|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-22-2006, 16:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
[quote=Ati]Eddig ezt csinálta mindenki, csak nem volt 10 mp, hanem jóval kevesebb volt.
Mi a röhejes?
Az Attila, hogy eddig ugyanez volt...egy icipici eltéréssel!!!!! Eddig szembe tudtál menni, erre már semmi esélyed, mivel a seregek nem állnak bent állandóan zabálva!!!! Ugye nem komoly, hogy akkor bent kellett eddig is állandóan lennie a 2 misi lónak????? de a 10 mp-s variésön szerint ennek kellene lennie ahhoz, hogy te vissza tudj menni!
|

05-22-2006, 16:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Igaz, ne a nagy klánokról beszéljünk! Szal a kis klánok szereinted alkalmasak arra, hogy a 300K lovas, ami kell a visszamenetelhez, az állandóan bent legyen az orikban? Mert csak kizárólag így van esély szembemenni a 10 mp. alatt, mivel ezek a klánok állandóan 2 körre vannak egymástól!
Senki nem azt mondja, hogy a gombos rendszer tökéletes lenne, de ennél jobb, mert ott legalább VAN VALAMI esélyed! Itt most semmi, illetve a 10 mp-es megoldással sem lenne semmi
Zou
|

05-22-2006, 16:47
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Mi a röhejes?
Az Attila, hogy eddig ugyanez volt...egy icipici eltéréssel!!!!! Eddig szembe tudtál menni, erre már semmi esélyed, mivel a seregek nem állnak bent állandóan zabálva!!!! Ugye nem komoly, hogy akkor bent kellett eddig is állandóan lennie a 2 misi lónak????? de a 10 mp-s variésön szerint ennek kellene lennie ahhoz, hogy te vissza tudj menni!
|
Nem tudlak követni.
Eddig támadás előtt 2 körre kellett állni, és minimum 1 körig ott is maradni. Volt egy órád, hogy a visszatámadáshoz bekészíts mindent, még ha nem is vetted konkrétan meg.
Most az az egyik javaslat, hogy ez az egy órás idő, ameddig észre lehet venni, hogy valaki esetleg támad, csökkenjen le pár másodpercre.
Egy óra alatt fel tudtál készülni arra, hogy mi van, ha támadnak. Pár másodperc alatt nem tudsz. Sőt, észre se veszed, hogy valaki támadni készül.
|

05-22-2006, 16:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
1, Van esélye, mindjárt idézem hol.
2, 34 oldalon keresztül arról szól ez a téma, hogy legyen ennél nagyobb esélye, így nem értem -- megint --, hogy mi a problémád.
Az ellen (a védekező klán) távolt néz, és visszatámad.
Nem ekkor kell távolba nézni.
|
Ha én 1 másodperccel a körváltás megkezdése előtt indulok, akkor szerinted hol fog távolt nézni??? Körváltás közben nem igazán... és hol támad vissza? Már rég 10 körre vagyok tőle klánban, mire bármit tud csinálni...
Atis, gondold már végig, hogy megy egy csata, írd fel magadnak azt, hogy miként támadnál te, ugyanúgy lebontva mintahogy leírtam én... körváltás előtt indulok KÖZVETLENÜL, addig akármennyit néz távolba bárki, nem tudja, hogy megyek e rá, akár odabontottam mellé napokkal ezelőtt, akár eleve 2 körre voltam tőle!
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha lezajlott a csata, és utána néz távolba, akkor pedig azt látja, hogy nem megy senki...........
Ez mennyiben ötlet? Ez van most. A javaslat nem az volt, hogy maradjon így. Persze ez is egy lehetőség, de a topic nem emiatt indult. Kérlek, hogy Te is olvasd végig, hogy mik merültek eddig fel. Köszönöm.
|
Atis, most hülyéskedsz, vagy nem érted a szavakat amiket leírtam????
TI vitatkoztok azon, hogy szegény védőnek most mennyi esélye van támadni vissza (ott írtad pár sorral feljebb, legalább a saját írásodat olvasd el!) MOST és ha bekerül a frissítéses ötlet, akkor mennyire nem tud védekezni a védő, míg a támadó igen, meg, hogy ha 6 körről oda ugranak, akkor ez, meg ez, meg amaz történik... ha most odabontanak hozzád 6 körről és napokig nem támadnak, akkor te mit csinálsz, ha egyszer pont te magad írtad, hogy a védőnek nincs elég háttere ilyenkor támadni és fokozni és hasonlók, mert ő nincs felkészülve.... a támadó pedig ezután bármikor mehet ütni, mert ha megcsinálja amit feljebb írtam és a védő csak lesi, hogy már ütik! Ráadásul ez a 6 körről lebontás a legritkább dolog még most is 1/a-ban és mégis ezen akartok vitatkozni, mert ez érinti az első 6 klánt, miközben a másik 12x-et meg nem úgy, hogy pont ennek a 6 klánnak van arra erőforrása, hogy tudja követni azt is, ha valaki 6-10 körre lebont, vagy felugrik hozzá!
És születnek emberek.
|

05-22-2006, 16:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Igaz, ne a nagy klánokról beszéljünk! Szal a kis klánok szereinted alkalmasak arra, hogy a 300K lovas, ami kell a visszamenetelhez, az állandóan bent legyen az orikban? Mert csak kizárólag így van esély szembemenni a 10 mp. alatt, mivel ezek a klánok állandóan 2 körre vannak egymástól!
|
Ha ezek a klánok állandóan 2 körre vannak egymástól, akkor nem kell a 10mp alatt visszatámadnod, van rá minimum egy teljes köröd, az 59 perc.
|

05-22-2006, 16:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudlak követni.
Eddig támadás előtt 2 körre kellett állni, és minimum 1 körig ott is maradni. Volt egy órád, hogy a visszatámadáshoz bekészíts mindent, még ha nem is vetted konkrétan meg.
Most az az egyik javaslat, hogy ez az egy órás idő, ameddig észre lehet venni, hogy valaki esetleg támad, csökkenjen le pár másodpercre.
Egy óra alatt fel tudtál készülni arra, hogy mi van, ha támadnak. Pár másodperc alatt nem tudsz. Sőt, észre se veszed, hogy valaki támadni készül.
|
Kezdem érteni mi a gond... ti leginkább csak az első 5-6 klánra koncentráltok mikor ezt a dolgot vitatjátok, miközben eleve pont ennek az 5-6 klánnak vannak arra erőforrásai, hogy ilyen ugrálásnál bizti tudja követni a másikat ugrálással, míg a lenetebb klánokról fullra megfeletkeztek, pedig belőlük van 12x még és náluk egy klántámadás símán indítható bármikor 2 körről, mert ott nem kell hozzá oda ugrani!
És születnek emberek.
|

05-22-2006, 16:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ha én 1 másodperccel a körváltás megkezdése előtt indulok, akkor szerinted hol fog távolt nézni??? Körváltás közben nem igazán... és hol támad vissza? Már rég 10 körre vagyok tőle klánban, mire bármit tud csinálni...
Atis, gondold már végig, hogy megy egy csata, írd fel magadnak azt, hogy miként támadnál te, ugyanúgy lebontva mintahogy leírtam én... körváltás előtt indulok KÖZVETLENÜL, addig akármennyit néz távolba bárki, nem tudja, hogy megyek e rá, akár odabontottam mellé napokkal ezelőtt, akár eleve 2 körre voltam tőle!
|
Ez SEMMIBEN nem különbözik attól, ami eddig volt.
Te melyik játékot játszod?
|

05-22-2006, 16:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Kezdem érteni mi a gond... ti leginkább csak az első 5-6 klánra koncentráltok mikor ezt a dolgot vitatjátok, miközben eleve pont ennek az 5-6 klánnak vannak arra erőforrásai, hogy ilyen ugrálásnál bizti tudja követni a másikat ugrálással, míg a lenetebb klánokról fullra megfeletkeztek, pedig belőlük van 12x még és náluk egy klántámadás símán indítható bármikor 2 körről, mert ott nem kell hozzá oda ugrani!
|
Vagyis felesleges ugrálniuk, vagyis eleve felesleges a pontlista frissítése, vagyis eleve nem róluk szól ez az egész téma!
De ez már régebben is le lett írva ám!
|

05-22-2006, 17:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez SEMMIBEN nem különbözik attól, ami eddig volt.
Te melyik játékot játszod?
|
Atis, ha nem olvasod el amiket írunk, akkor hogyan követed a témát???
Semmiben nem különbözik attól??? Akkor beidézem MEGINT amit egyszer már beidéztem neked és amit úgy tűnt akkor megértettél...
Ez VOLT EDDIG A VÁLTOZTATÁSIG:
Quote:
Originally Posted by aúú
Amikor még volt 1-2 másodperc, akkor így nézett ki egy 2 körre indított támadás...
1. A támadó körváltás előtt indított és lefokozott/bontott
2. A körváltás megindult
3. A védő távolba nézett és látta mi jön
4. 1-2 másodperc alatt ha ügyes volt még szó szerint szembe tudott menni a támadóval
5. lezajlott a körváltás teljesen, mindenki beállt oda, ahova a pontja alapján kerülnie kellett.
6. Ekkor mindkét fél seregei 1 körre voltak egymástól és vagy beütötték végül a másikat, vagy nem
|
Most Atis, ebből kimarad a 3 és a 4. pont, mert körváltás közben nem csinál semmit!
Ha engedve van a frissítés, akkor bár szembe nem tud menni csak 1 kör késéssel, de legalább tud menni, mert utána tud bontani/fokozni a támadónak és innentől van taktikai harc.
Ezért támogatom továbbra is Monró Arwyl által változtatott javaslatát...
És születnek emberek.
|

05-22-2006, 17:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, ha nem olvasod el amiket írunk, akkor hogyan követed a témát???
Semmiben nem különbözik attól??? Akkor beidézem MEGINT amit egyszer már beidéztem neked és amit úgy tűnt akkor megértettél...
Ez VOLT EDDIG A VÁLTOZTATÁSIG:
Most Atis, ebből kimarad a 3 és a 4. pont, mert körváltás közben nem csinál semmit!
Ha engedve van a frissítés, akkor bár szembe nem tud menni csak 1 kör késéssel, de legalább tud menni, mert utána tud bontani/fokozni a támadónak és innentől van taktikai harc.
Ezért támogatom továbbra is Monró Arwyl által változtatott javaslatát...
|
NEM MARAD KI a 3-as és a 4-es pont, egy profi támadásnál semmi esélyed nem volt eddig sem szembemenni!
Mint említettem, nyugodtan lehet közvelten körváltás után is támadni, hogy a védekező félnek legyen bőven ideje észrevenni és visszatámadni, de talán nem erről kellene, hogy szóljon ez a topic!
Ha feltételezzük, hogy mindenki közvetlenül körváltás után támad, akkor nincs tovább miről beszélnünk, hiszen bőven lehet visszatámadni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|