el, hogy nem csak venni lehet a nyersanyagot... tudatosan fel lehet építeni kevesebb hekin is jól termelő törpét, csak meg is kéne védeni...

Quote:
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...
Az esélyek ugyanazok, de nekik van 10e kör előnyük... Ami nem kevés... Ebből jön az előnyük... De ezt le lehet dolgozni... Igaz nem ezer kör alatt, hanem mondjuk 3e kör alatt, de akkoris le lehet dolgozni...
Az, hogy ezt hogy kell csinálni nem ecsetelem, aki nem tudja, az nem is érdemli meg a (2)-est...
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:06
Lali Lali is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
És amit írtam egyáltalán nem személyeskedésnek szántam.
nem rád gondoltam, bocs ha félreérthető volt
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:09
Mephisto Mephisto is offline
Member

Tömören és röviden: Tehát van előnye a top klánnak. Szóval akkor Pea meséjét nem értem.
Ui: Törpe van, és védett a társai áltál. A kis kettes meg meglesz, ez miatt ne fájon a fejed még ha ez 10k kört is fog jelenteni...
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:13
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Quote:
Tömören és röviden: Tehát van előnye a top klánnak. Szóval akkor Pea meséjét nem értem.
Ui: Törpe van, és védett a társai áltál. A kis kettes meg meglesz, ez miatt ne fájon a fejed még ha ez 10k kört is fog jelenteni...
Ez a beszéd Sok sikert hozzá!
Majd a kisorimmal figyellek titeket
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:26
pea pea is offline
Banned

Longevity: 94%

Üdv!
Nah végre megszólaltak a bogarak.

Valóban van előnyünk. És valóban tetemes. De ahogy mondám a bogarak jönnek, és fognak tudni fordulni. Mivel rövidesen felérnek, immár 3 top klán lesz messze a többiektől. Így még messzebb lesz a fordulás lehetősége.

Ettől függetlenül, ha az emberek játszanának lenne elég ori az Aban hogy fordulhassanak.

pea
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:46
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lali View Post
nem rád gondoltam, bocs ha félreérthető volt
Ok. Semmi gond, csak kicsit ballábbal keltem fel.
És nagyon igazad van egyébként nem egymás ócsárolásából lesz kézzelfogható eredmény.

Remy, szabis, toppos javaslata tetszik, feltéve, ha nem lehet kijátszani azzal, hogy a pontlistából kiesés elött valaki visszaön szabiról, körbenéz, aztán újra leszabizik.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 13:07
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod.
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező.

remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A.
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.

Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.
Én legjobban az 1/A-ban szeretek játszani, ezért nem szándékozom onnan lefordulni, csak azért mert nyavajogtok, h nem tudtok körbeforogni!

90 napról meg csak annyit, h az ránk is vonatkozik, ha nem hosszabbítom a vipet, sajnos én sem tudok belépni az orimba.

Ezért csináltattam új bankkártyát! Kimondottan a queosia miatt! Sztem erre egy kivülálló azt mondja fanatizmus! Igen, ez kell ehhez a játékhoz, ha el akarsz érni vmit!

Last edited by Arwen; 02-13-2007 at 13:14..
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 14:31
Lali Lali is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Ok. Semmi gond, csak kicsit ballábbal keltem fel.
És nagyon igazad van egyébként nem egymás ócsárolásából lesz kézzelfogható eredmény.

Remy, szabis, toppos javaslata tetszik, feltéve, ha nem lehet kijátszani azzal, hogy a pontlistából kiesés elött valaki visszaön szabiról, körbenéz, aztán újra leszabizik.
azonnal kiesne. illetve ne essen ki, látszódjon, csak a topszámításból maradjon ki.
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 14:41
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by pea View Post
Üdv!

A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
pea
Pea te tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy ki van a Szkarabeusz klánban?
Nem tudom mi ellen tiltakoztunk eddig, nyavajogni mégkevésbé... Pár dolog nem ártana,ha változna de ez korántsem miattatok vagy a másik topklán miatt, hanem az angol 1A érdekében. Sajnálom, hogy te leragadtál a "topklánmolesztálás" ellenreakcióinál

Arra meg hagy ne reagáljak, hogy mivel könnyebb neked, mint más ugyanakkora méretű orinak aki nem a topklánok egyikének a tagja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules